![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
önceden verildiyse özür dilerim. Gtatürk.com sitesinden alıntıdır.
20 mayıs haberi bAPB Açık beta sorunlardan dolayı ertelendi APB Reloaded 18 mayısta beta testine başlayacaktı ama bağlantı sorunları yüzünden başlayamadı. GamersFirst patronu Bjorn Book-Larsson’ın yaptığı açıklamaya göre oyuncular son 48 saattir bağlantı sorunu yaşamakta. Bu sebepten dolayı firma bir sonraki duyuruya kadar APB Reloaded’ın açık betasını durdurma kararı aldı. Sonuçta öbek öbek oyuncuların iki saat içinde oyundan kopması online bir oyun açısından kabul edilebilir bir durum değil. Sorunun %50'lik kısmını halletmiş bulunuyorlar diğer %50'lik kısmı yeni patch ile birlikte çözülecek tekrar beta tarihi bir nevi verildi. Haftaya 1.5.1.85 patch ile açılacak olan Beta artık umarız sorun çıkmadan verildiği günde oyuncuları mağdur bırakmadan betayı deneme şansını elde ederler. ![]() Nedir bu APB ? Multiplayer ağırlıklı Online tps oyunudur.Oyun amacı para biliktirmek (çalmak) level atlamak.Oyunun bir çok özelliği ilgi ve dikkat çekici örneğin banka soyabilir,banka parası taşıyan aracı kaçırabilir,kendi çetenizi kurabilir,kendi arabanızı yaratabilir,kendi karakterinizi yapabilirsiniz.Şu ana kadar geliştirilmiş en büyük araç modifiye ve karakter modifiye seçeneğine sahip bir oyun.Sims veya god fatherdan daha büyük karakter modelliyebilirsiniz.Karakter modellemede façadan tutun saçın ön,arka uzunluğuna hatta favorilerinin uzunluğuna ve şekline kadar herşeyi yapmak size bırakılmış.Oyun Ea tarafından paralı aylık 30 tl ücret olarak piyasaya sürülüp oyuncuların bütçesine uymayınca büyük zarara girip kaldırılmış ve oyunu satın alanlar 2 oyun hediye edilerek özür niyetine verilmişti.Şimdi oyun free olarak oyunculara tekrar sunulacak.Peki yeni yayımcının geliri ne olacak ? Yeni dağıtımcının geliri oyundaki özel silah,araba,motor,gemi,kıyafetlerden satılarak elde edilicek.Ancak oyundaki özel kıyafetleri satın almasanızda olur malum oyundaki kıyafet seçenekleri bu güne görmediğiniz kadar fazla... ![]() Açık Beta yeniden geliyor! 18 mayıs [b*GamersFirst tarafından sahiplenilen All Points Bulletin'ın ücretsiz versiyonu için açık beta testi başlamak üzere. Ücretsiz online oyun pazarının önemli isimlerinden GamersFirst, All Points Bulletin: Reloaded'ın açık beta testinin 18 Mayıs'ta başlayacağını duyurdu. Merakla beklenen MMOTPS türündeki oyun, kısa bir süre sonra tüm dünyadan 250.000'den fazla oyuncuyu GamersFirst tarihinin en geniş katılımlı açık beta testinde bir araya getirecek. GamersFirst, dünyanın her bir yanından oyuncuları, Suçlular ya da İnfazcılar hiziplerinden birini seçmeye ve San Paro sokaklarındaki amansız mücadeleye katılmaya çağırıyor ![]() Dönüm noktası niteliğindeki test, tüm dünyadaki MMO tutkunlarının favorisi olabilecek nitelikteki oyunun küresel sunucu kapasitesini, olabilecek en iyi oyun deneyimini sunmak için sınayacak. All Points Bulletin: Reloaded'ın 18 Mayıs'taki açık beta testine katılmak isteyen oyuncuların ücretsiz bir GamersFirst hesabı edinmeleri gerekiyor. Oyuncular daha sonra GamersFirst Live! dosya istemcisini indirip çalıştırdıktan sonra All Points Bulletin: Reloaded uygulamasına tıklayarak teste katılabilecekler. GamersFirst Pazarlama ve Halkla İlişkiler Kıdemli Başkan Yardımcısı Rahul Sandil, All Points Bulletin: Reloaded'ın açık beta test heyecanına ilişkin şunları söyledi: Kapalı beta testinin yorucu aşamalarının ardından, San Paro sınırlarını testin son aşaması için açmaya hazırız. Oyunu bünyemize kattığımızdan bu yana All Points Bulletin'ın popülaritesini arttıracak, oynayanlara da keyif verecek birçok geliştirme yaptık. Herkesi All Points Bulletin: Reloaded'ın nasıl şekilleneceğini görmek için bekleyen 250.000'den fazla oyuncuya katılmaya davet ediyoruz. ![]() *All Points Bulletin: Reloaded, kurgusal San Paro kentinde geçen bir MMOTPS. Anarşinin kıyısındaki bu kentte oyuncular, İnfazcılar ve Suçlular adındaki iki birlikten birini seçip kentin kontrolü için mücadele ediyorlar. İki grup bölgeleri kontrol etmek, adi suç işlemek ya da suç işleyenleri durdurmak ve şanlarını duyurmak gibi amaçlar için çatışıyorlar. All Points Bulletin: Reloaded, oyuncuları ister yayan, ister sürücü koltuğunda kaos çemberindeki bir kentin insanı sarıp sarmalayan ortamında bir araya getiriyor. Benzersiz kişiselleştirme araçları sayesinde oyuncular, karakterlerinin giydiği kıyafetten kullandığı arabalara kadar birçok özellik arasından seçim yapabiliyorlar. Tarafını Seç! [/center][hr] [size=12pt]Kıyafeti nereden değiştiriyoruz ?[/size] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() All Points Bulletin: Reloaded: www.gamersfirst.com/apb Facebook: www.facebook.com/apbreloaded Twitter: www.twitter.com/apb_reloaded ![]() Öncelikle gamesfirst hesabı oluşturun [hr] Oyunu "APB_Reloaded_Installer.exe'den[/b][/color] kurun" Oyunun sistem gereksinimleri [ - Core 2 Duo 2Ghz - 2GB RAM (Vista64 / Windows 7 64 için 3GB ) - nVidia GeForce 7800 - 256MB veya eşdeğerde bir ekran kartı - 10GB Hard disk alanı ![]() Bu ekran "O" tuşu ile geliyor oyunda kasma yapmaması içi.n mutlaka grafik ayarını düşürün ve sensivity ayarlayın yoksa nişan kontrolünde zorlanırsınız TheZerg APB Video Trailer http://www.youtube.com/watch?v=EtM0fE6er9Q [hr]Sinematik Tanıtım http://www.youtube.com/watch?v=dPR7csznfw8 Karakter Ayarlama sistemi tanıtım http://www.youtube.com/watch?v=gxeG_3T39N4 Araba özelleştirme modifiye tanıtım (Yeni!)[ http://www.youtube.com/watch?v=JY6TY_hU4_Q Online sistem oynanış tanıtımı (Bu tanıtım oyunun şu anki hali değildir) http://www.youtube.com/watch?v=ZAkpKB0Z_pM[/center] [/quote]saygılar ![]() bu videoyada bakmanız önerilir Orteqa'ya teşekkürler http://www.youtube.com/watch?v=xYMMV...eature=related ayrıca hata alanlar için: Hata Kodları ve anlamları 10001 Hata yama - Yanlış. 10004 Hatası - hesapta başkası var 10.007 Hata - Sunusu kısa süre sonra açılıcaktır. 8 Hata - Sunucuya erişilemiyor 9 Hata Sunucu problemi 10010 Hatası - Yalnış şifre veya id ( Ya da kapalı beta hesap aktif değil ) alıntıdır yaşınızı 18 veya daha yüksek yapin yoksa hata verir oyun +18 ![]() Sponsorlu Bağlantılar Aldanma İnsanların Samimiyetlerine,Menfaatleri Uğruna Gelirler Vecde,Cenneti Vaad Etmeseydi Eğer,Allah'a Bile Etmezlerdi Secde... Kaleciliği Seviyorsan Gurubuma Beklerim Konu PepeReina tarafından (08 Haziran 2011 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
paralımı bu oyun
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
hayır ücretsiz.sadece dier online oyuınlar gibi premium olursan + özellik sunuyorlar
Aldanma İnsanların Samimiyetlerine,Menfaatleri Uğruna Gelirler Vecde,Cenneti Vaad Etmeseydi Eğer,Allah'a Bile Etmezlerdi Secde... Kaleciliği Seviyorsan Gurubuma Beklerim |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Güzele benziyor
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ben zevk alarak oynuyorum.karekterini filan kendın yaparken zevklı oluor kıyafetlerini alırken filan.bazı sac tiplerini ensene kadar kendın yapıousn.
