Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Belçika 1-1 Türkiye
karacaoğlu
04 Haziran 2011, 01:57
http://www.upload.gen.tr/uploads3/xbymrgs2/thumb_LIVEIM_1.JPG (http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/xbymrgs2/LIVEIM_1.JPG.html)
A millilerimiz Belçika deplasmanından bir puan ile döndü. Euro 2012 grubunda 3 Haziran tarihinde oynanan maçlarla puan tablosu karşılaşmalar öncesi konumunu korudu. Türkiye ve Belçika Brüksel'de karşı karşıya geldi. Maçta, ev sahibi ekip bir penaltı kaçırdı.
Maça daha 4. dakikada yediği gol ile başlayan Türkiye, bununla birlikte soğukkanlılığını korudu ve 23. dakikada Arda Turan'ın mükemmel hazırladığı pozisyonda Burak'ın vuruşu ile beraberlik golünü yakaladı. İleri üçlüde Burak, Kazım ve Arda'nın formda oldupğu gece, bununla birlikte, 1-1 eşitlikle sonuçlandı.
Takımımızın zaman zaman Belçika'nın oyununu kabullenerek, inisiyatiften yoksun kalması ve ileriye fazla top taşıyamaması ve ev sahibi ekibin 73. dakikada kazandığı bir penaltıyı dışarı atması Belçika-Türkiye maçının ilk yarıda atılan bu karşılıklı gollerle 1-1 sona ermesine yol açtı. Böylece, Türkiye bu kritik maçtan br puan ile ayrıldı. Grupta ikincilik mücadelesi Eylül ayındaki karşılaşmalara kaldı
yunus107
04 Haziran 2011, 03:10
Resmen esir oynadık ! Ben mi çok biliyorum yoksa hiddink mi az anlamadım kazımın bu 11 de ne işi var cenk tosuna nolmuş hem Türkiyede forvet mi kalmadı ... Allah kurtardı ...
kahramanil
04 Haziran 2011, 09:04
senin beğenmedğin kazım bence maçın en iyi oyunucularından biriydi ama ort saha defansdan ileri gidemedi
karacaoğlu
04 Haziran 2011, 10:34
Resmen esir oynadık ! Ben mi çok biliyorum yoksa hiddink mi az anlamadım kazımın bu 11 de ne işi var cenk tosuna nolmuş hem Türkiyede forvet mi kalmadı ... Allah kurtardı ...
senin beğenmedğin kazım bence maçın en iyi oyunucularından biriydi ama ort saha defansdan ileri gidemedi
Aslında Kazım iyi bir oyun çıkardı. Ancak Çağlar ve Serdar Kesimal' ın basit hataları vardı. Daha pişmeleri lazım bence. Genel anlamda takım olarak beraberlik için sahaya çıktık ve istediğimizi zorla aldık
Fatih_Dlc
04 Haziran 2011, 11:43
Takım oyuna konsantre değildi.Kazımla çıkmak başlı başına hata idi.Semih dururken Kazımda kimmiş.
Maçda Emre ve Selçuk fena değillerdi ama 70 den sonra fizik olarak çöktüler.Mehmet Topal niye yedekti anlamış değilim.Ancak Arda olmasa ne gol ne de pozisyonumuz var diyebilirim.
caspar0n1
04 Haziran 2011, 11:54
2008'deki Türkiye A Milli Takımı ile 2011 A Milli Takıma bir bakın arada dağlar kadar fark var.Hiddink bu takımı yönetemiyor A Milli Takımın başına "Türk Teknik Adam" gerekir.
Örn:Rıdvan Dilmen , Yılmaz Vural , Ertuğrul Sağlam Vb Gibi ;)
J.Sparrow
04 Haziran 2011, 12:28
Ben bu maçta Sabriyi çok beyendim.
PepeReina
04 Haziran 2011, 13:59
2008'deki Türkiye A Milli Takımı ile 2011 A Milli Takıma bir bakın arada dağlar kadar fark var.Hiddink bu takımı yönetemiyor A Milli Takımın başına "Türk Teknik Adam" gerekir.
Örn:Rıdvan Dilmen , Yılmaz Vural , Ertuğrul Sağlam Vb Gibi ;)
%100 katılıyorum.:001_wub: Belçika karşısında boyun eğmemiz hiç hoş olmadı :mellow:
Daha iyi bir Türkiye bekiyordum.:cool:
bilbay
04 Haziran 2011, 14:12
Furkan a katılıyorum.İlk golde Çağların hatası vardı ve Serdar topu uzaklaştıramdadı
pes-in kralı
04 Haziran 2011, 14:17
Maçı iyi oynamadık. Bizim seviyemizin altında ki bir takıma karşı inanılmaz kötü oynadık. Hele Çağlar'ın maçın başında yaptığı hata akıl almaz. Bu maça yeteri kadar konsantre olamadığımızın ve yorumcuların gazına geldiğimizin bir göstergesi. Maç boyunca yorumcular hep beraberlik bize yeter diye diye oyuncuları beraberliğe zorladı. Maç 1-1 rakip bastırıyor bizimkiler iki adım atamıyor ve Sn.Hiddink bir oyuncu değişikliğine bile gitmiyor. Öyle maçı izliyor. Rakip bastırıyor ama tık yok. Taki ne zaman penaltı oldu Hiddink'in aklı o zaman başına geldi. Oyuncu değişikliği yaptı ama onlarda bir işe yaramadı. Biz diğer maçlarda da böyle oynarsak EURO 2012'yi unutalım.
Sercan'41
04 Haziran 2011, 14:18
Biz bu oyunla devam edersek 3.lüğü bile göremeyiz en iyi oyuncularından 2-3 kişi olmamasına rağmen böyle vasat bir futbol oynuyorsak Belçika'ya karşı gruptan çıkmamız hayal.Bizimde önemli oyuncularımız yoktu ama yedekleri böyle oynuyorsa hiç başarılı olamayız.Tuncaysız Nihatsız milli takım düşünemiyorum..
agbon
04 Haziran 2011, 14:23
Kazım'ı tercih etmesini anlamak güç değil hareketli bir forvetle başlamak istedi.Semih Kazım'a göre ağır bir oyuncu.Ve Arda'ya laf edenler utansın.
ozzyaltay
04 Haziran 2011, 14:24
Oynadığımız futbola göre beraberlik bizim için büyük kazanç oldu . Doğruyu söylemek gerekirse Belçika maçın genel hakimiydi , ancak şans bizden yanaydı .
Sinan ÖZER
04 Haziran 2011, 14:29
Maça Kazım ile başlamasını anlayabilirim,çünkü hızlı bir forvet ve biz oraya genel olarak kontra-ataklar ile gol bulmaya ve beraberlik almaya gitmiştik.Ancak sol bekte Çağlar ile başlaması büyük bir hata.Zaten daha sakatlıktan yeni çıkmış bir oyuncuyu oynatmak akıl kârı değil.
Yine de bu futbol ile beraberlik oldukça iyi bir sonuç.En iyi 2. olma şansımız fazla kalmadı ancak grubu 2. sırada tamamlama olasılığımız oldukça yükseldi.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.