![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#46 |
![]() |
Rica Ederim .. Yine Sorun olursa da Özelden Mesaj At .. Yardımcı olmaya Çalışırım ..
![]() Bu Arada Güncellemeyi YAYINLAMAK İçin Dos Santos ' un Durumunun Belli Olmasını Bekliyorum .. GS ' ye Gelecek mi , Gelmiyecek mi ..? Onu Bekliyorum Sadece ..! Güncelleme Hazır ..! Sponsorlu Bağlantılar Konu ForceHawk_7z tarafından (26 Ocak 2010 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#47 |
![]() |
arkadaşım galatasarın forma font ve numaralarınada bi el atsaydın
|
|
|
|
|
|
#48 |
![]() |
hocam şu resimlerde renkliyle gösterdiklerim gibi 2 şerli çıkıyorlar.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#49 |
![]() |
Evet Arkadaşım Senin İçin ML ' ye Girdim, Denedim .. Evet O sorun bende de var .. Galiba Türk Oyuncularında Var sadece o sorun ..ML 'den Kaynaklanıyor .. Edit ' le Alakası olduğunu zannetmiyorum ..Yabancı Futbolcularda ise dediğin sorun yok ..
|
|
|
|
|
|
#50 |
![]() |
ForceHawk kardeşim şimdi bu son güncellemeyi indirsaek hepsi olur dimi önceki güncellemeyi indirmemize gerek yok
|
|
|
|
|
|
#51 | |
![]() |
Alıntı:
9 Siteye UPLOAD Edilmiştir ..! Arkadaşlar 27.01.2010 Tarihli Güncellemem YaYıNa Girmiştir ..! Yorumlarınızı Bekliyorum ..! Konu ForceHawk_7z tarafından (26 Ocak 2010 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#52 |
![]() |
kardeşim helal olsun çıkartmışsın başarılarının devamını diliyorum.
|
|
|
|
|
|
#53 |
![]() |
Teşekkür Ederim Kardeşim .. Seninde Başarılarının Devamını Diliyorum ..
|
|
|
|
|
|
#54 |
![]() |
Güzel...
|
|
|
|
|
|
#55 |
![]() |
Saol Kardeşimde Dos Santos ile İlgili Bir Resmi Açıklma Yapılmadı.
|
|
|
|
|
|
#56 | |
![]() |
Alıntı:
"Dos Santos G.Saray'da" PEKİ NEDEN AÇIKLANMIYOR? Galatasaray'ın Dos Santos'un transferini bitirdiği hemen hemen tüm Avrupa basınında yer almasına rağmen, bu transfer kulüp tarafından açıklanmıyor. Doğan Haber Ajansı'ndan Kadir Çetinçalı'nın haberine göre ise Galatasaray'ın bu transferi açıklamamasın sebebi, yabancı kontenjanının dolu olması... Nedeni ise Frank Rijkaard'ın "Kewell'ı sözleşmesini feshedin !.." isteğine karşın sarı kırmızılı kulübün başkanı ve yönetimi bu konuda büyük sıkıntı yaşıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim adeta ikiye bölünmüş durumda. Yönetimde Kewell'ı gönderelim diyen de var, hayır Nonda'yı diyen de... |
|
|
|
|
|
|
#57 |
![]() |
saolasin eline saglik
![]() |
|
|
|
|
|
#58 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#59 |
![]() |
TRABZONSPOR DA TRANSFER YAPTI OYUNCU ALDI OYUNCU SATTI ONLAR NERDE KARDEŞ....?
|
|
|
|
|
|
#60 |
![]() |
Arkdaslar Villareal li Marco Ruben Wigan'da
![]() |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2009, 2010, beşiktaş, devrim, devrim yaması, diyarbakırspor, dosyalar, edit, eksik, fenerbahçe, file, forcehawk_7z, formaları, galatasaray, goal, heart, konami, kurulum, logo, patch, teşekkür, trabzonspor, tsl, turkcespiker, turkey |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |