PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alt Rumuz'larınız

tarik_gfb
10 Mayıs 2008, 02:00
Arkadaşlar ben sizin alt kısmınıza yazdığınız yazılardan hiç bir şey anlamıyorum lütfen buraya açıklamasını yaparmısınız...

Big_of_deniz senin en altta gfb-kfy yazıyo iki grupta ayrı Gencfb ve Kfy yan yana ne anlamı var...

Big Of Deniz
10 Mayıs 2008, 02:15
Big_of_deniz senin en altta gfb-kfy yazıyo iki grupta ayrı Gencfb ve Kfy yan yana ne anlamı var...

Benim en çok sevdiğim 2 taraftar grubu...GencFenerbahçeliler Ve Kill For You'dur..O yüzden öyle yazdım:)...

metin_99
10 Mayıs 2008, 11:26
Benimkisinde anlaşılmayacak bir şey yoktur herhalde :)

fenergy
10 Mayıs 2008, 11:35
k.atatürk'ü çalıyım mı metin yani bende koyabilirmiyim ?

fbrarsenal18
10 Mayıs 2008, 12:54
Benim en çok sevdiğim 2 taraftar grubu...GencFenerbahçeliler Ve Kill For You'dur..O yüzden öyle yazdım:)...

Kill For You :)

metin_99
10 Mayıs 2008, 13:06
k.atatürk'ü çalıyım mı metin yani bende koyabilirmiyim ?

İmzamı kaldırdım ama sadece K.Atatürk imzasını koyayım bari:)

buyur:

http://img168.imageshack.us/img168/908/ataturkimzawf7.png

fenergy
10 Mayıs 2008, 13:24
Saoğlasın metin, bu koyabilirim anlamına geliyor..Teşekkürler..

bulkan
10 Mayıs 2008, 22:13
"Alt rumuz" yazınca konu başlığında, tam anlaşılmıyor Tarık.Alt rumuz değil "İmza"dır o.
İmzalarınızı Açıklayın şeklinde olabilirdi konu başlığı mesela..

"Hakkımda iyi düşünmeyen, arkamdan kuyumu kazan, ipe ***üren dostum olacağına, mert, yiğit düşmanım olsun.Allah beni işte böyle, namert dostlarımdan korusun ki düşmanlarımla başa çıkabileyim."
İşte imzamın anlamı budur arkadaşlar.Bana göre çok anlamlı olduğu için hep bu imzayı kullanırım.Başka da bir ifade, resim vs eklemem.

tarik_gfb
14 Mayıs 2008, 00:51
Bende elimden geldiğince azaltmaya çalışıyorum BULKAN ama çok şey yazdığım için en az bu kadar oluyor Önceden 3-4 tane fenerbahçe-gencfb-kfy yazıları koyardım şimdi onları bile azallttım...