PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 4.mesajımın Hatrına Bir Öneri

gökayyigit
01 Aralık 2007, 21:38
Arkadaslar Bu Türkce Spiker Olayında Bir İyi Firma Tek Sizmisiniz?
Tek Sizseniz Sizden Bişi istiorum...
Ya Pozisyonlarda Daha Cok Spikerlerin Heycan Yaratması Bizi Daha Cok Oyuna Zevklendirir Ama Soğuk Espiriler Yapıolar...
Misal , Ceza Sahasından Vuruorum Top Direğe Çarpıor Ama Spiker Cok kötü Bir Vurus Dior
İnsanın Siniri Bozuluor Şahsen Benim Sinirim Bozuluor..
Spiker Ve Yorumcu Maçin %65 de susuol
Konusdukları Zamanlarda İse Anlamsız şeyler Sölüolar pozisyonla alakası olmayan laflar ve hep aynı laflar war..
Siz Türkce Spikerde En iyi Siz seniz Sizden Daha İİ sini Beklerim.
Saygılarımla..

:fbatkidr8::fbatkidr8::fbatkidr8::fbatkidr8::fbatk idr8::fbatkidr8::fbatkidr8::fbatkidr8:

mr_nem
01 Aralık 2007, 21:50
abim git kendin yap o zaman konami spikeri düzgün yapmışta biz bozmuşuz sanki konaminin yaptığı bu ve hasan abi elinden geleni yapıyor bize en iyiyi sunmaya çalışıyor...ayrıca böyle bişey için konu açman gerekmez...

gökayyigit
01 Aralık 2007, 22:15
Önerim Ve Sorunum Olarak Konu Açdım

gökayyigit
01 Aralık 2007, 22:34
http://www.youtube.com/watch?v=vCeYqBlpYHc&eurl=http://forumneuro.com/showthread.php?t=232207

Suna Bir Bakın Burda VideoNUN Sonunda Yazıor türkcespiker.com die ama burdan indirdiklerimiz öle cıkmıor. oyuncuların ismini sölüor bunu siz mi yapdınız.

mr_nem
01 Aralık 2007, 22:45
abim başında koskoca EXTREME PATCH yazıyor görmüyormusun ordaki spiker yamaya ait spiker onu bulamazsın işte anca yamayı indirmen gerekli eğer bişey diyeceksen önce incele sonra yaz...ayrıca o yama tamamen bizim sitemizin yamasıdır...kimse yamamıza bişey diyemez bunu siz yapmadınız mı diye...

gökayyigit
02 Aralık 2007, 12:17
ben soruorum bu video ile werdigi linki indirdim ama onunla alakası yokdu..
senin yasin kaç bana abim dion

Hsyn192588
02 Aralık 2007, 13:22
yetkili kişi olmak foruma yazanlara saygısızca konuşma hakkına sahipsin anlamına gelmez ben daha yeniyim formunuzda çok beğeniyorum ama admin veya mod arkadaşlar biraz daha kibar olursa daha çok üye kitlesinin yanında yararlı bir kitle olur düşüncesindeyim saygılarımla...

mr_nem
02 Aralık 2007, 13:55
ben soruorum bu video ile werdigi linki indirdim ama onunla alakası yokdu..
senin yasin kaç bana abim dion

17 ayrıca ben abimede abim diyom abi anlamında .sen kaç yaşındasın onu söyle bakalım bizde ona göre diyeceğimizi bilelim.

sen daha yenisin evet ben kime saygısızlık etmişim forumda ha kime sorarsan sor ben msnde bile herkese saygılı konuşurum yetkili olduğum için kendimi de üstün görmem ama bana saygısızlık edenin şeklini bozarım bununda yetkili olmamla alakası olmaz saygılarımla.

kartala
02 Aralık 2007, 14:20
sayın üye arakadaşalarım bu sölerinizi öncelikle hiç tasrif etmiyorum burda yaş ile yada yetkili ile bişeyleri yapmıyoruz çünkü herkes burda aynı ve insan..böle gerekesiz polemiklere girmeyin isterseniz burda daha yeni old unz msj sayınızdan belli vede kimseyi karlamaya kimsenin hakkı yok efendiğinizi bozmayın tamammı güzel kardeşlerim..burda herkes bir aile bunuda bozulmasına kimse izin vermez bilmem analatabildimmi..

lewi wills
02 Aralık 2007, 14:23
arkadaşlar ortamı germeye gerek yok ayrıca spikerde şuanda bizden başkası yok gerçi olsada bizden iyi olacağını sanmıyorum heyecan filan istiyorsun ama bundan fazla heyacanı bulamazsın altı ustu bu bir oyun gerçek bir maç değil ayrıca konamı dosyaları birebir turkceleştirilip oyuna aktarılsa bırakın turkce oynamayı oyuna bile oynamazsınız.. teşekkürler..

BlackCat(v-i-p)
02 Aralık 2007, 14:41
Arkadaşıma ben bir cevap vereyim...eğer indirdiğin ve kurduğun spiker de sitemizin ismi geçiyorsa ve maç başında "be hasan mustan" diyorsa spiker bize aittir...bilgisayar için yapılmış pes 6 türkçe spiker neredeyse hatasızdır...elbette çok küçük hatalar var ama bu konamiden kaynaklanmaktadır..yukarıda bahsettiğin gibi hataların olması imkansız...bu arada eğer play station için spiker edinmişsen o spikerdeki sesler bana ait olmasına rağmen play stationa aktarırken hatalar çoğalıyor ve o aktarmayı biz yapmıyoruz...

Eğer pes 6 türkçe spiker edinmek istiyorsan ana sayfadan paket 2 yi indirebilirsin...
kolay gelsin ve iyi eğlenceler

gökayyigit
02 Aralık 2007, 15:34
Sana Saygısızlık ettigimiz sanmıorum bana sert cıkmanın sebebi ne

Hasan Abi bi forumdan izledim video yu ve linki wardı aldım türkce spiker.com yazıodu sonunda ben de siz yapmısnızdır die burdan indiriyim dedim burdan indirdim ama ordaki gibi cıkmadı sonra ordakini indirdim videodaki gibi cıkmadı sizi yormak istemem ama baska forumlarda link werilmesi yasak deilmiydi bide ben o videodaki sizinse bi forumda arastırcam cünkü videoda isimleride sölüor

gökayyigit
02 Aralık 2007, 15:44
PES 6 FULL!TÜRKÇE SPİKER PAKET 2 bunu indiremiorum linkde bişi war.
http://files.filefront.com/PES6+TRKESP304KER+PAKET+2rar/;8078272;/fileinfo.html bu linkde sorun war abi

BlackCat(v-i-p)
02 Aralık 2007, 16:10
ilgileneceğim...

kartala
02 Aralık 2007, 16:11
konuyu kapatalım artık kardeşim ..