oyuncu oyuncular dısında gta gibi şehirde dolasan npcler var araba süren filan.onları döverek para istiosn onlarda verio ![]() Aldanma İnsanların Samimiyetlerine,Menfaatleri Uğruna Gelirler Vecde,Cenneti Vaad Etmeseydi Eğer,Allah'a Bile Etmezlerdi Secde... Kaleciliği Seviyorsan Gurubuma Beklerim |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
güzelde indirecegimiz ve detaylı bir yer varmı
Eski POKERFACE Geri Döndü ! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Buradan ücretsiz indirebilirsiniz.
http://gamersfirst.ekolay.net/apb/ |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
sagol
Eski POKERFACE Geri Döndü ! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
beyler oynuyorsanız
world patriot nick otsman bir çok türk arkadaş var oyunda gtatürk sitesnden Aldanma İnsanların Samimiyetlerine,Menfaatleri Uğruna Gelirler Vecde,Cenneti Vaad Etmeseydi Eğer,Allah'a Bile Etmezlerdi Secde... Kaleciliği Seviyorsan Gurubuma Beklerim |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ee beyler oynayan yokmu
![]() Aldanma İnsanların Samimiyetlerine,Menfaatleri Uğruna Gelirler Vecde,Cenneti Vaad Etmeseydi Eğer,Allah'a Bile Etmezlerdi Secde... Kaleciliği Seviyorsan Gurubuma Beklerim |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Senin sayende indirdim oynuyorum çok teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
hm begendigine sevindim nickin nedir.
criminals misin enforcermi benim nick: otsman ark eklemeyi biliyorsan ekle senin incki yazarsan bende eklerım oyunda bildigim kadarıyla yardımcı oluurm.zaten bende hep soruorum Türk gördüklerime ![]() bu arada söyleyim ben criminalsim ![]() Aldanma İnsanların Samimiyetlerine,Menfaatleri Uğruna Gelirler Vecde,Cenneti Vaad Etmeseydi Eğer,Allah'a Bile Etmezlerdi Secde... Kaleciliği Seviyorsan Gurubuma Beklerim |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Ben polisim , ayrıca nedense level atlayamıyorum çok görev yapıyorum ama hala tek şerit var ?
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
kardeş oyunda level bugu var diolar ama lv 5 de baslıyomus sanırım.bbende bilmiorum ama galiba emek vermek lazım biraz
bazı arkadaslar varo nlarda polis bişi lv 5 iz deidler bronze lv 5miydi silvemri neydi akrdeş neyse ezamanla örenicez ![]() Aldanma İnsanların Samimiyetlerine,Menfaatleri Uğruna Gelirler Vecde,Cenneti Vaad Etmeseydi Eğer,Allah'a Bile Etmezlerdi Secde... Kaleciliği Seviyorsan Gurubuma Beklerim |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Şuan İndiriyorum İndirdikden Sonra Güncelleme Yapıyor Sanıyorum Bende Bitmedi Gitti Diyorum Halbuseki Oyunu İndiriyomuş
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| +18, 004, 2010, 2011, alın, alıntıdır, dosya, download, esi, hata, hatası, mutlaka, online, oyun, önemli, para, patch, sistem, sitesi, sorunu, ücret, video, vista, windows 7, yüksek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |