![]() |
![]() |
![]() |
| Oyun Dünyası Oyun dünyası ile ilgili son gelişmeler , fragmanlar , röportajlar ... |
|
Sponsorlu Baglantilar
|
Sponsorlu Baglantilar
|
![]() |
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
arkadaşkar bence bu senenin en iyi oyunu COD 4 üstüne tanımam derim. hayatımda oynadığım en iyi savaş oyunu. çok gerçekçi. bide crysis gibi türkçe diyalog olursa bi kez daha biter bence. neyse tavsiyem Kane And Lynch: Dead Men bu oyunda çok fazla. senaryo müthiş. tabiki Crysis. Pro street. sizde beğendiğiniz oyunları yazın tartışalım:punk:
Sponsorlu Bağlantılar Konu kempeys tarafından (02 Nisan 2008 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
COD 4 gerçekten süperdi ama çok kısaydı pro streette grafikler süperdi ama ben RESİDENT EVİL 5 i behliorum 4 ü bitirdim süperdi sırada 5 var
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
evt resident seriside güzel. zombi öldürmek güzel oluyodu allah için
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
pes2008 derim başka bişeyde demem
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
pes 2008 ve fiifa 2008 in xbox 360 versiyonu
Yama sorunlarınızla ilgili pm atmayın cevaplamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
call of duty 4 derim . süperrrrrrr.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
evt pes 2008 de güzel. yamalarla zar zor toparladım. ayara girdi şimdi
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bu seneye cod4,crysis gibi harika oyunlar damgasını vurdu.ama ben pes in nasıl bir oyun çıkaracağını merak ediyodum.ve pes2008 tam bir hayal kırıklığıydı.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
spor oyunlarında pes 2008 ve fifa manager 08 savaş oyunlarında crysis ve call of duty 4
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
CoD Serisi her zaman güzel ,spor oyunlarından PES2008 ve NBA Live 2008 bu senenin en iyileri
bence... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
arkadaşlar ben valla nba live 2008i sevdim ve cod 4ü başka bişey tanımam
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
pes 2008 ve nba live 2008 gerçekten nbayi güzel yapmışlar ama pesi biraz daha iyi yapabilirlerdi
cod serileri gerçekten güzel şuanda baştan başladım ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
pes biraz hayal kırıklığına uğrattı ama dediğim gibi yamalarla toparlamak mümkün
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
CRYSİS ABARTILDIGI KADAR İYİDEİL SADECE GRAFİK İYİ SİLAHLAR COK KÖTÜ ATES EDİYOR AMA ALLAH VAR COD 4 MÜKEMMEL FAKAT KISA YAPMISLAR DOYAMAAN BİTTİ. PES 2008 BERBAT YAHU PES 6YA DEVAM EDELİM BAKALIM KONAMİ BUSANEDE DANDİK PES YAP TÜM JAPONLARLA AKRABA OLURUM BAK BURADAN DUYURULUR KONAMİİİİİİİİİİİ DUY SESİMİİİİİİİİİİİİİ BAK AKARABA OLURUZZZ HAAAAAAAAAAA..........
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
FIFA Manager serisi hiç de fena değil...
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| çok, gerçekçi, iyi, müthiş, türkçe |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |