PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "3-4 yıl sonra Alex'in yerindeyim"

*YuSuFBuLDu*
25 Aralık 2009, 20:29
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-23_ozer446.jpg

Fenerbahçemizin, sezon öncesi Ankaraspor'dan transfer ettiği Özer Hurmacı, sarı lacivertli forma altında ilk kez golle buluşurken, Ziraat Türkiye kupası maçında 2 gol birden kaydetti.

Sakatlığı nedeniyle geçirdiği operasyonun ardından bir süre takımdan ayrı kalan, son haftalarda teknik direktörümüz Christoph Daum'un sıkça görev verdiği Özer, Altay karşısında iki gole imza attı. Maç sonrası FBTV'nin sorularını cevaplandıran Özer Hurmacı hem 11'de görev almaktan hem de maçta 2 golün kendisine ait olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Özer Hurmacı, "Bu oyunda görev almak ve gol atmak gerçekten hayal ettiğim bir duyguydu. Bunu da gerçekleştirdiğim için mutluyum" dedi. Her geçen gün performansının arttığını da söyleyen Özer Hurmacı, "Gittikçe daha iyi oluyorum. Tam kapasiteme ulaştığımı söyleyemem ama; Trabzon maçı sonrası da bunu ifade etmiştim. Zorlu bir maç trafiğimiz vardı. Devreyi bu sonuçlarla kapatmak, kupanın ilk maçını kazanmak gerçekten Fenerbahçe'ye yakışan bir şey. Eğer 3-4 yıl sonra Alex oynadığı alanı bana bırakırsa, daha fazla gol pozisyonuna girebilirim. 3-4 yıl diyorum, çünkü Alex'in burada kalmasını ben de çok istiyorum. Takım oyununu iyi oynayıp kendimi daha fazla geliştirmem gerektiğini düşünüyorum" dedi. Sezonun ikinci devresinin daha zorlu geçeceğini de söyleyen Özer Hurmacı, "Rakiplerimizin ikinci yarıda bizim için daha fazla önlem alacaklarını biliyorum. Ama bu stresi kaldıracak bir zenginlik ve oyuncu yapısına sahibiz. 2010'da tek dileğim, benim gibi diğer arkadaşlarımın da sakatlık geçirmeden futbol oynamasıdır. Tüm Fenerbahçe camiasının yeni yılını kutluyorum" dedi.

http://fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg

cesc
26 Aralık 2009, 03:25
Sen böyle dersen Özer'cim bir yerde olamazsın.

Ari_38
26 Aralık 2009, 12:27
Özer yetenekli bir futbolcu fakat alex gibi olması için 40 fırın ekmek yemesi lazım :):):)

emany
26 Aralık 2009, 18:31
Özer zaten Alex'in varisi olarak gösteriliyor. Alex gibi olacağına eminim.

*YuSuFBuLDu*
26 Aralık 2009, 18:38
Bence Özerin tek kötü yanı çok çabuk pas veriyor ve heyecanlanıyor...
Bu alanlarda kendini geliştirirse çok iyi olacaktır.
Bakalım Alex futbolu bırakınca yada Fenerbahçeden gidince Özer Alex ten daha mı iyi olacak yoksa daha kötü mü ...

de_souza
26 Aralık 2009, 18:42
Türkiyedeki en iyi yeteneklerden biriside özer hurmacıdır olmazssa zaten fenerde ne işi var ?...Ben inanıyorumki özer 2-3 yıl içerisinde kendisini daha iyi geliştirectir...Hem avrupada hemde türkiyede mükemmel bir futbol oynayacaktır özer ve bu başarısı hem fenerbahçeye hemde kendi kariyerine çok şeyler katıcak..Yolun açık olsun özer'cim...

Mahşer
26 Aralık 2009, 18:46
Özer'in daha vakti var.

Berker Gonca
26 Aralık 2009, 18:47
Bence Özerin tek kötü yanı çok çabuk pas veriyor ve heyecanlanıyor...
Bu alanlarda kendini geliştirirse çok iyi olacaktır.
Bakalım Alex futbolu bırakınca yada Fenerbahçeden gidince Özer Alex ten daha mı iyi olacak yoksa daha kötü mü ...

Bende şuan Fenerbahçe'ye gitsem bırak çabuk pas vermeyi heycandan pas verebileceğimi bile sanmıyorum:) Ama alıştıkça kendine gelir Özer şu anda daha yeni takımda ve takıma alışmaya çalışıyor..

efinho58
26 Aralık 2009, 18:49
alex her şeyin farkında.özerin ne kadar yetenekli olduğunu biliyor.alex yaşlandı ve birkaç yıl sonra bu takımdan gidecek ama o özeri adeta kendisi yetiştiriyor ve alex ne biliyorsa özere öğretmeye çalışıyor.alex fenerbahçeden gideceğinin farkında ve bu yüzden kendisi gidince o bölgede oynayacak bir futbolcu yetiştirerek hem fenerbahçeyi avrupadan 10 numara getirtmek zorunda bırakmayıp ekonomik olarak gittikten sonra bile katkı sağlayacak hem de yaptığı bu iyilikten dolayı taraftarların gönüllerini bir kez daha fethedecek.alex antrenmanlarda özeri çalıştırdıkça özer daha iyi olacak ve özer rakipleri üzecek.

pes-in kralı
26 Aralık 2009, 18:58
Özer çok yetenekli bir futbolcu ançak daha çok erken bir zamanda Alex'in yerinde olurum derse başarılı olamaz.(Benim Görüşüm)

highclass
26 Aralık 2009, 23:25
Özer çok yetenekli bir futbolcu ançak daha çok erken bir zamanda Alex'in yerinde olurum derse başarılı olamaz.(Benim Görüşüm)

görüşüne saygım sonsuz bende kendi görüşümü söyliyim :)

bence özerin böyle söylemesi onun ne kadar istekli olduğunu gösterir

cesc
26 Aralık 2009, 23:27
Alex olma Özer ol...

de_souza
27 Aralık 2009, 00:45
Okadarda değil beysim,alex nere özer nere herkez alex olamaz ;)...

ColdFear
27 Aralık 2009, 12:16
Okadarda değil beysim,alex nere özer nere herkez alex olamaz ;)...

Alex gibi olmasını istemiyoruz zaten, istiyenlerde futboldan anlamıyordur !

highclass
27 Aralık 2009, 15:41
alex çok iyi bir futbolcu ama alexden daha iyi olması lazım alex gibi değil ;)

Peckle
27 Aralık 2009, 15:45
Özer başkası olma kendin ol...