![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaşlar isteklerinize göre az-çok bildiğim kadar size avatar yapabilirim.İstekleri bekliyorum.
Örnek olarak: Ricardo Quaresma ![]() Cristiano Ronaldo ![]() Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluk Resmi ![]() Quaresma 2 ![]() Messi ![]() Messi2 ![]() Issiar Dia ![]() Cenk Gönen ![]() İstek Üzerine Ali Kewell ![]() İstek Üzerine Ali Kewell 2 ![]() Dwyane Wade ![]() Dwyane Wade 2 ![]() Aslı Enver ![]() Aslı Enver 2 ![]() Adam Johnson ![]() Adam Johnson 2 ![]() Gerard Pique ![]() Gerard Pique 2 ![]() Spiderman 4 ![]() HknNci İstek ![]() Arda Turan ![]() Chıcharito isteği üzerine Gökhan Gönül ![]() Carlos Tevez ![]() Mesut Özil ![]() Agüero ![]() Jose Mourinho ![]() Vagner Love ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=50699 Benzema ![]() Vagner Love 2 ![]() Alex ![]() Yoann Gourcuff ![]() Mexes ![]() Di Maria ![]() Quaresma ![]() Quaresma 2 ![]() Frank Rijkaard ![]() Frank Rijkaard 2 ![]() Chıcharito Levent Ülgen isteği ![]() CR7_1903 isteği Nuri Şahin ![]() Nuri Şahin 2 ![]() Nuri Şahin 3 ![]() Cem Yılmaz ![]() Jeffren ![]() Beşiktaş'ın Efsanevi Kalecisi Oscar Cordoba ![]() İniesta-Messi-Xavi ![]() Messi-Xavi-İniesta ![]() Ronaldinho ![]() Ronaldinho 2 ![]() Deivid ![]() Deivid 2 ![]() Lebron James ![]() Lebron James 2 ![]() İlhan Mansız ![]() Stoch ![]() Stoch 2 ![]() Stoch 3 ![]() Guti ![]() Necip Uysal ![]() Tayfur Havutçu ![]() Tayfur Havutçu 2 ![]() Samir Nasri ![]() Samir Nasri 2 ![]() Samir Nasri 3 ![]() Samir Nasri 4 ![]() Fernando Torres ![]() Fernando Torres 2 ![]() Fernando Torres 3 ![]() Fernando Torres 4 ![]() Niang ![]() Alex ![]() Alex 2 ![]() Alex 3 ![]() Arda Turan ![]() Stoch ![]() Elmander ![]() Orteqa Messi isteği ![]() Alex ![]() Iker Casillas ![]() Iker Casillas 2 ![]() Iker Casillas 3 ![]() C.Ronaldo Efektsiz-Efektli ![]() ![]() Mesut Özil Efektsiz-Efektli ![]() ![]() Orteqa Fernando Torres ve Andy Carrol istekleri ![]() ![]() İlhan_12 isteği İlhan abi 3 tane resimden bunu seçip bunu yaptım umarım beyenirsin. ![]() Chıcharito Alex istekleri ![]() Chıcharito Stoch İsteği ![]() Fight Club (Dövüş Kulübü) ![]() Wentworth Miller (Prison Break dizisini seyredenler tanır )![]() BEŞİKTAŞ (Kendim için yapmıştım ama isteyen kullanabilir.) ![]() Chıcharito Messi İstekleri ![]() Kunaguero1 Alexis Sanchez İstekleri ![]() MB 06 TR David Villa,Xavi Hernandez ve Iniesta istekleri ![]() ![]() ![]() Chıcharito Messi isteği ![]() ZeRoCooL_41 isteği ![]() Chıcharito Milli Takım istekleri ![]() Ersan Gülüm'ün Beşiktaş'a tekrar gelmesi şerefine ![]() ![]() ![]() Beşiktaş'ımızın yeni transferi Sidnei ![]() kragumruklu Taner Tolga Tarlacı isteği ![]() Wayne Rooney ![]() Arjen Robben ![]() *YuSuFBuLDu* Roko Ukić isteği ![]() MB 06 TR avatar istekleri Gareth Bale ![]() Fight Club ![]() Green Street Hooligans ![]() Son olarak Messi ve Xavi istekleri ![]() Beşiktaş'ımızın yeni transferi Tiago Manuel Dias Correia(Bebe) ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=50699 Tomb Raider ![]() Hugo Almeida ![]() Zlatan İbrahimovic ![]() Fabian Ernst ![]() Manuel Fernandes ![]() Sponsorlu Bağlantılar Konu Adem Sarıkaya tarafından (16 Haziran 2011 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
İssiar Dianınkini Yaparmısın Kardeşim Q7 'yi Şekli Gibi Yazı Olsun Üzerinde
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Beyendiğin bir resmi varsa paylaşır mısın onu yapayım?
Not:Ben kendim bakıyorum zaten resimlerine... Dia'yı yaptım.İlk mesaja bakabilirsin. Konu Adem Sarıkaya tarafından (13 Mayıs 2011 Saat 19:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Baya güzel olmuşlar ellerine sağlık
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Teşekkür ederim.İşte elimden geldiği kadarıyla bir şeyler yapıyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Çok güzeller kardeşim devam et.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Teşekkür ederim Fatih.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Çok güzel olmuşlar
![]() You can dance if you want to do.
-Men Without Hats - Safety Dance- |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Çok güzeller
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Ellerine sağlık Dwayne Wadeler müthiş olmuş
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Teşekkür ederim.Beyenmene sevindim.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Saol adam johnson harika olmuş
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 125, avatar, club, Çalışmaları, çok, için, milli, takım, türkiye, yusufbuldu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |