PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011-12 Yaz Sezonu

scriptkiddie
05 Haziran 2011, 18:57
--------------------TRANSFER SEZONU yapılmayanlar--------------

YAMA YARIN
Emek Hırsızlığı yapmayın Lütfen

Yama yakında hazır.

rapperman93
06 Haziran 2011, 17:15
harikasın arkadaşım sabırsızlıkla bekliyorum bu arada yamada özellikle avrupa kulüplerinden hangileri var?

scriptkiddie
06 Haziran 2011, 19:33
harikasın arkadaşım sabırsızlıkla bekliyorum bu arada yamada özellikle avrupa kulüplerinden hangileri var?

resim yüklemeyi öğretin söleyin bana ben hepsini sölücem :001_tt1:

rapperman93
07 Haziran 2011, 19:34
arkadaşım öncelike imageshack.us sitesine gir ücretsizdir orada browse yazıo görürsün zaten resmi seç ve yükle sonra kendiliğinden bi sayfa açılacak o sayfada sana linkler verecek onlardan forum kodu yazan linki kopyala daha sonra mesaj yazarken grafik ekle seçeneğinden o kopyaladığın url yi yapıştır resmin siteye yüklenir

rapperman93
07 Haziran 2011, 19:43
http://img20.imageshack.us/img20/626/cristianoronaldoresimle.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/20/cristianoronaldoresimle.jpg/) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

scriptkiddie
07 Haziran 2011, 19:53
saolasın anladım yaparım :D

rapperman93
07 Haziran 2011, 21:00
bişi deil sende avrupadan hangi takımlar olduğunu yazarsan sevinirim bide yamanın tam çıkış tarihi ne zaman?

scriptkiddie
07 Haziran 2011, 23:07
bişi deil sende avrupadan hangi takımlar olduğunu yazarsan sevinirim bide yamanın tam çıkış tarihi ne zaman?

Yama çıkış tarihi eğer yetişirse yetişmeyeceği kesin :D okullar kapandığı gün koyucam ondan sonra saten yokum :D yavaş yavaş resimler koyacam şu italya son takım bilet ve ingiltere son takıımı lige çıkanı bulamadım bulursam güzel olacak :( şuanlarda 2011-12 ülke ve takımların olduğu formaları yapmaya çalışıyorum transferleride yapıyorum tipler şuan müsait değil yeni çıkan takımlar sadece emblem var ve avrupa takımları var sadece bu kadar diyebilicem gelişme olduğunda güncelliyorum saten...

salihekremgfb
08 Haziran 2011, 14:54
Vay be ! Hala Pes 6 için birşeyler yapılması çok güzel :)

scriptkiddie
08 Haziran 2011, 15:27
Vay be ! Hala Pes 6 için birşeyler yapılması çok güzel :)

saolasın hizmet için buradayız,biz :D

http://img508.imageshack.us/img508/830/76434096.png (http://imageshack.us/photo/my-images/508/76434096.png/)

Formalara dikkat çekmenizi istiyorum 2011-12 formaları b.leverkusenin ki hariç biraz değişiklikler olacak sabredin yavaş yavaş yüklücem :D
rapperman93 arkadaşa teşekkür ediyorum,resim olayın söylediği için saolasın. :D

http://img844.imageshack.us/img844/4827/65125148.png (http://imageshack.us/photo/my-images/844/65125148.png/)

Yorum yapmadan sakınmayın! Ne diyeceğiniz benim için önemli karne gününe koyucam az zaman var söleyin sorunları!

Bu arada yama hırsızlarına sesleniyorum yorum yapmadan yamamı alana ve kendisi yapmış gib başka yerlere ya da yayınlayanlara bütün verdiğim emekler haram olsun!

rapperman93
09 Haziran 2011, 19:41
bişi deil arkadaşım sana bir şey sormak istiyorum bu option file nasıl yapılıyor bunun için hangi programlar gerekli yanlış anlama hani kendim istediğim takımları koymak ve değişik farklı takımlardan oluşan bi option file yapmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim ayrıca çalışmaların süper sabırsızlıkla bekliyorum

scriptkiddie
09 Haziran 2011, 22:03
bişi deil arkadaşım sana bir şey sormak istiyorum bu option file nasıl yapılıyor bunun için hangi programlar gerekli yanlış anlama hani kendim istediğim takımları koymak ve değişik farklı takımlardan oluşan bi option file yapmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim ayrıca çalışmaların süper sabırsızlıkla bekliyorum

arkadaşım sadece PES FAN EDİTÖR kullanıyorum ek olarak başkada yok amblem düzeltmek içinde photsohop :D başka yok yani gerisi yapımına kalmış....

rapperman93
17 Haziran 2011, 17:37
arkadaşım evet dediğin gibi link hata verio bugün paylaşabilirmisin yenisini?

batista99
18 Haziran 2011, 11:59
arkadaşım evet dediğin gibi link hata verio bugün paylaşabilirmisin yenisini? aynen hata verio

berkenurul
19 Haziran 2011, 21:46
Yama yarın demişsin hadi bekliyoruz kardeş :)

scriptkiddie
19 Haziran 2011, 22:26
yama yok size gene çalıyosunuz !!!

rapperman93
20 Haziran 2011, 13:12
kardeş bu ne ya bir ay oldu bekliyoruz seni yarın hazır diyosun sürekli gün geldiği zamanda yok size yama fln diosun senden önce bir arkadaş vardı o da yapıcaktı option file sezon sonu için onuda 1 ay bekledik tam günü geldi o da yok size dedi böyle yapacaksanız hiç bekletmeyin bizi ayrıca benim senin yamanı çalıpta kendim yaptım deyip paylaşacak halim yok 1 ay oldu!!!

wersader
20 Haziran 2011, 15:57
Kardeş doğru söylüon galiba adamın elinde yama yok bizi oyalıor galiba

Reyes1
20 Haziran 2011, 16:47
arkadaşım resimleride bi yerlerden bulmuşsun herhalde yama falan yapmıyorsun burda kendini tatmin etmeye çalışma doğru bir şekilde yapacaksan yap yamanı yapmayacaksan oyalama kimseyi boş işlerinle .

shelby34
05 Temmuz 2011, 18:20
Böyle coluk cocuğun maskarası olmamalı kimse madem yamayı yapmıyorum diyor bu konu ve konu baslıgının burada olmasının bir anlamı da yok diye düşünüyorum git mahallendeki arkadaslarınla misket oyna burada millete yama geldi geliyor sonrada yapmıyorum diyerek insanların canını sıkma YETKİLİ ARKADASLAR KONUYU KİLİTLER MİSİNİZ

scriptkiddie
24 Ağustos 2011, 16:14
Böyle coluk cocuğun maskarası olmamalı kimse madem yamayı yapmıyorum diyor bu konu ve konu baslıgının burada olmasının bir anlamı da yok diye düşünüyorum git mahallendeki arkadaslarınla misket oyna burada millete yama geldi geliyor sonrada yapmıyorum diyerek insanların canını sıkma YETKİLİ ARKADASLAR KONUYU KİLİTLER MİSİNİZ

http://www.2shared.com/file/LI5k5snU/KONAMI-WIN32PES6OPT.html YAMA BURDA BEKLETTİĞİM İÇİN ÖZÜR :) BAZI YERLER EKSİK HAYRINI GÖRÜN :001_tt2:

yorgunn41
24 Ağustos 2011, 17:06
http://www.2shared.com/file/LI5k5snU/KONAMI-WIN32PES6OPT.html YAMA BURDA BEKLETTİĞİM İÇİN ÖZÜR :) BAZI YERLER EKSİK HAYRINI GÖRÜN :001_tt2:

Yama ile ilgili ss'ler koyarsanız iyi olur.

sergen1
25 Ağustos 2011, 05:24
eline sağlık yama gerçekten çok güzel olmuş

almeyda
27 Ağustos 2011, 02:07
Ya ben bu yamayı indirdikten sonra master lig yapınca diğer sezona geçerken oyundan atyor yardım eden varmı?

DanqeR0841
29 Ağustos 2011, 01:06
yamada türk takımları varmı

----Ekleme----

çok kötü bir yama amblemler ve formalar çok kötü oyuncu yüzleri zaten batmış

shelby34
30 Ağustos 2011, 01:52
EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM yeri geldiğinde tepki verir yeri geldiğinde ise takdir ve teşekkür etmesini de biliriz

fabiosa
06 Eylül 2011, 11:11
Ya ben bu yamayı indirdikten sonra master lig yapınca diğer sezona geçerken oyundan atyor yardım eden varmı?

Arkadaslar ben daha yeni üye oldum ama bu soruna bi çare bulamadım buradan arkadasımızın yapmış olduğu yamayı indirdim ama master lig yeni sezona geçerken oyundan atıyor yardım edicek bi arkadaşımız yokmu acabaa lütfen bu konuya bakalım duyarlı olalım ....!_?:mellow:

DanqeR0841
06 Eylül 2011, 13:14
arkadaşlar afedersiniz ama neresini beğendiniz bu yamanın çok kötü bir yama formalar gerçekdışı herşey berbat bir halde ben yeni bir yama paylaşıcam o yamayı görürsünüz birinden aldım yamayı sonrada güzelleştirdim oyuncuları değiştirdim

fabiosa
06 Eylül 2011, 19:04
DanqeR0841 isimli arkadaşım sende yama varsa burda tüm arkadaşlarımızla paylaşabilirmisin çünkü kimsede güzel bi yama yok mesela ben türkiye süper ligi olmasını istemiyorum sadece türkiyeden 5 tane takım olsa yeter diğer ülkelerden inen çıkan takımlar tam olması gerek böyle yama varsa daha iyi olur yani...! hem kendinde paylaşıcam demişsin umarım yarın paylaşırsın..!_? çünkü bende ki yama masterlig yeni sezona başlarken oyundan atıyor bana yenı yama lazım ..!_?

----Ekleme----

galiba kımsede böylebir yama yok sade turkıye liginden 5 büyükler olucak vede inen çıkan takımlar guncel olucak hepsi bu kadar ama kımsede yok sanırım_?_?_?

scriptkiddie
09 Eylül 2011, 15:08
Alın size sobn hali başka pes6 yama yapmıccam az girioz saten in terne,,,te eleştrimeyin zaman gidio b yyyyy

yamanını son hali: http://www.2shared.com/file/F183Mqyj/KONAMI-WIN32PES6OPT.html

fabiosa
09 Eylül 2011, 18:30
TEŞEKKÜREDERİM ARKADASIM UMARIM BUDA Bİ ÖNCEKİ YAPMIŞ OLDUĞUN YAMA GİBİ OYUNDAN ATMAZ..!;)İNŞALLAH GÜZELDİR..!

scriptkiddie
12 Eylül 2011, 20:59
Oyundan atma sebebi yazılım hatası saten bu pes6 da ülke formaya belçikanın nike diyelim ama yenisi burrda adlı logo deiştriilemio hemen oyundan atıo :)

fabiosa
12 Eylül 2011, 23:22
Oyundan atma sebebi yazılım hatası saten bu pes6 da ülke formaya belçikanın nike diyelim ama yenisi burrda adlı logo deiştriilemio hemen oyundan atıo :)

dostum bu yama zaten bozuk gene oyundan atıyorr..! herkesin ilgisine bosuna indirip oynamayın sorun giderilememiş dorun hala devam ediyorr arkadasımızz emekle ugrasmıs ama ne yapalım yama bozuk..:s

scriptkiddie
12 Eylül 2011, 23:59
hata nerede kynaklanıor söyle ??

Jebrin Torric
13 Eylül 2011, 00:43
teşekkürler hakkını helal et la haram etme :D

scriptkiddie
13 Eylül 2011, 13:56
tmm kardeş yamayı kullanın sonuçta paylaşıyorum ama telif hakkı'nın dışına çıkmayın

DanqeR0841
13 Eylül 2011, 15:42
DanqeR0841 isimli arkadaşım sende yama varsa burda tüm arkadaşlarımızla paylaşabilirmisin çünkü kimsede güzel bi yama yok mesela ben türkiye süper ligi olmasını istemiyorum sadece türkiyeden 5 tane takım olsa yeter diğer ülkelerden inen çıkan takımlar tam olması gerek böyle yama varsa daha iyi olur yani...! hem kendinde paylaşıcam demişsin umarım yarın paylaşırsın..!_? çünkü bende ki yama masterlig yeni sezona başlarken oyundan atıyor bana yenı yama lazım ..!_?

----Ekleme----

galiba kımsede böylebir yama yok sade turkıye liginden 5 büyükler olucak vede inen çıkan takımlar guncel olucak hepsi bu kadar ama kımsede yok sanırım_?_?_?

Kardeşim Bende Yamada Şu Takımlar Olucak

La Liga (Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla, Valencia, Villareal Takımları Güncel)

- Serie A (Milan, Inter, Juventus, Roma, Lazio, Napoli Takımları Güncel)

- Premier Lig (Chelsea, Manchester United, Arsenal, Liverpool, M.City, Tottenheam, Everton Takımları Güncel)

- Ligue 1 (Lille, Marseille, O.Lyon, PSG Takımları Güncel)

- Diğer Ligler 1 (CSKA Moskova, Porto, Zenit, Denizlispor, Shaktar Donetsk, Benfica,Anzhi,Boca Juniors,Cruziero,Rubin Kazan,Flamengo,Santos,Flumiense,Dortmund Takımları Güncel)

- Diğer Ligler 2 (B.Munih, Wolfsburg, Werder Bremen, Schalke 04, Leverkusen Takımları Güncel)

- Diğer Ligler 3 (Spor Toto Süper Lig 2011/2012 Takımları Güncel)

Bu Takımlardan Anzhi,Boca Juniors,Cruziero,Rubin Kazan,Flamengo,Santos,Flumiense,Dortmund
Takımlarını Daha Yapamadım Çünkü Amblemlerin Nasıl Eklendiğini Bilmiyorum Bilen Varsa Sölesin Ekliyeyim

scriptkiddie
13 Eylül 2011, 16:41
Emblem eklemen için takımın emblemini bul photoshopdan yapılıor sen araştır sana tam söyleyemem bende yok şuan

DanqeR0841
13 Eylül 2011, 17:28
Emblem eklemen için takımın emblemini bul photoshopdan yapılıor sen araştır sana tam söyleyemem bende yok şuan

Sen Nasıl Yaptın Anlatamazmısın Hee Bide Adı Değişmeyen Takımların Adını Nası Değişcem Lütfen yardım Edin Yaaaa

scriptkiddie
13 Eylül 2011, 19:32
CHAMPIONS LEAGUE TAKIMINA KATILANLARI YAPTIM FORMA VE AZ ÇOK KADRO HARİÇ HEPSİNİ YAPTIM // UEFA'YA W.KRAKOW ve Birmingham EKLEDİM VE BAZI OLMUŞ TAKIMLARA YENİ EMBLEM EKLEDİM bi de anzhi ekledim emblem oyuncu kadro
r.carlos ve diğer takı oyuncular güncel değil sabredin ŞUAN BUKAAA :) :001_tt1:

scriptkiddie
29 Eylül 2011, 20:37
Arkadaşlar yapmış olduklarımı resimle atacağım eğer son sayfaya fazla bakılmazsa ilk sayfaya güncellerim. :)