PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürk köşesi olsun

Aksakirt
23 Haziran 2011, 00:23
Arkadaşlar Atatürk gibi bir atamız varken onu malesef kendi içimizden dışarıya aktaramıyoruz.Bu büyük dahi'yi sadece ve sadece özel günlerde tanıyor olduk.Aslında özel günlerde bile ona şükranlarımızı nasıl sunacagımızı bilmiyoruz.Ya adam ölmüş öteki tarafta ne olacagı belli degil,insan bi arkasından kuran okur,dua eder.Malesef ölüm yıldömünde bile arkasından ancak çelenk bırakılıyor.Kabri başında Kuran okuyan bir insan bile gördünüz mü?.Onu öteki Dünya'da mutlu edecek 2 şey vardır

1.onun için dua etmek ve kuran okumak
2.Onun yaşam felsefesını ve ögretilerini hayatımıza uygulamak

Benim tavsıyem Atatürk köşesi olsun.Bu bölumde

Atatürk'ün hayatı
sözleri
genclige hitabesi
Savaş teknigiinden Tutunda hayat felsefesine katar herşey ayrıntılı bir biçimde konmalı

Bunlar çok derin araştırmalar ile seçilmelidir ki ; gençlerimizi derinden etkileyerek hayat felsefelerine Atatürk'ü koymalarını saglamalıdır.

Sitenin amacı farklı oldugu için Bu alana fazla konu açılmamalı çünkü forum kirliligi olabilir.Ama burda önemli olan Atatürk'ü tam anlamıyla anlatmak.Atatürk gibi atalara sahip bir milletin onu tam anlamıyla anlaması için onu çok iyi anlatmak ta önemlidir.Bu sadece ögretmenlerin degil bizimde görevimiz.Tatil yerleri adlı bölum hiç kullanılmıyor oraya olabilir.

The Punishe®
23 Haziran 2011, 00:30
Sitenin amacı farklı oldugu için...
Düzenleme yapılabilir forumun genelinde. Önerinizi ileteceğim yönetime.

emany
23 Haziran 2011, 14:20
Genel (http://www.turkcespiker.com/forum/genel-f6.html) kategorisi altında Atatürk adlı bir bölüm oluşturulabilir. Birazdan ilgileniyorum.

emany
23 Haziran 2011, 14:23
Düzenleme yapılmış ve Atatürk Köşesi adında bir bölüm oluşturulmuştur.

BeRKeChi
23 Haziran 2011, 14:30
Düzenleme yapılmış ve Atatürk Köşesi adında bir bölüm oluşturulmuştur.

Hızlı site, hızlı yönetim. Teşekkürler :)

Berker Gonca
23 Haziran 2011, 15:15
Çok güzel düşünmüşsün arkadaşım teşekkür ederiz :)