Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Aziz Yıldırım ve Aragones Yola Devam Etmeli Mi ?
Sedat_60
26 Nisan 2009, 17:40
Evet bu kötü gidişin ardından Aziz Yıldırım ve Aragones devam etmeliler mi ?
Not : Sadece Fenerbahçe'liler yorum yazsın ..
kenanfener
26 Nisan 2009, 17:44
aragones gitsin ama aziz yıldırım devam etsin o herzaman büyük başkan ankette oy kullanamıyorum çünkü aragonesin gitmesini aziz yıldırımın ise kalmasını istiyorum
de_souza
26 Nisan 2009, 18:10
Bunların yanında güiza başta olmak üzere birkaç futbolcununda KOVULMASI lazım!!!
kenanfener
26 Nisan 2009, 18:15
haklısın de_souza güiza en başta olmak üzere bir kaç oyuncuya yol verilmeli
afk.kbrnr
26 Nisan 2009, 18:16
aragones şu dakka gitsin ama aziz yıldırım devam etsin
Volare
26 Nisan 2009, 18:35
hepsi pılını prtını neyi varsa toplasın gitsin
aziz bey maliyede iyi,eyvallah
ama sportif alana karışınca işin cıvkı çıkıyor.
bakın bugün dünyanın en tanınmışlarını getirecem diye getirdiği teknik direktöre,getirdiği forvete bakın.
başka söze gerek yok bence
ColdFear
26 Nisan 2009, 18:36
Aragones,Aziz Yıldırım futbolculardanda Alex,Güiza,Deniz,Lugano,Edu,Kazım,Gökhan E., Uğur bunların hepsi gitsin. Türkiyede bunlara 5 basacak oyuncularımız var, onları alalım. ( Alex yerinede Semih oynasın, bence Alex ile eşdeğer yeteneklere sahip [ tekniği hariç ] ve + olarak pres yapıyor. ) Mehmet Topuz,Sercan, Veysel Şen vb...
Volare
26 Nisan 2009, 18:40
ya abi ben bunu söylüyorum hep;
alex denen herif avrupaya gitse hiçbişey yapamaz.ya gier iskoç 2. liginde oynar ya da benfica gibi bi takımda yedek olur.
anca bizimki gibi düşük kalite ligde kral olabiliyıor böyleleri.
serkan1520
26 Nisan 2009, 19:08
anket sorusu oldukca yanlıs aziz yıldırım tartışmasız devam etmeli aragones gitmeli günlük başarısızlıklar başarıların önünü kesmemeli aziz yıldırımın yaptıkları ortada maalesef turk halkı işte günü kurtarmak için geleceği feda ediyor kadroda inanılmaz bir revizyon yapılmali denız,selcuk,josico,maldonado,deivid,kazım,gokham e.,güiza,alex,ali bilgin,burak bunların tartışmasız direk gönderilmesi lazım diğer kalan oyuncular ise fenerbahcenin 22 kişilik kadrosu için yedekleri oluşturmalı yani aziz yıldırım yönetimi tahmin ediyorum ki bu yıl bir devrim gerçekleştirecektir ve gerçekleştirmeside gereklidir
junate
26 Nisan 2009, 19:09
Acaba fanatik olmayan iyi niyetli bir insan olarak ben de kendi görüşümü yazabilir miyim arkadaşlar? izin var mı?
Sedat_60
26 Nisan 2009, 19:15
Objektif olacaksa tabii ki Cüneyt abi ..
kenanfener
26 Nisan 2009, 19:18
anket sorusu oldukca yanlıs aziz yıldırım tartışmasız devam etmeli aragones gitmeli günlük başarısızlıklar başarıların önünü kesmemeli aziz yıldırımın yaptıkları ortada maalesef turk halkı işte günü kurtarmak için geleceği feda ediyor kadroda inanılmaz bir revizyon yapılmali denız,selcuk,josico,maldonado,deivid,kazım,gokham e.,güiza,alex,ali bilgin,burak bunların tartışmasız direk gönderilmesi lazım diğer kalan oyuncular ise fenerbahcenin 22 kişilik kadrosu için yedekleri oluşturmalı yani aziz yıldırım yönetimi tahmin ediyorum ki bu yıl bir devrim gerçekleştirecektir ve gerçekleştirmeside gereklidir
çok doğru dünyada 18. zengin takımız ilk 20 deyiz diyorlarsa çok büyük bir değişim şart çok iyi bir bütçemiz var bu bütçe ile kadroyu baştan aşağıya bile yenileyebilirler fakat bir ksımını yenileselerde razıyım
Bende bir şey söylemek istiyorum.Fenerbahçe'nin başarısız olmasının temel sebebi takım kaynaşma,yardimlaşma olmaması.Bu Aragones'in aşabileciği bir sorun fakat o bunu yapmıyor.Bunlar ilgili olarakta Ankaraspor maçında Uğur ile Devid'in tartışması...
junate
26 Nisan 2009, 19:24
Yani objektif derken neyi kastettin bilemedim:) burda herkes kendi görüşünü yazıyor bu da subjektif bir durum ama laf atma veya başka bi durum yok yani:)
Aziz Yıldırım Fb'nin başında kalsın bence sorun onda değil aynı zamanda onun döneminde Fb şampiyonlar liginde çeyrek final oynadı Fb ama başa getirilen Aragones doymuş bi adam avrupa şampiyonasını kaldırmış daha ne olsun ayrıca geldiğinden beri Fb'nin futbolunun üstüne ne koymuş acaba bence hiçbişey, tüm futbolcular gönderilsin fikri bir fantezidir neden öyle olsun ki bir iki doymuş ve takımda sorun çıkaran futbolcu giderse takım rahatlar bence alex konusuna gelince yakında bırakır sanırım bikaç senesi var diye düşünüyorum şimdilik beyin olarak kalabilir ama gittiğinde Fb yerine aynı kalite hatta daha üstünde futbolcular koyması lazım ve başarıya aç bir teknik direktör lazım Guiza da gitmeli bence Alex varken brezilyalı forvet alınması veya Türklerin kullanılması yerinde olur ne anelka ne kezman ne guiza hiçbiri brezilyalı değildi ve çok iş de yapamadılar ama bi tuncay veya geçen sezon deivid hatta nobre bile iyiydi yani yanlış mıyım?:)
serkan1520
26 Nisan 2009, 19:28
Ben senin o mesajı yazma nedenini anlamadım o yüzden sanki burdaki insanların yaptıkları yorumlar fanatiklik içeriyor gibi ama yazımı yazmamın hemen ardından dedim şimdi diyaloğa girmiyim diye sildim mesajı ama sen görmüşsün :D
Leoalp10
26 Nisan 2009, 19:29
Bence takımın yenilenmesi lazım o yüzden gitmeleri şart
ColdFear
26 Nisan 2009, 19:32
Şu mesajlardan sonra ben bir mesaj daha yazmak istiyorum. Aziz Yıldırım gitmesin diyenler için... Aziz Yıldırım eğer kendi başına futbolcu almaya, teknik direktörün işine karışmaya devam edecekse gitsin, eğer bu huyundan vazgeçecekse gitmesin, kalsın çünkü Fenerbahçe'yi bu finansal seviyeye o getirdi.
alex80
26 Nisan 2009, 19:48
gokhan gonul alex devıed kazım lugana bu 5 i gitmesın kazım gelecegin yıldızı kazımı gelıstırseler bakın nasıl futbolcu olur. alex avrupada oynar.adam ınteri sevılla yı naptı
adam sureklı sakatlanıyor. guiza ,josıco, (mal)danado aragones bunlar kesin gitmeli azız yıldırım kalsın.
kenanfener
26 Nisan 2009, 19:51
josiconun alınması zaten asrın hatası
de_souza
26 Nisan 2009, 19:55
Zicoyu göndermekle en büyük hata yapıldı sözde aragones avrupa sampiyonu yapmıs ispanyayı allah aşkına bunu diyenlerden utanıyorum ispanyanın kadrosundan bana bir dandik oyuncu gösterin,adam benim dedemden yaşlı ne futbolu ne teknik direktörlüğü hiç değilse verilen paraya yazık!!!!
thepunisher320
26 Nisan 2009, 20:13
Aragones bir an önce gönderilmeli.Fenerbahçe tarihinin en kötü sezonu bu heralde.Başkanlığa da eğer sağlam bir aday gelirse Aziz Yıldırım bıraksın.Şu anda Aziz Yıldırım'ın yerine geçicek düzgün bir aday çıkmadı.Güiza ise büyük takım oyuncusu olmaz.Savunmanın arkasına top at adam gol atmaya çalışsın.Bu küçük takımların kullandığı taktik.Güiza'da satılmalı sezon bitiminde.Türkiye'den iyi futbolcular alınmalı.
kenanfener
26 Nisan 2009, 20:22
Zicoyu göndermekle en büyük hata yapıldı sözde aragones avrupa sampiyonu yapmıs ispanyayı allah aşkına bunu diyenlerden utanıyorum ispanyanın kadrosundan bana bir dandik oyuncu gösterin,adam benim dedemden yaşlı ne futbolu ne teknik direktörlüğü hiç değilse verilen paraya yazık!!!!
ispanyaya benim dedem gitse yine o kadroyla şampiyon olur yedekleri dahil hepsi dünya yıldızın yani aragonesin bu kupada hiç bir etkisi yok
ColdFear
27 Nisan 2009, 19:40
Bence Fenerbahçe Zico dönemindede çok iyi oynamıyordu, ama en azından Zico takımı biliyordu ve Fenerbahçe Zico'nun oyun stilinede alışmıştı.
Big Of Deniz
27 Nisan 2009, 22:24
hepsi pılını prtını neyi varsa toplasın gitsin
aziz bey maliyede iyi,eyvallah
ama sportif alana karışınca işin cıvkı çıkıyor.
bakın bugün dünyanın en tanınmışlarını getirecem diye getirdiği teknik direktöre,getirdiği forvete bakın.
başka söze gerek yok bence
Kesinlikle katılıyorum...Bu takımın bu halde olmasının tek sorumlusu Başkan Aziz Yıldırım'dır..Hepsi de gitsin..Bu takım bitmiş zaten..Ölmüş de ağlayanı yok..Trabzonspor gibi Fenerbahçe'ninde kabuk değiştirmesi lazım...
kenanfener
27 Nisan 2009, 23:01
Trabzonspor gibi Fenerbahçe'ninde kabuk değiştirmesi lazım...
katılıyorum bizimde bütcemiz trabzondan kat kat fazla adamlar güzel günler görmek için 20 küsür transfer yapıp kadroyu baştan yenliyior bizmi yapamıcaz sözümü yineliyorum önceki mesajımdada yazmıştım dünyanın 18. zengin takımıyız diyorsan ilk 20 deyiz diyorsan bu değişimi yapıcaksın bunu aziz yıldırım demişti ama bence aziz yıldırım kalsın çünkü oda bu kadroyla neler olduğunu gördü kalırsa eğer %100 gidecektir kadro değişimine o 10 yılını boşuna veremedi bize bunu da kanıtlamak istiyorsa mutlaka değişime gidecektir gitmesi lazım ben bu görüşteyim
Volare
27 Nisan 2009, 23:30
şunu ben kaç senedir söylüyorum:
Fenerbahçe'mizi son yıllarda Fenerbahçe yapanlar Aziz Yıldırım ve Hooijdonk'tur.
tabi son halinin mimarı da aziz bey ama o hooijdonk var ya bizi kabuğumuzdan çıkardı resmen.
kenanfener
27 Nisan 2009, 23:33
o hooijdonk öyle büyük bir futbolcu ki bize gelmeden önce feyenordu golleriyle tek başına uefa şampiyonu yaptı öyle bir futbolcu bizde oynadığı için gurur duyuyorum fakat biraz yaşlandı diye hemen gönderdik kaç yıl önce ama adam daha geçen sene oynuyodu belki bu senede oynuyodur onu bilmiyorum işte bizim yaptığımız en büyük hatalardan biri yaşlandı diye hooijdonku göndermek hemde performansı düşmemişken ben hala ona yanarım
ColdFear
28 Nisan 2009, 15:10
Hooijdonk gerçekten harika bir futbolcuydu, keşke biraz daha erken gelseydide onun frikiklerine, gollerine doysaydık. Bu arada Tuncay ve Aurelio ize geri gelebilir belki, çünkü her ikisinin takımınında küme düşme olasılığı yüksek, eğer iki oyuncuya iyi teklifler gelmezse bize geri dönebilirler. Belkide dönmezler,pfff... :(
SHarK
28 Nisan 2009, 18:10
Zico zamanında futbolcular laubali idi. Resmen Brezilyalıların bir birliği vardı.
Fenerbahçe geçen sene şampiyon olabilirdi.
hangi ankara takımıydı unuttum şimdi
fenerbahçe 2-1 öndeydi sanırım fenerbahçe penaltı kazandı ve kejman kullandı atamadı
sonra 2-2 bitmişti yanlış hatrlamıyorsam
aragones ile böyle birşey mümkünmü değil.
Bazıları demişki kahvelerde dendiği gibi o kadroyu bende olsam dedemde olsa şampiyon yapar ?
Saçmalamayın önemli olan onca yıldız oyuncuyu bir arada tutabilmek ve oynatabilmektir
Takım iyi olup teknik direktör beş para etmez olunca o takım şampiyonmu oluyor
Volare
28 Nisan 2009, 20:11
Bazıları demişki kahvelerde dendiği gibi o kadroyu bende olsam dedemde olsa şampiyon yapar
doğru valla kolay geliyor bazılarına ama koskoca ispanya yani,o birliği sağlamak önemliydi.
şu da var,zicoyu göndermekle çok doğru yaptı yönetim bence.o halde devam edemezdi takım.
ama tabii zico mu aragones mi deseler ölene kadar zico derim
çünkü fenerbahçe öyle bi takım ki ne sıkılmaya geliyor ne de çok gevşemeye
futbolcuyla teknik direktör arasında abi-kardeş kıvamı oluşacak yeter.
kenanfener
28 Nisan 2009, 20:18
arkadaşlar bir çok spor basınından duyduğum,okuduğum habere göre seneye aragones gidiyor kesinlikle onla devam edilmeyecek ve başka bir habere görede aziz yıldırım adaylığını tekrar koyuyor nekadar doğru ne kadar yalan bilemiyecem sonuçta haber bu bende öğrendiğim bu gelişmeleri sizle paylaşıyım dedim
kaan1735
08 Mayıs 2009, 01:51
beyler mantıklı düşünün fenerbahçenin büyümesi için yeni oyuncular gerekyo bu oyuncularla bir yere varılmaz hepsi güzel futbolcu ama avrupada kupa alacak kadar güçlü futbolcu değiller bence aragones kalmalı aragones kendi stiline gore oyuncular alırsa bu takıma fenerbahçeyi kimse durduramaz
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.