![]() |
![]() |
![]() |
| PES 2011 Demo PES 2011 demo ile ilgili yamalar , haberler , izlenimler , yorumlar |
|
Sponsorlu Baglantilar
|
Sponsorlu Baglantilar
|
![]() |
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
İşte bir çok kişinin sorduğu soru AFS Explorer nası kullanılır bende bunun için b,ir tutorial hazırladı evet lafı uzatmadan başlıyoruz.
1.Adım rogramı açıyoruz ve File/Open tıklıyoruz.![]() 2.Adım:Örneğin ben img dosyasından cv_1 tıklayıp seçiyorum ve aça tıklıyoruz. ![]() 3.Adım:Burda Hayır diyoruz. ![]() 4.Adım:Bu Sefer Tamama tıklıyoruz. 5.Adım:Action'a girip Import Folder'e giriyoruz. ![]() 6.Adım:Klasörü seçip tamam diyoruz. ![]() 7.Adım:Biraz bekle pencere açılcak ve evet de. ![]() 8.Adım:Tıkla. ![]() 9.Adım:Zaten orda yazıyo. ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=39491 10.Adım:Yazıyo orda. ![]() 11..Adım:Resimde yazıyo. ![]() 12.Adım:Resimde yazıyo. ![]() 13.Adım:Resimde yazıyo. ![]() 14.Adım:Resimde yazıyo. ![]() 15.Adım:Resimde yazıyo. 16.Adım.Resimde yazıyo xD. ![]() DipNot osyaların yedeğini almayı unutmayın.Dipnot2:Afs Explorer herzaman aynıdır her oyunda ister pes 2008 olsun ister pes 2011 olsun. Alıntıdır. Kaynak occeroyun.net İyi oyunlar...Sponsorlu Bağlantılar Konu ahmetkser tarafından (19 Eylül 2010 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Çok karışık.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
http://www.mpgameturk.com/forum/yard...m-t2446.0.html Alıntıdır yazsaydın bari
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ALINTI Olduğu Belirtilmelidir !
«Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım.»
~Metin Oktay~ |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Biliyordum ama çok yararlı bir paylaşım teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
aceleye yaptım o yüzden olmalı ilk başlığa ekliyorum
Hem ben socceroyunda buldum Konu ahmetkser tarafından (19 Eylül 2010 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
arkadaşlar bnde 11-12-13-14ve 15. resimler çıkmadı ne diyorĞ son işlemde evet mi hayır mı denecek ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
a new file has been created has a result of folder importing.Would you like this new AFS file to be loaded? bu sorunun cevabı? evet mi hayır mı ? flood ağtığım için üzgünüm...
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 2011, anlatım, çok, evet, file, hayır, için, pes, pes 2, pes 2011, programı, resimli, tutorial |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |