PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ben by cok fazla uye ya da ilkay

cok fazla uye
27 Ağustos 2007, 18:59
ben cok fazla uye gerçek adım ilkay uğurlu tam bir pes delisiyim 11 yaşındayım şu an kocaeli izmit doğumluyum pes oynamaya ilk defa pes 5 ile 2006 da başladım sonra bu işi ilerlettim

ama sizden bir şey rica ediyorum birinde option file editör varsa beni msn sine ekleyip gönderebilir mi teşekkürler...

hoşgeldim deilmi :26:

BuLi-X
02 Şubat 2008, 00:48
slm ılkay

mr_nem
02 Şubat 2008, 02:08
hoş geldin...

BuLi-X
06 Şubat 2008, 22:58
Welcome Sende Bı TrSpiker Vtanadaşısı Hervatansaın Hakkınd Sahıbsın

Big Of Deniz
09 Şubat 2008, 18:25
hoşgeldin..ama çok kısa geçmişsin...:)

cok fazla uye
11 Ağustos 2008, 15:42
Evet, ayrılmıştım ama yeniden üye oldum... Size daha ayrıntılı anlatayım kendimi...
Adım İlkay, soyadım Uğurlu. Kocaeli'de oturuyorum ve birkaç gün önce 12 yaşıma bastım. ( Doğum günü kayıtlarını yanlış girmişim, 1980 doğumlu görünüyorum... :D ) Evet, PES serisine tabi ki, 2006 yılında PES 5 ile başladım. O sıralar PES'i çok beğendim ve PES 6'nın da çıktığını duyunca hemen onu aldım. Sonra PES'i tanımak için geçmişe gittim ve PES 3 ve 4'ü oynadım. O günlerden beri PES fanatiğiyim. Az bir süre bir-iki sitede moderatörlük yaptım. Şu anda 1 tane sitede daha yapmaktayım. Bu forumun en çok paylaşımcı ve sıcakkanlı ruhunu sevdim. Burada olmaktan mutluyum.
Hobilerim PES oynamak, burada takılmak ( :D ), top peşinde koşturmak, müzik dinlemektir.
Takma adım olan "cok fazla uye" ise şuradan geliyor:
Başka bir siteye üye olmak istediğim zaman takma ad bölümüne ne yazsam o adlar kullanılıyordu. Ben de kendi kendime "bu sitenin ne çok üyesi varmış" diye düşündüm. O zaman aklıma cok fazla uye geldi. Sonra da beni böyle tanıdılar ve adım da böyle kaldı...
( Eskiden ne kadar deneyimsiz bir üyeymişim, yazdığım mesaj ne kadar saçma olmuş... :D )