PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş 3-0 Fenerbahçe

lewi wills
22 Kasım 2009, 00:19
http://www.tff.org/Resources/TFF/Auto/b6db314f0498478ba071fb0188c52ada.jpg

Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş'ın gollerini 54. dakikada Fink, 57. dakikada Bobo ve 83. dakikada Uğur İnceman kaydetti. Karşılaşmanın 75. dakikasında Fenerbahçe'den Kazım kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Stat: BJK İnönü
Hakemler: Fırat Aydınus, Bülent Gökçü, Bahattin Duran
Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Ferrari, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ekrem, Ernst, Fink, Serdar Özkan (Dk. 46 Tello), Yusuf (Dk. 68 Uğur), Bobo (Dk. 78 Nobre)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Önder, Roberto Carlos, Mehmet Topuz (Dk. 66 Semih), Emre (Dk. 55 Vederson), Cristian, Dos Santos (Dk. 74 Özer), Alex, Kazım
Goller: Dk. 54 Fink, Dk. 57 Bobo, Dk. 83 Uğur (Beşiktaş)
Sarı Kartlar: Dk. 38 Lugano, Dk. 53 Emre (Fenerbahçe), Dk. 55 Ferrari (Beşiktaş)
Kırmızı Kart: Dk. 75 Kazım (Fenerbahçe

Maçtan Dakikalar

4. dakikada Serdar Özkan'ın sağdan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanında topla buluşan Bobo'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
8. dakikada Ekrem'in soldan yerden ortasında ceza alanında Yusuf ve Bobo'yu geçen topu altıpasın önünde kontrol eden Serdar Özkan, dönerek yerden sert vurdu, ancak meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.
16. dakikada Dos Santos ile paslaşan Gökhan, ceza alanında sol çaprazda İbrahim Toraman'ı geçtikten sonra sert vurdu, ancak meşin yuvarlak farklı bir biçimde auta çıktı.
18. dakikada Alex'in sağdan kullandığı köşe atışında, ceza alanı dışında sol çaprazda topla buluşan Carlos'un sert şutunda, meşin yuvarlak üstten az farkla auta gitti.
27. dakikada İbrahim Üzülmez'in sol çaprazdan ortasında Bobo, meşin yuvarlağı kötü bir kafa vuruşuyla auta gönderdi.
29. dakikada Mehmet Topuz'un arapasında ceza alanında topla buluşan Alex, etkisiz bir vuruş yapınca kaleci Rüştü meşin yuvarlağı yatarak kontrol etti.
32. dakikada Roberto Carlos'un yaklaşık 40 metreden sert şutunda, Rüştü meşin yuvarlağı güçlükle çelebildi. Ceza alanında sol çaprazda topu kontrol eden Dos Santos'un vuruşunda, Rüştü bu sefer meşin yuvarlağı kontrol etti.
45 artı 1. dakikada Alex'in ceza alanı önünden kullandığı serbest vuruşta, kaleci Rüştü'nün müdahale ettiği top üst direğe çarparak oyun alanına döndü. Daha sonra Kazım'ın vuruşunda, Rüştü meşin yuvarlağa sahip oldu ve derbi mücadelesinin ilk yarısı 0-0'lık skorla tamamlandı.
46. dakikada Bobo'nun savunmanın arkasına bıraktığı topla buluşan Ekrem, sol çaprazdan ceza alanına girdiği anda yerden sert vurdu, Volkan ilk hamlede çeldiği meşin yuvarlağı daha sonra kontrol etti.
54. dakikada İbrahim Üzülmez, solda rakibini geçtikten sonra güzel bir orta yaptı. Ceza yayı içinde topla buluşan Fink, çok güzel bir vuruşla sert bir biçimde meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
57. dakikada soldan gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı önünde Tello, meşin yuvarlağı ceza alanındaki Bobo'ya bıraktı. Brezilyalı oyuncu, rakibinin müdahalesine karşın dönerek sert vurdu ve meşin yuvarlağı bir kez daha takımı adına filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı: 2-0 70. dakikada Ekrem'in soldan ortasında ceza alanında bomboş pozisyonda Uğur, topa dokunamadı ve meşin yuvarlak taca gitti.
83. dakikada İbrahim Üzülmez, bir kez daha sahneye çıktı. Bu oyuncu, soldan ceza alanına indiği anda topu ceza alanındaki Uğur'a bıraktı. Uğur'un bekletmeden vuruşunda, kaleci Volkan'ın ayaklarına çarpan meşin yuvarlak filelere gitti: 3-0.
Beşiktaş, karşılaşmayı da 3-0 kazanarak son haftalarda yakaladığı galibiyet serisini sürdürdü.

