Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Antalyaspor 4 - 3 Fenerbahçe
ColdFear
19 Ocak 2010, 14:00
Eh bizim hep dediğimiz birşey var " Takım iyi oynasın, ama yenilsin. ". Dünde öyle oldu ve mutlu muyuz ? Şahsen ben çok mutluyum. Dün takımın sadece stoperlerini beğenmedim ki zaten onlar adam kaçırdı, gol oldu. Herhalde maçı izleyenlerin en beğendiği adam Dos Santos olmuştur, ben ne demiştim ? " Kazım, Dos Santos'u bozuyor ! " demiştim değil mi ? Eh Kazım gitti, Dos Santos geri döndü, buda sözümün doğru olduğunu kanıtlar. ( Gerçi bir maçla böyle birşey demek zor. ) Bekir'de iki maçtır, bayağı bir güzel oynuyor, o takıma ilk geldiğinde rezil ötesi oynamıştı ve direk gönderilsin demiştim, şimdi pekte öyle demiyorum, tabii biraz önce dediğim gibi oyuncuları 1-2 maçta değerlendirmek yanlış, misal Santos Kazım'sız süper diyemem, ama Güiza rezil bir oyuncu diyebilirim :biggrin: . Dün Gökhan'da ilk maçına çıktı ve hiçte fena oynamadı, hani derler ya ilk izlenim çok önemlidir, umarım ilk izlenimle kalmazda, tüm maçlarda iyi oynar. Neyse fazlada konuşmaya gerek yok. Yenildik, ama güzel oynadık. Sizinde maç hakkkında yorumlarınızı bekliyorum...
pes-in kralı
19 Ocak 2010, 14:03
Evet dün çok iyi oynadık biraz da hakemin gazabına uğradık ama gururluyuz çünkü biz Fenerbahçeyiz
By Burak
19 Ocak 2010, 15:09
Siz yanlış maçı seyrettiniz heralde :) dün iyi oynayan takım Antalyaspor takımıydı.Çok gol pozisyonu buldu ikinci yarıda eğer onları iyi değerlendirebilseydi skor çok farklı olurdu.
Peckle
19 Ocak 2010, 18:52
Siz yanlış maçı seyrettiniz heralde :) dün iyi oynayan takım Antalyaspor takımıydı.Çok gol pozisyonu buldu ikinci yarıda eğer onları iyi değerlendirebilseydi skor çok farklı olurdu.
Zaten arkadaş "Antalyaspor'dan iyi oynadık" gibi bir cümle kullanmamış. Ben de dünkü oyundan memnundum; fakat Antalyaspor baya istekli çıktı ve iyi oynadılar. Ben Vederson'dan hiç memnun değilim. Hele dün tam bir rezaletti. Boş boş pozisyonları harcadı. Ya senin uzaktan kaç tane golün var da önüne gelen topa vuruyorsun?!
Endless
19 Ocak 2010, 19:06
Güzel Maçtı ;)
*YuSuFBuLDu*
19 Ocak 2010, 19:09
Eh be fener...
efinho58
19 Ocak 2010, 19:12
bu maçı kazanacağımızı düşünmüyordum.biz zaten garantiledik, antalyanınsa kazanması gerekiyordu.çok istekli ve hırslı oynadılar, bu sayede kazandılar.
Ben de Fenerbahçemizi çok beğendim şahsen. Gökhan ilk maçında asistini yaptı. Geleceğe dair de sinyalleri verdi. İyi bir transfer oldu diye unuyorum. Dos Santos gerçekten çok iyiydi. Ayrıca Özer her maçta olduğu gibi bu maçta da ön plandaydı. Alex'in yolunu takip ettiği belli oluyor.
*YuSuFBuLDu*
19 Ocak 2010, 19:15
Özerin Alexin yerini alcağı hemen hemen bellide..Alex bu aralar mı desem bu yıl mı desem çok yorgun halsiz formu yok.Yaşlandı heralde.Nerde eski Alex...
pes-in kralı
19 Ocak 2010, 19:31
Yusuf zaten Alex olmasaydı bu sene Fener pertti. Bir iki maç kötü oynayabilir. Bunda bir sakınca yok. Ayrıca dün Antalya gerçekten güzel oynadı,hırslı oynadı ve hak ettiği maçı da aldı.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.