![]() |
![]() |
![]() |
| Öneri ve Eleştirileriniz Sitemize faydalı olacağını düşündüğünüz fikirlerinizi yada eleştrilerinizi yapabileceğiniz alandır |
|
Sponsorlu Baglantilar
|
Sponsorlu Baglantilar
|
![]() |
| Seçenekler | Stil |
|
|
#61 |
![]() |
explorerde tuşlar sola dayalı çıkıyor. Ancak chrome ve firefoxta normal. Beğenmenize sevindim. Bunlar daha başlangıç. Sitemizin ana yapısını çok bozmadan sizlerin çok işine yarayacak ve sitemizi çok daha iyi yerlere getirecek çalışmalarımız olacak. Bayramdan sonra.
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#62 |
![]() |
Üst menü çok güzel oldu hem daha kullanışlı ama tasarım da umarım değişikliklere gidilmez
birde ATATÜRK Köşesi en alt ta bu ayıptır bence EN ÜST te olmalıdır . |
|
|
|
|
|
#63 |
![]() |
güzel olmus ama üyelik id sürekli aktif kalmio id sifre yazarken sürekli üstü videolar kismin dan videolara giriyoruz hic yoktan mause üzerine geldinde deilde tiklandiginda acilsa
![]() |
|
|
|
|
|
#64 |
![]() |
Bizimde kendi mesajımızı silebilme yetkimiz olsaydı iyi olurdu.
|
|
|
|
|
|
#65 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#66 |
![]() |
Üyelerin kendi mesajlarını silebilmesi genel anlamda düşününce çok iyi fikir değil. Forumda karışıklığıa yol açabilir. Üye yazdığı (belkide faydalı olan) bir mesajı silebilir. Ya da çözülen bir sorunu çözüldü diye silebilir. Ancak o sorunu yaşayan başkaları da olacağını unutmamak gerekir. Bazen bazı forumlarda karşılaşabilirsiniz. Tam aradığınız bir sorun açıklanmıştır konuda ancak çözüldü diye silinmiştir yazan kişi tarafından.
Ayrıca konu altında daha çok anasayfa ile ilgili düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. |
|
|
|
|
|
#67 |
![]() |
Anasayfa'da yayımlanan haberlerin tasarımı bana kalırsa hoş değil.Haberlerin başlıklarının puntoları sebebiyle,neresi haberin başlığı,neresi haberin içeriği üyeler tarafından karıştırılabiliyor.Ayrıca etiketlerin de başlığın hemen yanında yer alması kafa karıştırıyor ve haberin çekiciliğini azaltıyor.Anasayfa siteye girerken görülen ilk sayfa olduğu için,yayımlanan haberlerin -gerek spor haberleri,gerek oyunlardan haberler- üyeleri tıklamaları için teşvik etmeleri gerekiyor bana göre...Anasayfa'da yayımlanan haberlerin yayımlanma şeklinin değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
"Faşizm konuşma yasağı değil,söyleme mecburiyetidir."
Roland Barthes Konu Sinan ÖZER tarafından (16 Ağustos 2011 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#68 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#69 |
![]() |
VBulletin'in çalışma sistemi hakkında fazla bir bilgim yok.Ancak Hasan kardeşim anasayfa yapısının bir çok yeniliğe olanak verdiğinden bahsetmişti bir mesajında...Daha düzenli ve daha çok ilgi çekecek bir tasarım yapılması gerekiyor bana göre.
"Faşizm konuşma yasağı değil,söyleme mecburiyetidir."
Roland Barthes |
|
|
|
|
|
#70 |
![]() |
Sinan görüş ve önerilerin için teşekkürler. Çok geniş kapsamlı ve çok güzel planlarımız var, nasipse bunları bayram sonrası, Eylül ayı içinde hayata geçirmeyi planlıyoruz. Anasayfada birçok yenilik yapacağız. Sizlerin fikirleri, tavsiye ve eleştirileri bizler için çok önemli.
Arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum, lütfen teklif göndermeyiniz. |
|
|
|
|
|
#71 | |
![]() |
Alıntı:
![]() "Faşizm konuşma yasağı değil,söyleme mecburiyetidir."
Roland Barthes |
|
|
|
|
|
|
#72 |
![]() |
Bence Transfer Haberlerine Dair Bir Bölüm Olsun.
|
|
|
|
|
|
#73 |
![]() |
Mantıklı Geliyor... ![]() |
|
|
|
|
|
#74 |
![]() |
Anasayfanın bu hali mükemmel bence, futbol haberleri gereksiz olur diye düşünürorum. Sonuçta ben bu siteye oyuna ne katabilirim diye düşünüyorum veya paylaşmak istediklerimde yine oyunla alakalı. Transfer haberleri oldukça mantıklı. Bu konulabilir. Artık PES in demo indirme linkinin kalkması gerektiğini düşünüyorum. Ya da oraya büyük bir fotoğraf yerine küçük bir başlık olarak kalması daha uygun olur. Son mesajlarla son dosyalar yer değiştirmeli bence. Ve son olarak ben bu siteyi mobil(telefon)den de takip ediyorum, benim gibi girenklerinde olabileceğini düşünüyorum. Biraz daha mobile uygun olabilirse ya da sadece mobile ayrı bir düzenleme yapılabilirse çok memnun olurum.
|
|
|
|
|
|
#75 |
![]() |
Anasayfada Son Konular diye bir bölüm vardı nereye gitti?
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| çok, için, önemli, t.s.c |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |