Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Bayram Hediyesi exTReme v.1.2
de_souza
18 Eylül 2008, 23:11
Arkadaşlar eğer yanılmıyorsam hasan abi ve ekibi bayramda extreme yaması için yeni ve dopdolu bir güncelleme çıkarırlar çünkü genelde böyle özel günlerde sitenin hep yama hediyeleri oluyor ve sanırsam büyük bir olasılıkla bu yamada extreme güncelleme yaması olucak ben şimdiden yama içinde neler olmasını isterdiniz diye sormak istedim hem yama yapımınada yardım olur.Ben yamada face,taraftar sesleri,menü müziği,top,krampon,menü resimleri ve sdadyumlarda değişiklik olursa iyi olur diyorum..Peki sizler.:confused:
JuNi™
18 Eylül 2008, 23:14
Pm'den bildirdimi sana kesinleşmeden konu açma!
de_souza
18 Eylül 2008, 23:22
Pm'den bildirdimi sana kesinleşmeden konu açma!
ya ben zaten kesin bayramda böyle bir yama cıkacak demiyorum kimsede yanlış anlamasın eğer çıkarsa nasıl değişiklikler istersiniz diye bi konu konu acıyorum herhangi bir zaman asla belirtmiyorum sadece fikirlerimizi sunmak amaclı sordum..
Matias
18 Eylül 2008, 23:52
Bu istediğin şekilde bir güncellemeyi çıkartmaya kalkarsak bir işe yaramaz.
Çünkü istekler o kadar çokki bunu pes 2009 çıkmadan yetiştiremeyiz kaldıkı bayram hediyesi istiyosunuz!..
Hee ama şöyle birşey olabilir.2009 çıkar tüm millet hepbir ağızdan 2008 e devam derse bütün ekip 2008 'e yoğunlaşıp güzel bir patch çıkartabiliriz..
de_souza
19 Eylül 2008, 00:02
Bu istediğin şekilde bir güncellemeyi çıkartmaya kalkarsak bir işe yaramaz.
Çünkü istekler o kadar çokki bunu pes 2009 çıkmadan yetiştiremeyiz kaldıkı bayram hediyesi istiyosunuz!..
Hee ama şöyle birşey olabilir.2009 çıkar tüm millet hepbir ağızdan 2008 e devam derse bütün ekip 2008 'e yoğunlaşıp güzel bir patch çıkartabiliriz..
yani benim dediğim küçük oyun renklendirecek yamalar.Zaten yanılmıyorsam hasan abi ilerleyen günlerdede güncellme yaması yine çıkarırız demişti ben öylesine kesin çıkarılacak bir yama diye konu açmadım sadece 'istek' bölümü olduğu için eğer böyle bir yama yada güncelleme yapılırsa içinde neler olabilir diye konu açtım.yinede saol kaptan.
casqar
19 Eylül 2008, 14:08
hasan abi gerekeni yapar merak etme sen.
BlackCat(v-i-p)
19 Eylül 2008, 15:20
Elbette sizleri bayramda hediyesiz bırakmayız:)
JuNi™
19 Eylül 2008, 15:29
Ama bu ExTReme v.1.2 olmaz tahminim!
de_souza
20 Eylül 2008, 15:22
İşte istediğim buydu iyi bir bayram hediyesi :)
teşekkürler.:15::fbatkidr8:
cok fazla uye
20 Eylül 2008, 20:05
Hadi bakalım. :)
crazygorkem94
20 Eylül 2008, 20:16
abi ben sade taraftar bağırırken daha sesli bağarmasını bide bütün oyuncular ın adını söylemesini :D
Plexicroma
21 Eylül 2008, 08:27
Bayramdan önce koysanız olmaz mı ben bayramda Marmaris'e gidicem de :) :)
emany
21 Eylül 2008, 19:11
Arkadaşlar lütfen sabırsız olmayın. Bayramda hediyesiz bırakmayız dedik. Ama bunu illa Pes anlamında da anlamayın.
ALPERHAN
26 Eylül 2008, 02:44
hasan arkadaş lütfen anlatımda golden sonra golü atan futbolcu için stat anonslarını eklersen çok mutlu oluruz şükrü saracoğlu veya ali samiyendeki orjinal anonsları.emekleriniz için sonsuz şükranlar
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.