PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aktivasyon Kodu Talebi

BlackCat(v-i-p)
31 Aralık 2011, 06:26
Eğer forumumuzda konulara mesaj yazamıyorsanız üyeliğinizi aktifleştirmemişsiniz demektir. Sitemize üye olduğunuzda vermiş olduğunuz mail adresine sitemiz tarafından bir mail gönderilir ve bu mail içerisinde üyeliğinizi aktifleştirecek bir link yazılıdır.

Eğer mail gelmemişse yeniden aktivasyon kodu talep edebilirsiniz. Bunun için resimdeki adımları takip edin:

http://img21.imageshack.us/img21/9364/aktivasyon.jpg

mcharun
31 Aralık 2011, 09:40
Güzel ve faydalı bir anlatım olmuş Hasan eline sağlık.
Üyelerimiz son zamanlarda bu durumdan şikayet ediyorlardı, herkes için açıklayıcı bir anlatım olmuştur.

Mysteriousman
31 Aralık 2011, 13:08
Teşekkürler Hasan Abi... bir sorum olacaktı aktivasyon neden gerekli ? bazı forumlarda aktivasyon yok ?

RushBrawo
31 Aralık 2011, 13:15
Bu kod kişinin e-posta adresini ispatlamak için gönderilmektedir.
Bu sayede üye olmak isteyen bireysel ya da kurumsal tüm herkesin e-mail adresinin doğruluğunu kontrol etmekteyiz.
Aynı zamanda doğruluğu kontrol edilen e-mail hesapları ile üye olan üyelerimizin sistemde yapacakları tüm işlemler kayıt altına alınır ve gerektiğinde bu kayıtlar hukuki olarak delil niteliği taşır.

Mysteriousman
31 Aralık 2011, 13:16
Bu kod kişinin e-posta adresini ispatlamak için gönderilmektedir.
Bu sayede üye olmak isteyen bireysel ya da kurumsal tüm herkesin e-mail adresinin doğruluğunu kontrol etmekteyiz.
Aynı zamanda doğruluğu kontrol edilen e-mail hesapları ile üye olan üyelerimizin sistemde yapacakları tüm işlemler kayıt altına alınır ve gerektiğinde bu kayıtlar hukuki olarak delil niteliği taşır.

Teşekkürler cevapladığınız için.

nickyoq
31 Aralık 2011, 13:54
Sorunumu çözdüm ama yinede teşekkürler hasan abi.

Kleist
31 Aralık 2011, 17:29
Hasan Abi Yararlı Bi Anlatım Bana Bİle Soranlar Oluyodu :)

My ronaldo
04 Ocak 2012, 22:32
İlk önce yazım kurallarını uyarak yaz.

Rob Zombie
02 Mart 2012, 15:27
Teşekkürler Hasan Abi :)

NameLessWarrior
12 Mart 2012, 21:28
bnde konu acamıytorum

nickyoq
13 Mart 2012, 12:36
bnde konu acamıytorum

Hangi bölümde?

Pokerface
13 Mart 2012, 13:54
bnde konu acamıytorum

Mesaj Yazabildine göre sen konunu açmayı bilmiyorsun.