PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Assassin's Creed 2

Mamadu Niang 7
09 Şubat 2011, 20:59
Arkadaşlar merhaba konuyu açacak yer bulamadım ve buraya açtım.Lütfen şu oyunu yüklememde bana yardım edin yalvarırım.Sorunum şu assassin's creed 2 yi 2 dvd halinde korsan dvd ciden aldım.oyunu yükledim setupunu falan filan ne varsa yaptım.*****da yaptım.masaüstüne gelen ac2 oyununa tıkladım uptade gibi 2 sn ye de birşey yükledi.Sonra oyunun çok küçük bir resminin altında yüklenme barı var o dönüp duruyor tamam.Ben bekliyorum bekliyorum ve hata alıyorum.Hata alttaki resimdeki hatayı alıyorum lütfen yardım edin çok makbule geçer çok sevinirim bu oyunu çok oynamak istiyorum lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.
http://img11.imageshack.us/img11/2668/adasdadasd.png

byuur1907
09 Şubat 2011, 21:26
cra,ckı değiştir olmassa yine söylersin

Mamadu Niang 7
09 Şubat 2011, 21:35
peki saolun cevap için lütfen 5 dk daha bekleyin olamazsa mesaj atarım yine burada kalın lütfen

Mamadu Niang 7
09 Şubat 2011, 21:57
kuzenimde denedik oldu kuzenim hata oyunu bitirdi ona yaptırmaya çalıştırdım oda yapamadı adam kenid pc sinde yapıyor bende yapamıyor ya nasıl iştir anlamıyorum cr.ack indirmeye çalışıyorum hata veriyor inmiyor benim pc bu oyunu oynamamı istemiyor mu nee :(
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Flood yaptım sanırım özür şimdi kzuenimle konuştum 16 gb lik flash disk i var oyunda sanırım 9 gb yüklenmişini atıyım sana dedi bende tamam dedim yarın flasha atacak yüklenmişini bende ordan bilgisayrıma atacağım böyle yaparsak çalışır mı oyun ?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sizden bir şey daha isteyeceğim ben biraz araştırma yaptım ve sorunu buldum ama bunun için bir dosya gerekiyor dosyanın adı ubiorbitapi_r2.dll bu dosya lazım lütfen biri uplate edebilir mi lütfen bu lazım bunu atarsanız oyunagirebilecek

byuur1907
10 Şubat 2011, 10:53
nod32 mi kullanıyorsun? virüs programı?

Yusuf[Baba]
10 Şubat 2011, 13:17
C rack ı yanlış yapıyorsun.Eskiden benim de böyle sorunum vardı.Şimdi c rackı doğru yaptığım için düzeldi.

Eğer c rack ı doğru yapıyorsan nod 32 senin ***** nı siliyor demektir,ama silseydi hata verirdi.

Mamadu Niang 7
10 Şubat 2011, 19:53
arkadaşlar evet nod32 2.7 versiyonu kökten sildim virus programını intertten ubisoft gamerauncer yazdım ordan bi siteye girdim adını vermeyeyim ordan inidrdim son bi kere dedim nod 32 sildiğim için rardan çıkartırken silmedi bende sitedeki adamın yazdıklarını aynen uyguladım ***** i yani ve oyun yüklendi o yukarıda yazdığım dosyayı cr.ck ı c deki ubisoft klasörne atınca düzledi ve oyuna girebiliyorum mesajlarınızı şimdi görüyorum yardımcı olduğunuz için saolun oyun gerçekten süpermiş sardı beni :D konuyu kilitleyebilirsiniz

byuur1907
10 Şubat 2011, 20:31
ohoo kolay gelsin ben yaz tatili boyunca oynamıştım oyundaki herşeyi bitirdim :D hadi kolay gele

Mamadu Niang 7
12 Şubat 2011, 12:43
ohoo kolay gelsin ben yaz tatili boyunca oynamıştım oyundaki herşeyi bitirdim :D hadi kolay gele

saolasın:D benimde oyunun bitmesine az kaldı sanırım oyunda toplam kaç görev var bilmiyorum ama 65.görevdeyim şuan:D ilerledim baya

Planet78
12 Şubat 2011, 18:28
***** i karmaşık olabilir AC2 nin dikkatli yap

Mamadu Niang 7
12 Şubat 2011, 22:15
***** i karmaşık olabilir AC2 nin dikkatli yap

son yazdığım 2 mesajı görmedin galiba :D ben ***** i yaptım hatta oyun bitmek üzere