TFF

kpln04
22 Kasım 2009, 00:41
valla bu galibiyet çok iyi oldu

xx_BJK_xx
22 Kasım 2009, 01:40
siyaaaaaaaaaaahhh beyaaaaaaaaaaaaaaaaaazzz en büyük BEŞİKTAAAAAAAAAAAAAAAŞ :D

ColdFear
22 Kasım 2009, 12:37
Bizim taraftarlarımız hala hakemi suçluyor, ne zaman akıllanacağız anlamıyorum ki. Taa ilk maçtan beri " Sorun daum, sorun daum ! " diye bağırıyorum, ama anlayan kim ? Artık merak etmeye başladım, ilk hafta haricinde Daum taktiksel olarak ve kadro olarak hiç değişiklik yapmayı düşünmüş mü ? Zaten ilk hafta hepsini hazırlamıştır, Emre sakatlanırsa Vederson'u sokarım ( dün yaptığı gibi ), Güiza sakatlanırsa Kazım'ı sokarım, Alex sakatlanırsa, orayada Kazım'ı koyarım, bütün sene boyunca aynı taktikle ve aynı kadroyla çıkarım vb...

Peckle
22 Kasım 2009, 12:50
Aslında bu mağlubiyetin ders almamız açısından süper olduğunu söylemek isterdim; ama büyük ihtimalle Daum aynı mantıkla devam edecek.
Kazım en az 2 maç ceza alır. Bakalım "vazgeçilmez" Kazım'sız ne yapacak Daum? Semih'in formasıyla Kazım'ı oynatmaz inşallah (:P). Kazım laubali, şımarık, disiplinsiz bir adam ve bence Fenerbahçe'de oynamayı haketmiyor. Öncelikle klubün çok ağır bir para cezası vermesi lazım Kazım'a.
Maç boyunca sahadaki en iyi adam (özellikle ilk yarı) Mehmet Topuz'du bence. İkinci yarıda Mehmet Topuz - Semih değişikliği yanlıştı. Bence Kazım - Semih değişikliği gerekirdi. Daum'un yaptığı hatalardan biri buydu.
Emre, 4 hafta yokmuş. Bakalım Emre'siz ne yapacağız? Alex kadar önemli bir oyuncu bence Emre. Onun yokluğu kötü etkileyecek bizi. Takımın vazgeçilmezlerinden biri.
Dünkü maçta Bilica'yı aradım gerçekten. Lugano zaten yol yorgunluğuyla oynadı ve çoğu pası isabetsizdi. Önder'i hepimiz gördük zaten. 2. golde defansın hatası çok barizdi. Nasıl bir goldü o anlamış değilim zaten. Bobo dönüp kaleye bakmadan salladı ve gol oldu. Bobo'nun dönmesi hataydı zaten döndürmemesi lazımdı Lugano'nun Bobo'yu.
Fink güzel bir gol attı. O vuruşu 10 kere yapsa 1 tanesi girerdi tabii bu bir gerçek. Ama güzel bir vuruşla ilk golü attı.
3. gol bariz ofsayttı zaten yorum yapmaya gerek yok bence.
İlk yarıda 2 pozisyonumuz var. Özellikle maçın kırılma noktası 45+1'de kazandığımız frikikti. O girse bambaşka bir maç olurdu; fakat bu bir yenilgi bahanesi olmamalı...
İki takım da çok iyi oynamadı bence, Beşiktaşlı arkadaşlar alınmasın ama bence Beşiktaş da çok kötüydü. Özellikle ilk yarı topları taca atıyolardı. Bizim kötü olmamız onları cesaretlendirdi. Saçma bir maç oldu yani.
Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum, zaten söyleyecek bir şey bulamıyorum bu maç için. Bir ara aklımdan "Şike mi var acaba?" diye düşündüm. Böyle bir maçtı yani. Fenerbahçe'nin böyle bir yenilgi alacağı aklıma gelmezdi. Taımda "birtakım" değişikler olmasının zamanı geldi bence. Yönetimin bir silkinmesi lazım artık...

Buff R+
22 Kasım 2009, 12:53
Bizim taraftarlarımız hala hakemi suçluyor, ne zaman akıllanacağız anlamıyorum ki. Taa ilk maçtan beri " Sorun daum, sorun daum ! " diye bağırıyorum, ama anlayan kim ? Artık merak etmeye başladım, ilk hafta haricinde Daum taktiksel olarak ve kadro olarak hiç değişiklik yapmayı düşünmüş mü ? Zaten ilk hafta hepsini hazırlamıştır, Emre sakatlanırsa Vederson'u sokarım ( dün yaptığı gibi ), Güiza sakatlanırsa Kazım'ı sokarım, Alex sakatlanırsa, orayada Kazım'ı koyarım, bütün sene boyunca aynı taktikle ve aynı kadroyla çıkarım vb...

Daum gitti diyelim. Kimi getireceğiz peki? Bu takımı Daum kadar iyi bilen başka kimi getireceğiz? O adam ne kadar başarılı olacak? Daum sadece 2 maç kaybetti yeni gelen teknik direktör acaba kaç maç kaybedecek?

ColdFear
22 Kasım 2009, 12:58
Daum gitti diyelim. Kimi getireceğiz peki? Bu takımı Daum kadar iyi bilen başka kimi getireceğiz? O adam ne kadar başarılı olacak? Daum sadece 2 maç kaybetti yeni gelen teknik direktör acaba kaç maç kaybedecek?

Zaten Aziz başkanda bu korkudan dolayı getirdi Daum'u. Bi' kere getireceği kişi gerçekten sağlam olmalı ki 1. sene kötü oynadık diye direk gönderilmesin ve 2. sene takıma tam otursun ve istediği gibi bir takım oluştursun ( Bak Adnan başkana, adam korkmadan gitti Reijkard'ı getirdi ( yanlış yazmış olabilirim. ), çokta iyi yaptı, eğer bi sene daha kalırsa bu adam, vay halimize... ).

aronfeller
22 Kasım 2009, 13:31
arkadaşlar kazım ın kırmızı kart yediği pozisyonda topun taça çıktığını herkes görüyo daha kazım hem itiraz hem niye küfür ediyo çirkef olan kim şimdi gollerimiz hakkaten güzeldi demekki beşiktaş biraz istekli oynasa herkesi yeneceğini görüyoruz bu arada attığımız farkları söyleyim 2005 4-3 2008 fortis kupa 4-2 1990 5-1 vee 3-0 siz söyleyin fenerliler arkadaşlar son bi şey daha alex en fazla 3 sene sonra futbolu bırakıyor o zaman fenerin hali ne olacak merak ediyorum santosla övünenler dün gördüler daha bizde holosko ve delgado olsaydı ooooo

Peckle
22 Kasım 2009, 13:46
arkadaşlar kazım ın kırmızı kart yediği pozisyonda topun taça çıktığını herkes görüyo daha kazım hem itiraz hem niye küfür ediyo çirkef olan kim şimdi gollerimiz hakkaten güzeldi demekki beşiktaş biraz istekli oynasa herkesi yeneceğini görüyoruz bu arada attığımız farkları söyleyim 2005 4-3 2008 fortis kupa 4-2 1990 5-1 vee 3-0 siz söyleyin fenerliler arkadaşlar son bi şey daha alex en fazla 3 sene sonra futbolu bırakıyor o zaman fenerin hali ne olacak merak ediyorum santosla övünenler dün gördüler daha bizde holosko ve delgado olsaydı ooooo

Kazım'ın FB'de yeri olmadığını kaç haftadır söylüyorum zaten, inşallah bir para cezası verirler.
Gollerimiz güzeldi demişsin, ilk gol hariç güzel gol yoktu bence. İlk golde de 10 kere vursa biri öyle gider. O da denk geldi. 3. gol ofsayttı. 2. golde defans hatası vardı, güzel gol bir tek ilk goldü. Attığımız farkları söyleyeyim demişsin. Öncelikle 4-3 bir fark değildir... Attığımız farklar demeden önce BURAYA (http://www.turkfutbolu.net/fenerbahce/fbbjkmac.htm) bakmanı öneririm ! :thumbdown:
Merak etme bizim Özer'imiz var, Alex'ten sonra o oynayacak. :sleep:
Santos zaten ayakta duramıyordu zaten, özel konusulması lazım Santos'la, adam geldi 3 gol attı öldü...
"Bizde holosko delgado olsaydı oooooo" demişsin de sanki bizde eksik yokmuş gibi konuşmussun ;) Bizde Bilica , Güiza olsaydı oooooo diyeyim bari ben de karşılık olarak ;)

LeGonDof
22 Kasım 2009, 13:51
Kazım'ın FB'de yeri olmadığını kaç haftadır söylüyorum zaten, inşallah bir para cezası verirler.
Gollerimiz güzeldi demişsin, ilk gol hariç güzel gol yoktu bence. İlk golde de 10 kere vursa biri öyle gider. O da denk geldi. 3. gol ofsayttı. 2. golde defans hatası vardı, güzel gol bir tek ilk goldü. Attığımız farkları söyleyeyim demişsin. Öncelikle 4-3 bir fark değildir... Attığımız farklar demeden önce BURAYA (http://www.turkfutbolu.net/fenerbahce/fbbjkmac.htm) bakmanı öneririm ! :thumbdown:
Merak etme bizim Özer'imiz var, Alex'ten sonra o oynayacak. :sleep:
Santos zaten ayakta duramıyordu zaten, özel konusulması lazım Santos'la, adam geldi 3 gol attı öldü...
"Bizde holosko delgado olsaydı oooooo" demişsin de sanki bizde eksik yokmuş gibi konuşmussun ;) Bizde Bilica , Güiza olsaydı oooooo diyeyim bari ben de karşılık olarak ;)

güiza mı :D:D:D:D kardeşim güizanın olmamasına bende üzüldüm :D:D sizden çok bize yararı var :D:D:D:D 10 kişi oynardınız o olsaydı bu arada özere gelelim alexin yerini alamaz hem dün gördük zaten özeride hee 2.golde defans hatası değil volkanın hatasıydı dikkatli seyretseydin

Peckle
22 Kasım 2009, 13:57
Güiza dünkü maçta eminim ki gol atardı kafanı yorma ;)
Dün gördük özeri heee diyosun 72'de girdi adam. Sürekli 15 dk oynayan adam tabii ki şu an hazır değildir. Formsuz çünkü, Özer şu an Türkiye'nin yeteneklerinden biridir, İleride bunu herkes görecek !! Henüz hazır değil Özer.
2. golde defans hatası var git bir daha izle istersen...

