![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Sizler için bir çok markanın futbol toplarını bir araya getirdim.İçinde nıke,adıdas,puma,umbro ve futbol kulüplerinin topları bulunmaktatır tamamen 200 adet futbol topu vardır... de_souza..
Kurulum için kıtserver programına sahip olmalısınız eğer kıtserver yoksa bu linkten indirin. http://www.4shared.com/account/file/...Kitserver.html (Kıtsever alıntıdır):gun_bandana: http://rapidshare.com/files/14261742...p_de_souza.rar işte topların bulunduğu link.. ![]() Sponsorlu Bağlantılar Konu de_souza tarafından (05 Eylül 2008 Saat 02:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ss olsaydı güzel olurdu ama yine de güzel paylaşım sağ ol...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ss koydum umarım beğenirsiniz..sadece 90 topun resimi var 200 tanesini yapmam uzun olacağı için uğraşamadım çünkü bir kaç yamam daha var onları halletmem lazım.
Konu de_souza tarafından (05 Eylül 2008 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
dosyada hepsinin ss i mevcutmu
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Hayır tüm topların resimleri yok.sadece 90 adet.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Güzel calisma
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ya çok güzelde ama kuramadım nasıl kuruluyo bi yardım
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bunlar pes 2008 icin???ayrica emegine saglik,guzel paylasim.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Arkadaşlar pes 08 için iyi bir yama indirdiğiniz klasördeki dosyaları ya kıtserverden img cv_1 e yada begendiginiz topun adıno örnek olarak unnamed_7.bin yapıp ggs ile importlayın..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
arkadaşalar her pes 2008e olmuo
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
çok güzel toplar saolun
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Eyw kardeşim güzel çalışma
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ama kitserver linki ölmüşşş
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| alın, alıntıdır, çok, file, futbol, için, kitserver, kurulum, link, programı, top |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |