![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#16 | |
![]() |
Alıntı:
Emin Abi ve Yama Yapımcıları 14.01.2010 Tarihine Kadar Transferleri yapmıştı zaten .. 14.01.2010 ' dan 23.01.2010 ' a kadar yapılan transferler o .. Ben onları ekledim ..14'ünden beri o kadar transfer olmuş .. tmm saol tekrar Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
Alıntı:
Rica Ederim .. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
sağolun indirdiriyorum az kaldıı
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Arkadaşım elin değmişken bari oyuncuların kramponlarınıda gerçeğe uygun şekilde ayarlasaydın.
Ben Beşiktaşı ayarladım ve senin buyamayı indirirsem onu kaybedicem. Beşiktaşın ayarlarını saklamanın bi yoluda yok bildiğim kadarıyla. |
|
|
|
|
|
#20 |
![]() |
Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.Konunuz'un hepsini renkli yapamassınız sadece önemli bölümlerini
|
|
|
|
|
|
#21 | ||
![]() |
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() ***Ben Teşekkür Ederim .. ![]() Konu ForceHawk_7z tarafından (24 Ocak 2010 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#22 | |
![]() |
Alıntı:
Arkadaşım teşekkürler verdiğin bilgiler için bu transferleri hangi siteden bakıyosun acaba? bi de bunlara ek olarak wagner love da palmerias tan flamengo ya kiralandı bilginize |
|
|
|
|
|
|
#23 |
![]() |
Konu da Kaynak var orada gözüküyor ben yine de söyliyeyim .. Kaynak ; Goal.com ve SporX.Com
2 - 3 gün sonra Güncellenecek Transferler dediğin transferi de eklerim .. |
|
|
|
|
|
#24 |
![]() |
kardeşim nasıl gidiyor?
Yarın hepsini belirtecem |
|
|
|
|
|
#25 |
![]() |
Şu an İyi gidiyor .. Sen Şimdi Belirtirsen daha İyi Olur ..
Konu ForceHawk_7z tarafından (25 Ocak 2010 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#26 |
![]() |
kardeşim ilk transfer buyur
http://www.tottenhamhotspurs.tv/foru...tasarayda.html |
|
|
|
|
|
#27 |
![]() |
Bu transferler masterligdede güncelleniyormu yoksa masterlig eski transferlerle hala devammı ediyor ?
|
|
|
|
|
|
#28 |
![]() |
Sonunda aldılar bu Futbolcuyu .. Helal Olsun .. Hemen Ekliyorum Galatasaray Takımına ..
Master Lig ' e Yeni Başlayacaksan Yeni Transferler olur.. Ama önceden Kayıtlı bir save ' in varsa ML ' de Güncelleme Olamaz .. Konu ForceHawk_7z tarafından (25 Ocak 2010 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#29 |
![]() |
Arkadaşlar Bugün Akşam Saatlerinde Bugüne Kadar Güncellenmiş Tüm Transferleri Burada Görebilirsiniz .. Yeni Linkler Eklenecek ve GÜNCELLENECEK ..! Aklınıza Gelen Transferleri Buraya Yazabilirsiniz .. Konu ForceHawk_7z tarafından (26 Ocak 2010 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#30 |
![]() |
Linderoth GS'den ayrıldı.
Giovanni Dos Santos GS'ye geldi. Canım, ciğerim, her şeyim "FENERBAHÇEM" ise Gökhan Ünal'ı aldığıyla duruyor. Not: Quaresma geliyor diyorlar, kolumu falan keserim yemin billah. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2009, 2010, beşiktaş, devrim, devrim yaması, diyarbakırspor, dosyalar, edit, eksik, fenerbahçe, file, forcehawk_7z, formaları, galatasaray, goal, heart, konami, kurulum, logo, patch, teşekkür, trabzonspor, tsl, turkcespiker, turkey |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |