PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 256 mb ekran kartı olanlar burayaaaa!!(resimli)

metin_99
03 Aralık 2007, 12:39
arkadaşlar bir çoğumuzun ekran kartı 256 mb lık ama low da bile zor oynuyoruz..bende buna bir çözüm buldum..(ara sıra takılmalar oluyor tabii ama hiç yoktan iidir)

1-şimdi arkadaşlar oyunu kurduğumuz yerden setting.exe yi çalıştırıyoruz..

2-sonra aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi en üstteki seçenek seçili..

http://img211.imageshack.us/img211/4435/settingmr6.png

arkadaşlar ayarları bu şekilde yapınca oyun hızlanıyor..yalnız şunuda söliim bu ayarları yaptıktan sonra oyunun hızlanmaz, yada yavaşlarsa bu ayarlar bilgisayar ınıza bağlı olabilir..benim bilgisayarımda bu ayarları yapınca low modda çok rahat bi şekilde oynanabiliniyor..eğer bu şekilde oyun hızlanmassa yeniden setting.exe yi açıp en alttaki seçeneği de işaretleyin..o da olmazsa sadece en alttakini işaretleyin ama bunlardan birinde mutlaka olacaktır..bu ayar oyunun hızıyla ilgilidir..

puyol
03 Aralık 2007, 13:48
denedim olmadı.saol ugrasmıssın ama olmuyor.belki diger arkadaslarda olur.

metin_99
03 Aralık 2007, 19:15
dediğim gibi bilgisayarlara göre olabilir ama emin diilim her türlü deneyin bu seçeneklerden hangilerinin seçili olduğu oyun hızını etkiliyor...

kickers
05 Aralık 2007, 17:37
bence bu ayarlarla oyunun hızlanması arasında bir alaka yok sorun ekran kartında

junate
05 Aralık 2007, 17:46
arkadaşlar bu şıkların kesinlikle bir alakası yok, sadece en alttaki seçenek tekrarları kaldırdığı için ouyun süresi kısalabilir, ya da etki ederse de replay olmayacağında etkili olabilir ama o da 1 ihtimal

metin_99
05 Aralık 2007, 20:34
walla ekran kartına bağlı olsa bile konunun başlığında da olduğu gibi 256 mb ekran kartı olanlar dedim çünkü benimkisi 256 lık bi ekran kartı 256 olanlarda bu kesinlikle ii bi çözüm walla bende çok rahat oynanıyo...

burak.57
09 Aralık 2007, 11:54
ben bu konu açılmadan rastgele onu yaptım şimdi çok gzl oynuyorum ama seyirci yok yan hakem yok çim yaması var net degil :S

rencber20
09 Aralık 2007, 14:20
arkadaslar bendede 259mb pCI-ex ekran kartı var sorunsuz oynuyorum.mediumda hemde..

CH-ingy
10 Aralık 2007, 22:20
evet oluyor low da hızlanıyor ama görsel efektleri kaptıyor . seyirciler konfetiler havai fişekler felan gorunmuyor ama futbolcu formaları co kduzgun duruyor

IISoNCuII
13 Aralık 2007, 21:49
bende 256 mb ekran kartı wr ama mediumda takılmadan oynuyorum eğer oynamak isterseniz forumdan "sizde mediumla oynayın" bölümüne girin onun dediklerinin yapın olanların oluyor bnm oldu arkadaşımın bilgisayarına olmadı