![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
http://rapidshare.com/files/40509512...udio_Max_7.rar
Bu Program Sayesınde 3 Boyutlu, Hareketlı Panolar vs Gibi Ekler İçeren Stadlar Yapa Bıleceksınız.... İndirme Süresi: 21 Dk Boyutu: 91,6 Mb Boyutunun Bole Cok Olduğune Bakmayın Cabuk INİor Bnede 1 dk ------ Bukadarı Doldu Not: Mesaj Yazmadan Gecme Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
teşekkürler...bende 21 dk da inceğini sanmıyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bılmem
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ben indirdim klasöre çıkarttım arşiv bozuk dedi kotalı Adsl Kullanıyorum gitti 90 MB
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bımmem be ındırdım
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
flash get le mi indirdin? flash get le indirdiysen bozuk der
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
yeni link verebilirmisin indiremedim ben bunu sayfa görüntülenemiyor diyo
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
internet download manager kullanın en sağlam indirme yöneticisidir
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
sonra isteyene herkese trtıol verıyıım ama her turluıner
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bunun içinde açıklama varmı
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
saol bulut
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
çok saol kardeş ama biraz daha bekliyelimmde stad ekleme çıksın yoksa bu zora benziyo
_______________________________________ :fbbayrakjp6::fbatkidr8::fbbayrakjp6::fbatkidr8::f bbayrakjp6::gun_bandana::icon_12: |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ısteyen google ye 3d stad Tutorial yazın zaten yaar bı arkadas yapmıs okı
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
bu bildiğimiz 3d studio max yani proflar için eğer tam manasıyla kullanabiliyorsanız gidin hollywood da film stüdyolarında çalışın ne uğraşacaksınız stadla felan
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
saol....
|
|
|