PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ana Sayfa Güncelliği Hakkında Öneri

-UguR-
31 Mart 2010, 03:41
Anasayfamız hiç güncel değil. Ben sahsen kendi forumumda portala yani anasayfaya çok önem veririm. Çünkü anasayfa bir forumun canlılığını gösterir. Site yönetimimiz bu sıkıntıya bence önem vermeli çünkü forumun gidişatı bakımından anasayfa çok önemlidir. Benim önerim; Pes 2010 hakkında veya çok önemli haberlerde olabilir, bunları ekleyecek kişiler seçilse aramızdan hem anasayfa güncel olur hemde seçilen arkadaşlarımız foruma daha fazla katkı sağlar. Veya foruma daha sık giren yönetici arkadaşlarımızada verilebilir örneğin adaşım -Yalan- forumda hep online olan bir arkadaşımız ama buda onlara ağır gelebilir hem forumla ilgilenmek hemde temiz haber araştırıp eklemek onlar için sıkıntı olabilir. Benim en iyi önerim baştada söylediğim gibi aramızdan Haberci arkdaşlar seçilsin. Ben sahsen adayım tabi bu yönetimimizin bileceği bir mesele kendi içinizdede foruma daha sık giren yöneticilere haber açma yetkiside verebilirsiniz .
Saygılarımla... UğuR

emany
31 Mart 2010, 15:01
Anasafamız bu sıralar güncellenemiyor. Gerek yetkililerimizin okulları , işleri gerekse şu anda Pes alanındaki gelişmelerin yavaşlaması bunlara sebep.

Haberci rütbesi ile aramıza 2-3 kişi seçilebilir. Bunu TSC yönetimi olarak bir düşünelim.

-YaLan-
31 Mart 2010, 15:29
Anasafamız bu sıralar güncellenemiyor. Gerek yetkililerimizin okulları , işleri gerekse şu anda Pes alanındaki gelişmelerin yavaşlaması bunlara sebep.

Haberci rütbesi ile aramıza 2-3 kişi seçilebilir. Bunu TSC yönetimi olarak bir düşünelim.

Emrah abi bu araştırma işi Ar-Ge rütbeli kişilerin değil mi?

Emre Ballı
31 Mart 2010, 15:32
Yok araştırma değil Uğur :) Ana sayfa'ya haber vs. ekliyecek kişi alınacak sanırım.

-UguR-
31 Mart 2010, 16:35

Bencede en doğru karar Haberci rütbesi ile aramızda 2-3 kişi seçilmesi. Konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

-YaLan-
31 Mart 2010, 17:39
Yok araştırma değil Uğur :) Ana sayfa'ya haber vs. ekliyecek kişi alınacak sanırım.

Tamam Emre de biri araştıracak ki koyacak birşeyler bulunacak.

Berker Gonca
31 Mart 2010, 19:38
En azından forumda bulduğu konuları Portala ekleyebilir..

-UguR-
01 Nisan 2010, 02:30
Hele bi Haberciler seçilsinde Misal ben seçilirsem bulacak konu çok her gün yenilerim anasayfayı heralde :D