PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Batuhan Geri mi Dönüyor ?

ForceHawk_7z
20 Temmuz 2010, 14:49
http://www.turkspor.net/images/news/batuhan_es_es_es.jpg

Beşiktaş ile Eskişehir`in Tello konusunda kesin olarak anlaşmasının ardından,ilginç bir iddia gündeme gündeme geldi.

Haber1903`ün edindiği bilgire göre,şu sıralarda toplantı halinde olan iki kulüp yetkilileri Batuhan Karadeniz`in tekrar Beşiktaş`a dönüşü için görüşüyor...

Beşiktaş Yönetimi Tello`nun yanı sıra genç golcü Ali Kuçik`i de Eskişehir`e verip kısa bir süre önce sattıkları Batuhan Karadeniz`i tekrar takıma döndürmenin formülünü ararken Eskişehir kukübünün vereceği cevap merakla bekleniyor...

- HABER1903 -

forza-kartal
20 Temmuz 2010, 14:52
İnşallah döner ya :) Uzun forvet şart , zaten en iyi kadro bizde bi de Batuhan'la lig biter daha başlamadan.

ForceHawk_7z
20 Temmuz 2010, 15:32
İnşallah döner ya :) Uzun forvet şart , zaten en iyi kadro bizde bi de Batuhan'la lig biter daha başlamadan.

İnşallah, aslında çok iyi bir futbolcu .. Boy var, fizik var en önemlisi de genç yaşta bu özelliklere sahip .. Ama kendi kendini harcadı diyebiliriz .. Benim Beğendiğim bir futbolcu ve Beşiktaş için yabancı Santrafordansa Batuhan daha iyi ..

seyfoxx
20 Temmuz 2010, 15:33
Forza-kartal kardeşim, sana aynen katılıyorum.Bu adamın gitmesi zaten hataydı ama geri dönmeside hata olur.Madem geri alıcaksın neden gönderiyosun.İlginç...

forza-kartal
20 Temmuz 2010, 15:39
Ama Mustafa Denizli istemişti gitmesini , Batuhan'ın sorunu Beşiktaş kulübü ile ilgili değildi Hoca ile ilgiliydi e Hoca'da gittiğnie göre?

Sinan ÖZER
20 Temmuz 2010, 15:53
Ama Mustafa Denizli istemişti gitmesini , Batuhan'ın sorunu Beşiktaş kulübü ile ilgili değildi Hoca ile ilgiliydi e Hoca'da gittiğnie göre?

Beşiktaş,gönderdiği adamı geri alacak kadar küçük bir kulüp değildir.Bana göre asla geri almazlar.

Kaldı ki,Batuhan zaten Beşiktaş'a ateş püskürüyordu.Şimdi geri gelecek noktaya kadar nasıl geldi onu da anlamış değilim...

forza-kartal
20 Temmuz 2010, 15:57
Beşiktaş,gönderdiği adamı geri alacak kadar küçük bir kulüp değildir.Bana göre asla geri almazlar.

Kaldı ki,Batuhan zaten Beşiktaş'a ateş püskürüyordu.Şimdi geri gelecek noktaya kadar nasıl geldi onu da anlamış değilim...

Neden yolladığın oyuncuyu geri almak küçük kulüp olsun ki? Nihat'ı da öyle aldık biz?Bu adamın gidiş gelişi kısa oldu diye küçük kulüp olunmaz sadece hatadan çabuk dönülmüş olur.

Sinan ÖZER
20 Temmuz 2010, 15:59
Neden yolladığın oyuncuyu geri almak küçük kulüp olsun ki? Nihat'ı da öyle aldık biz?Bu adamın gidiş gelişi kısa oldu diye küçük kulüp olunmaz sadece hatadan çabuk dönülmüş olur.

Yazımın devamını okumadın sanırım :)Batuhan 1 ay önce Beşiktaş beni 2 milyon'a sattı,14'e zor alır diyordu.Şimdi nasıl bir anda karar değiştirdi ben onu anlayamıyorum ?

ForceHawk_7z
20 Temmuz 2010, 16:00
Doğru aslında, Oyuncunu satmışsın tekrar almak çok saçma geliyor ..

forza-kartal
20 Temmuz 2010, 16:08
Yazımın devamını okumadın sanırım :)Batuhan 1 ay önce Beşiktaş beni 2 milyon'a sattı,14'e zor alır diyordu.Şimdi nasıl bir anda karar değiştirdi ben onu anlayamıyorum ?

Ben bi açıklamasını okumuştum orada da demişti ki ben bi gün Beşiktaş'a geri döneceğim böyle bi şey söylediğini duymadım , buraya ekler misin o açıklamasını?

Eğer öyle bi açıklama yapmışsa tabi ki doğru olmaz.