![]() |
![]() |
![]() |
| PES 2011 Genel Sohbet Alanı PES 2011 hakkında duyurulan haberler , gelişmeler , resimler , videolar |
|
Sponsorlu Baglantilar
|
Sponsorlu Baglantilar
|
![]() |
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Herkese merhaba. PES 2011'de aldığımız kupaları nereden görebiliyoruz? PES 2010'de galeri de kupa kolleksiyonumuz vardı, orada hangi kupaları aldığımızı görebiliyorduk. Aynı şeyi 2011'de bulamadım. Lig veya kupalar, kazandığımız şampiyonlukları görebilsek; hangilerine katılmadığımızı bilsek çok iyi olacak. Örneğin, Afrika Kupası'nı alıp almadığımı bilmiyorum
![]() Sponsorlu Bağlantılar Arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum, lütfen teklif göndermeyiniz. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
BAL'da
Kişisel Veriler>Kariyer>Ödül Koleksiyonu Ana Lig'de Takımım>Takım Sonuçları |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bu sene bence bu işi biraz bozmuşlar.Mesela geçen sene harikaydı ya.Ödül galerisi yerinde bütün ödüller vardı ama onları biz toplayıp dolduruyorduk.Keşke resim olsa da daha net anlatabilseydim ama bence geçen seneki ödül galeri alanı süperdi.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
En güzel kupa gösterimi pes 6 da vardı.......oyunun müzesi vardı aldığın kupalar oraya geliyordu süperdi......Sonradan bozdular bu kupa işini.......Bide koskoca lig bitiriyorsun ( ör: la liga )sevinçlerde kupa gelmiyor......
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
evet katılıyorum.Pes 2010 zaten eze eze her türlü daha güzel 11 den. Ne demek istediğini de anladım.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Fatih, teşekkürler abim bilgi için.
Arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum, lütfen teklif göndermeyiniz. |
|
|