aronfeller
22 Kasım 2009, 14:12
izledim volkan elini koymuyo dışarı çıktı zannediyo koymuyo elini kime sorarsan sor güiza 1 kere gol atar vezir olur :D kendi futbolcularınızı abartmada ne kadar iyisiniz hee bizdede geleceğin yıldızı ismail köybaşı var serdar özkan var serdar özkan özer hurmacıdan 100 kat iyi mehmet topuz 7 milyona aldınız bize karşı fısssss alex de oynayamadı santosta carlosta volkanda baronide sahada yine emre vardı sadece noğoldu inönüden çıkamadınız siz gidin galatasaraya 3 atın anca öyle avunursunuz yok ofsattı yok değildi bahane uydurmayın beşiktaşın büyüklüğünü kabul ediceksiniz beşiktaş biraz istekli oynasa görüyosunuz tsl de tek büyük beşiktaş

Peckle
22 Kasım 2009, 14:26
izledim volkan elini koymuyo dışarı çıktı zannediyo koymuyo elini kime sorarsan sor güiza 1 kere gol atar vezir olur :D kendi futbolcularınızı abartmada ne kadar iyisiniz hee bizdede geleceğin yıldızı ismail köybaşı var serdar özkan var serdar özkan özer hurmacıdan 100 kat iyi mehmet topuz 7 milyona aldınız bize karşı fısssss alex de oynayamadı santosta carlosta volkanda baronide sahada yine emre vardı sadece noğoldu inönüden çıkamadınız siz gidin galatasaraya 3 atın anca öyle avunursunuz yok ofsattı yok değildi bahane uydurmayın beşiktaşın büyüklüğünü kabul ediceksiniz beşiktaş biraz istekli oynasa görüyosunuz tsl de tek büyük beşiktaş

Güiza her zaman olduğu gibi yine atardı golünü size...
İsmail Köybaşı'na falan laf ettiğimi hatırlamıyorum, o yüzden üslubuna dikkat et, kahvede değiliz !
Mehmet Topuz sahadaki en iyi oyunculardan biriydi. Maçı bir daha izlemeni tavsiye ederim. Maçı adam akıllı izlemeden burada atıp tutmayın! Bu arada "İnönü'den Çıkamadınız" gibi bir ifade kullanmadan önce, daha önceki maçlara bak bence, kaç yıldır yenemiyosunuz zaten bizi... Galatasaray ile ne alakası var bu maçın bunu da anlamış değilim hani de neyse. Son söylediğin söze yorum bile yapmıyorum ve sadece gülüyorum. 40 yılda bir galibiyet aldınız diye bi' tarafınız mı kalktı :glare: (Not: TSL'de FB ve GS olmasa, lig olmazdı ;))

-YaLan-
22 Kasım 2009, 14:37
tsl de tek büyük beşiktaş

Değil mi? :thumbdown:

aronfeller
22 Kasım 2009, 14:41
asıl sen üslubuna dikkat et tsl de tek büyük dedim en iyi anlamında sadece beşiktaş var demedim ismail köybaşıyıda özerle kıyasladım genç yetenek dedin ya mehmet topuz maçın başından beri topla fazla oynadı ayağından kaptırdı kaç pozisyon galatasaraya gelince o bi alaylı eleştiriydi biraz türkçeyi öğren söz sanatlarını anlamadın heralde yaptığım şakayı :D sizde 1 asırdır fortis kupasını alamıyorsunuz biz bişey diyomuyuz :D

Sedat_60
22 Kasım 2009, 14:47
Futbol zekânıza hayranım ..

1905berat
22 Kasım 2009, 14:52
kendi futbolcularınızı abartmada ne kadar iyisiniz hee

:001_rolleyes::thumbup1:

lewi wills
22 Kasım 2009, 15:07
Sizler ADAM AKILLI TARTIŞMAYI ÖGRENENE KADAR kesinlikle futbol takım maç muhabbeti yapılmayacaktır!.. Kahveye cevirmişiniz burayı da!