![]() |
![]() |
![]() |
| Forum Oyunları Üyelerimizin aralarında oyun oynayabilecekleri forum alanı |
|
Sponsorlu Baglantilar
|
Sponsorlu Baglantilar
|
![]() |
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Bu bir Abartma oyunudur arkadaşlar
![]() Örnek vermek gerekirse.. "Pentagonun FTP şifresini kırdım. Dosyaların içinde gezniyorum.." "Bugün C.Ronaldo, Messi ve Ronaldinho ile tek kale maç yaptık... " "1 Haftadır uyumuyorum.." .gibi abartılmış saçma şeylerinizi duymak istiyoruzzz. ![]() Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
2020 yılını gidip Nanosuit 2 ile kankalarım Nomad ve Psycho'nun yanında uzaylılarla savaştım.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Biraz sonra Messi'lere yatıya gideceğim.Gariban ne zamandır yalvarıyordu
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Megan Fox Beni aradı randevu verdim yarın için.Bugun geceyi adriana lima ile gecirecegim o yüzden.
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ahh unutmuşum.Sabah erken kalkıp özel uçakla İspanyaya Montmelo'ya gideceğim.Alonso ile Ferrari F10 ile teke tek kapışacağız.
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bu akşam KONAMI firmasına gideceğim.Oyunu ilk ben test edecekmişim.
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Ahh arkadaşlar çok yorgunum.Yeni jetimi deniyodum da.Ha bu arada Miami'den ada satın aldık herkes davetlimdir.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Bugün arkadaşlarla Ronaldo ve Messi'ye karşı maç yaptık.14-0 Yendik.
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Beyler dün Hasan abi lerdeydim.Emin abide ordaydı.Maç yaptık onlar ikisi bende tektim.Maçı 20-1 ben kazandım.O tek golüde ben kendi kaleme attım.Biraz fazla abarttım galiba.
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
askerde onbaşıydım. bi gün ofisimde oturuyorum. bi orgeneral beni görmek istemiş. dedim gelsin
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Barça beni istedi gitmedim Rel madrid istedi gitmedim 3. lig takımı istedi gittim
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Geçen gün KOANMI'nın facemaker'ları ile tanıştım ... Bana nasıl model bulacağımı nasıl adamı tıpa tıp benzeteceğimi söylediler...
![]() ¸.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤. \¸.¤ FENERBAHÇE ¤*¨*¤. .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤. ..\ ☻/ .▌ / \ |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
FB Türkiye Kupasını Aldı!
![]() Rule one : The Doctor lies. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Galatasaray Kadıköyde Feneri yenmiş.
![]() Az sonra Barcelona-Real Madrid maçını izlemeye gideceğim. Geçen gün benim özel şöför aradı bugünlük gelemeyeceğini söyledi. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Arda totenama gitmek için izin istedi. düşünürüz dedim..
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ronaldinho, ronaldo |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |