Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Açılan Konuların Takibi
xx_BJK_xx
08 Kasım 2009, 13:54
Arkadaşlar benim gördüğüm en büyük sorun bu bence bu sitede...
Biri açıyor bir konu öyle bırakıyor bidaha hiç bir dönüş yok o konuyla ilgili...
Atılıyor ortaya bir link; açıklama yok,kurulum bilgisi yok, yardım yok...
Ya konu takip edilsin ya da hiç açılmasın konu bence...
pronever
08 Kasım 2009, 15:06
Katılıyorum bence de özellikle yamalarla ilgili konularda bu oluyor. Yama linki veriliyor SS ler veriliyor ama kurulumla ilgili hiç bir açıklama yok sorulduğunda da cevap gelmiyor bir türlü. Bu yüzden buna bir standart getirmek gerek diye düşünenlerdenim... Bir yama konusu açıldığında lütfen kurulumunu da altına ekleyiniz. Herkes nasıl kurulacağını bilmediğinden sürekli "teşekkürler ama bunu nasıl kurucaz" şeklinde cevaplar yazılıyor bu konulara...
-YaLan-
08 Kasım 2009, 15:26
Yamaların çoğunda indirdiğiniz dosyanın içinde kurulum mevcut..
emany
08 Kasım 2009, 18:43
Her yama bize ait olmadığı için yayınlanan yamaların hepsini bilgisayarımıza kurmuyoruz. Bu yüzden bazı yamaların kurulumları hakkında bilgi veremiyoruz. Ama çoğu yamanın içinde kurulum dosyası mevcuttur.
Ki son çıkan yamaların çoğu artık .exe şeklindedir. Kurulumda sorun yaşamassınız.
pronever
09 Kasım 2009, 16:10
Yalan ve Emany teşekkür ederim ilgilendiğiniz için fakat yine de bu bilgiyi yama paylaşımı yapılan konularda dipnot olarak eklerse paylaşan arkadaşlar daha iyi olacaktır düşüncesindeyim. Nitekim çoğu kişi anlatımının içinde olduğunu bilmediğinden indirmiyor olabilir. Kurulumu içerisindedir diye bir not düşerlerse daha iyi olacaktır. Saygılarımla.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.