![]() |
![]() |
![]() |
| Genel Duyurular Sitemiz hakkındaki duyuruların yapılacağı bölüm ... |
|
Sponsorlu Baglantilar
|
Sponsorlu Baglantilar
|
![]() |
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Kısa bir zaman da sitemiz sizlerle beraber yükseldi...bizleri uzunca zamandır yalnız bırkamayan..ve defalarca tekrar tekrar üye olmaktan yılmayan dostlarımıza sonsuz teşekkürler ederiz..onlar ki sitemizin gerçek mudavimleridir...herzaman dedigim gibi bizim sitemizi bilen bilir..sitemizde ki herkes bilincli uyelerdir..
Ve kisa bir zamanda uye sayimiz "24000" i asti ... Nice nice "24000" lere... hepinize sevgiler ve saygilar yolluyorum...(bu arada her 1000 kişide ,burdaki rakamı değiştiriyorum.. ) iyi eglenceler.. hasan mustan Ne kadar çabuk geçmiş zaman..işte 40.000 olduk ![]() Sponsorlu Bağlantılar Spikerden Sesli Mektup Var!(10. Hafta) Güncelleme V.1.2 Sorunlar ve Çözümler T.S.C exTReme 12 Çıktı! PES 2012 Türkçe Spiker Full Versiyon ÇIKTI! Nasıl eleştiri yaparım? Konu BlackCat(v-i-p) tarafından (28 Şubat 2008 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ve 2000 üyeye ulaştık
![]() |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
2500 geliyo..
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
3000 olduk arkadaşlar...
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
4000
|
|
|
|
#6 |
![]() |
4 kişiden 4000 e..ne kadar güzel
duygulandım inanın ![]() bu sitedeki 100 lerce üye enaz 4 kere tekrar üye olma zorunda kaldı..bundan 3 sene önce ilk siteyi kurduk..ama çok şey geldi başımıza ve birçok kez üyeliklerimiz sıfırlandı..sitemizin şuan ki hali ağustos 2006 da yapıldı ..YANİ SADECE 7 AY ÖNCE..ve şuan 4000 üye..ve giderek büyüyor.. gerçekten duygulandım..hepinize sonsuz teşekkür..sizler oldukça bu site ayakta kalmaya devam edecektir..İŞTE HİÇBİRİMİZ HEPİMİZ KADAR GÜÇLÜ DEĞİLİZ budur.. saygılar HASAN MUSTAN.. ![]() |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Ben bile 2. üyeyim
emany 1.üye..işte bu siteye nekadar sahip çıktığının kanıtı..seni seviyoruz emany...![]() |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Evet...sevgili seyirciler..türkçe spiker.com hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor..klübeden aldığımız bilgilere göre 1-2 gün içinde üye sayımız 5000 olacak..memlekete ve millete bu gurur tablosu hediyemiz olsun..
![]() |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Sitemizin 5000. üyesi ..sevgili "altug26 "...aramıza hoş geldin...
![]() sizlerde tebrik mesajı atabilirsiniz.. Spikerden Sesli Mektup Var!(10. Hafta) Güncelleme V.1.2 Sorunlar ve Çözümler T.S.C exTReme 12 Çıktı! PES 2012 Türkçe Spiker Full Versiyon ÇIKTI! Nasıl eleştiri yaparım? Konu BlackCat(v-i-p) tarafından (06 Şubat 2007 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Sitemizin istatistiklerine göre ;
Subat 04, 2007 'de 90 kişi üye olmuş Subat 05, 2007 'de 79 kişi.....bunlar günlük kayıtlar... ![]() |
|
|
|
|
#11 |
![]() |
7000
|
|
|
|
#12 |
![]() |
9-0-0-0
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ve
10000 lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Evet 13.000 sayısınıda aştık..ama herzaman dediğim gibi 1000 lerce üyeyi,sitede paylaşım yapan,sitemizi kendi sitesi gibi gören 3-5 üyeye tercih etmem..
Ama kaçınılmaz gerçek..BÜYÜYORUZ KARDEŞİM ![]() |
|
|
|
|
#15 |
![]() |
nice 13000 lere...
|
|
|
![]() |