![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Diğer konumda resim paylaşma sayım dolmuştu.Maksimum 150 resim paylaşabiliyormuşuz.Bende de 150 üzeri olduğu için 150 si orda kaldı.Artık yeni çalışmalarımı burada paylaşacağım.Tabiki diğer konumda da 150 resim var.İstediğiniz resim olursa istediğiniz gibi avatar resmi yapabilirsiniz.
Van der Sar ![]() *YuSuFBuLDu* Dia ve Emenike istekleri Dia ![]() Emenike ![]() RAMIN Messi istekleri ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=53320 Kerem 233 Simao Sabrosa isteği ![]() Yıldırım Demirören ![]() Rüştü Reçber ![]() Fatih Terim ![]() *YuSuFBuLDu* Sid isteği ![]() CaosEnver Quaresma İsteği ![]() ![]() Dirk Nowitzki ![]() BeRKeChi Eminem isteği ![]() Quresma7 Boğaç isteği ![]() CR7_1903 Ashley Young isteği ![]() CaosEnver Cristiano Ronaldo istekleri ![]() Mamadou Niang "Niang" isteği ![]() Fenerbahçe ![]() Beşiktaş ![]() Fernando Torres ![]() Alex ![]() Volkan Demirel ![]() Maradona ![]() Quresma7 Pirates Of The Caribbean istekleri ![]() b1a2y3 Arda Turan ve Samir Nasri İstekleri ![]() ![]() CR7_1903 Cristiano Ronaldo istekleri ![]() Düşünenadam isteği ![]() Ersan Gülüm'ün tekrar sakatlık geçirmesi üzerine yaptım.Yazık oldu adama vallahi. ![]() RuqaS avatar istekleri Manchester United ![]() Neymar ![]() Adriana Lima ![]() Nicole Scherzinger ![]() Melih Morgul Tracy Mcgrady isteği ![]() 05.09.2011 Avatar Çalışmaları ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=53320 LastCall Phillip Jack Brooks isteği R10GS1905 Selçuk İnan isteği ![]() Kun Aguero Rocky Balboa isteği ![]() ![]() 09.09.2011 Boyutları avatar boyutu değil.Öylesine yaptım.Avatar yapınca hoş duruyordu. ![]() MB 1910 Gervinho, Walcott ve Sagna istekleri ![]() Pokerface isteği ![]() Frank Ribery , Wayne Rooney , Michelle Rodriguez , Iniesta , Alexis Sanchez , Messi ,Almeida ![]() ![]() Sebo52 Orduspor logo isteği ![]() 16.09.2011 Prison Break avatar çalışmalarım ![]() serkan157 Neymar istekleri ![]() Pokerface Messi ve Robinho İstekleri ![]() ![]() serihat02 Kaka isteği ![]() rambo93 Steven Gerrard isteği ![]() Kun Aguero Hulk isteği ![]() v1Ru5 Tv Alanzinho,Adrian,Celutska,Burak,Onur,Colman istekleri ![]() Ronaldinho ![]() Mesut Özil ![]() Serkan Mehder Jim Carrey istekleri ![]() Ahmet Taha Felipe Melo isteği ![]() 15/10/2011 avatar çalışmaları Avatar çalışmalarım artık bitmiştir arkadaşlar.Artık avatar yapmayacağım.2 konumda da 150 avatar hakkımı doldurdum artık yeter İstek de artık almıyorum.Yorum yapanlara,istekte bulunanlara ve avatarlarımı kullananlara çok teşekür ederim.Sponsorlu Bağlantılar Konu Adem Sarıkaya tarafından (15 Ekim 2011 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
adem ilk çalışmalarına göre çok iyi![]() şaka yapıyorum 2.avatar konunda başarılarının devamını dilerim Eski POKERFACE Geri Döndü ! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Her avatarında ya blur'u ya da curves'ü aşırı kullanıyorsun, daha az efektle daha yaratıcı şeyler yapmaya çalış. Dia gibi.
"Ölüm, hayatın en güzel icatlarından birisidir, hayatın değişim ajanıdır. Yenilere yer açmak için eskilerden kurtulmanın tek çaresidir. " Steve Jobs
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]() |
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Şaka bir yana teşekkür ederim.Sen de kendini çok geliştirdin.Başarının devamını dilerim. |
||
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
http://www.turkcespiker.com/forum/si...im-t53333.html o zaman bu konuya beklerim
Eski POKERFACE Geri Döndü ! |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Kendimce bir yorum yaptım.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Yorum İçin Sagol.
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Adem hep senin avatarlarini kullandim senden guzel Messi bekliyorum onu kullanicagim.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Peki yaparım da özel olarak istediğin 1-2 Messi resmi var mı?Yoksa ben google'den bakayım mı?Çünkü elinde güzel kaliteli resim varsa onlar yapsam daha iyi olur.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Simao'dan bekliyorum kardeşim..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Şimdi RAMIN adlı arkadaşımızın Messi isteğini yaptım.Hemen güzel Simao resimleri bulup Simao'yu da yapıcam.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
suanda tatıi oldugum için avatar yapamıyorum 1.messiyi kullanıyımı
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Abi tabiki de kullanabilirsin.Eğer isteğin olursa söyle onu da yaparım
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Saol Adem.Bu arada bence bazen kimsenin istek yapmasını bekleme kendin yap ama en popülerleri yap
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Ya ben facebook'da veya başka sitelerde herkes gibi dolaşıyorum.Gözüme çarpan ünlüleri de yapıyorum.Diğer avarları da zaten üyelerimizin istekleri doğrultusunda yapıyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| avatar, Çalışmaları, için, quaresma, ronaldo, simao, uni, yeni, yusufbuldu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |