![]() |
![]() |
![]() |
| Öneri ve Eleştirileriniz Sitemize faydalı olacağını düşündüğünüz fikirlerinizi yada eleştrilerinizi yapabileceğiniz alandır |
|
Sponsorlu Baglantilar
|
Sponsorlu Baglantilar
|
![]() |
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Yakında anasayfamızda bazı değişiklikler ve düzenlemeler yapacağız. T.S.C olarak sizlerinde fikirlerinizi almak istedik.
Kısaca anlatmak gerekirse anasayfayı yeniden yapılandıracağız. Bizim için sizlerin fikirleri önemli. Anasayfa da olmasını istediğiniz ya da istemediğiniz bölümler, anasayfada en çok baktığınız yerler ve bunun gibi anasayfa ile ilgili fikirlerinizi bekliyoruz.. Sitemizin gelişmesi ve daha kullanışlı hale gelmesi için herkesin düşüncelerini yazmasını bekliyoruz. Sponsorlu Bağlantılar >> Forum Kuralları >> Aktivasyon Kodu Nasıl Alınır? >> Konu Başlığı Nasıl Olmalıdır? >> Endless "Müzik Listesi" Endless@turkcespiker.com Bir Gün... Mutlaka... ~ Endless ~
Konu Endless tarafından (04 Ağustos 2011 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Bana göre sadece futbol oyunlarıyla ilgili duyurularla sınırlı kalmamalı gerçek spor haberlerinede yer verilmeli çünkü bu şekilde pek hoş değil...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Bana göre yeni yapılacak anasayfa bunun gibi sade olmalı.Çünkü siteye girerken yavaşlama olmamalı.Siz daha iyisini bilirsiniz.Yandaki Messi ve Rooney resimleri değiştirilebilir.
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Diğer oyun haberlerine de yer verilmeli.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Aynen katılıyorum. Site her yönden genişliyor, bunun önünü açmak lazım.
"Ölüm, hayatın en güzel icatlarından birisidir, hayatın değişim ajanıdır. Yenilere yer açmak için eskilerden kurtulmanın tek çaresidir. " Steve Jobs
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Arkaplan resmi değişmeli. Daha sade bir şey olsa güzel olur. Zaten Rooney'nin kesiminde hata var. (bkz: Şort altı)
"It's a game of man, we're playing. Whenever you play against Barcelona, whenever you touch them, they are on the floor. Crying like a baby." Emmanuel Adebayor Konu Mario Balotelli tarafından (04 Ağustos 2011 Saat 03:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Arkaplan resmini zaten fifa 2012 ve pes 2012 çıktığında tekrar elden geçireceğiz. Diğer oyun haberleri ilgi görür mü bilemiyorum. Normal futbol haberleri de...
![]() Şimdilik arkaplanı değiştirdim. Spikerden Sesli Mektup Var!(10. Hafta) Güncelleme V.1.2 Sorunlar ve Çözümler T.S.C exTReme 12 Çıktı! PES 2012 Türkçe Spiker Full Versiyon ÇIKTI! Nasıl eleştiri yaparım? Konu BlackCat(v-i-p) tarafından (04 Ağustos 2011 Saat 04:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Bence anasayfada her hafta bir anket olmalı.
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Bence TSC'nin diğer sitesi ve DH, BSC gibi sitelerin anasayfasındaki o en başta olan haberler başlıklarının ve ônemli gelişmelerin verildiği 5-6 bölûmlü pencere olsun bence.
Ayrıca lig başladığında maç skorları, puan durumu gibi bölümler olsun (Yabancı ligler ve avrupa kupaları da olabilir.) ŞAMPİYON CİMBOM !
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Buna Şiddetle katılıyorum
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Eskiden yazarlık vardı.Bence o geri dönsün.
Ve arka plan resmi öncekinden daha şık olmuş.Ellerinize sağlık... Steam Hesabım Sahip olduğum oyunlar: Mount & Blade : Warband Call of Duty : Modern Warfare 2 Facebook'um Twitter'im |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Forumda son mesajlar, son konular çok çok gereksiz bence. Hiç bakmıyorum oralara. Ana sayfada haberler Alt alta olmasın. Flash şeklinde sağa doğru küçük kuturucuklarda veya bakınız;fanatik.com.tr ana sayfa.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Sen bakmıyorsun.
"Ölüm, hayatın en güzel icatlarından birisidir, hayatın değişim ajanıdır. Yenilere yer açmak için eskilerden kurtulmanın tek çaresidir. " Steve Jobs
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Eğer varsa başka fikirleriniz duymak istiyorum. Çünkü her siteye girdiğimde bu konuyu bir kere okuyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| çok, için, önemli, t.s.c |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |