PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş Kalecisiz Fenerbahçeyi Yendi

-UguR-
17 Nisan 2010, 17:53
http://www.geveze.net/besiktas-fenerbahce.jpg

17/04/2005
Tarihte Bugün;
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Kalecisiz olarak Fenerbahçe Spor Kulübü 'nü Deplasmanda 4-3 yendi. Bakalım Derbide Gülen Taraf Kim Olacak :)

-hate-
17 Nisan 2010, 17:55
yok be kalecileri vardı..adamların haklarını yeme şimdi:)
PANCU:)

-UguR-
17 Nisan 2010, 18:04
:D O bu değilde Beşiktaş yenemezse hem kendini hemde bizi ateşe atmış olacak İnş. Beşiktaş kazanır :D

pes-in kralı
17 Nisan 2010, 18:08
Pancunun bir dönemler kalecilik yaptığını biliyormuydunuz?

Yani Beşiktaşın kalecisi vardı:)

-UguR-
17 Nisan 2010, 18:18
İlk defa senden duydum :D olsn sonuçta o bjk'de kaleci değildi kaleci kırmızı kart gördüğü için devreye girmiş ve çok da güzel kalecilik yapmıştı

-hate-
17 Nisan 2010, 18:29
yanlış hatırlamıyosam futbolculuk hayatı kaleci olarak başlamış ama pancuyu hocası bi gün ilerde oynatmayı denemiş ve o da forvette daha iyi oynuyomuş ve sürekli forvette oynamaya başlamış..

Peckle
17 Nisan 2010, 18:30
Volkan Demirel'i de denese ya bir gün Daum. Antremanda sürekli rövaşata falan çekiyormuş :D

efinho58
17 Nisan 2010, 18:38
Volkan Demirel'i de denese ya bir gün Daum. Antremanda sürekli rövaşata falan çekiyormuş :D

Evet:biggrin:Geçen sene mi ne Alex kaleye geçmişti, Volkan ona rövaşatayla atmıştı:lol:Alex'in kaleciliğini görmeniz lazım:D

pes-in kralı
17 Nisan 2010, 18:41
İşte bilip bilmeden konuşuyorlar. Beşiktaşın kalecesi yokmuş. Ne yapalım ilk 60 dakika tüm oyuncu değişiklik haklarını kullanmasaymış.

-hate-
17 Nisan 2010, 18:46
sonuçta pancu kaleciymiş ama kaç sene oynamamış adam bi maçta kaleye geçiyo ve derbiyi kazandırıyo..Hadi onu geçtik bide 10 kişiler..

pes-in kralı
17 Nisan 2010, 18:48
Ama sonuçta yinede kalceliğe dair ufak tefek birşey biliyordu. Hem o zaman carew geçseydi kaleye:)

-UguR-
17 Nisan 2010, 18:53
Kaleciliğe dair ufakta olsa herkes bilir ne yapması gerektiğini tutturdunuz kaleciymiş felan filan :D sonuçta bjk'ye kaleci olarak gelmeyen bir adamın kurtarışlarıyla ve bjk 10 kişiyken evinizde 4-3 yenildiniz yani :D

pes-in kralı
17 Nisan 2010, 18:54
Uğur biz yenildiğimizi kabul ediyodruz tamam ama pancunun o bilen herkesten daha fazla şey bildiğini de biliyoruz neyse daha fazla uzatmaya gerek yok bu durumu.

efinho58
17 Nisan 2010, 19:01
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinden 1 gün önce bir gsli tarafından Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi yendiği bir maçla ilgili konu açılması ve 2 gsli tarafından bjknin savunulması size de bir şeyler çağrıştırmıyor mu?

-hate-
17 Nisan 2010, 19:04
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinden 1 gün önce bir gsli tarafından Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi yendiği bir maçla ilgili konu açılması ve 2 gsli tarafından bjknin savunulması size de bir şeyler çağrıştırmıyor mu?

..??

pes-in kralı
17 Nisan 2010, 19:04

Ne gibi bir şey?

efinho58
17 Nisan 2010, 19:07
Kardeşlik gibi:D

http://profile.ak.fbcdn.net/object3/225/78/n94501784447_1863.jpg

-hate-
17 Nisan 2010, 19:11
puan durumuna baktığımızda bjknin yenmesi daha iyi olur bizim açımızdan..)Bu yüzden bjkyi tutuyorum..Her şey Galatasaray'ımızın menfaatleri için:)

-UguR-
17 Nisan 2010, 19:12
Bu konu rastgele açılmış veya pancu'nun derbide kalecilik yapmasıyla ilgili açılan bir konu değildir. Ve ya Galatasaray'lıyız ortalığı kızıştıralım diye açtığımız bir konuda değildir. Bunu söylememin nedenide bazı arkadaşlar yanlış anlıyabiliyor o yüzden. Bu konu Tarihte 17/04/2005 Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 10 kişi ve kalecisiz yenmesinin Nisan ayı'nın 17. günü yani bu güne gelmesinden dolayı açılmış olan bir konudur.

Peckle
17 Nisan 2010, 19:13
Ben de bu konunun bir Galatasaraylı tarafından açılmış olmasına şaşırdım gerçekten :S ...

-UguR-
17 Nisan 2010, 19:16
Yukarıda da belirttiğim gibi bu olayın bu güne denk gelmesinden dolayı açılan bir konudur. Bu konuyu ben açmasam bir bjk'li arkadaşımızda açabilirdi Fb'li arkadaşlarmınız açması doğal olarak beklenemez zaten değil mi arkadaşlar? O yüzden lütfen altında başka şeyler aramayın.

herobjk
17 Nisan 2010, 19:20
Pancu'nun eski bir kaleci olması o günkü galibiyetin tarihi bir zafer olduğunu değiştirmez.
Birde sadece bir kare gösterip Beşiktaş ve Galatasaray kardeştir diyorsunuz ya cidden komik oluyorsunuz.
Ayrıca şu anki puan durumuna göre Galatasaraylıların bizi destekleyecek olması normal.

Son olarak;

Bugün 17 Nisan kaleye geçmek istiyor insan.:biggrin:

http://4.bp.blogspot.com/_yKd01w7kjGw/SW59eJpXbjI/AAAAAAAAANY/_7oAB_YL6_c/s320/pancu_kale.jpg

Peckle
17 Nisan 2010, 19:28
Biz zaten bunun tarihi bir zafer olmadığını söylemiyoruz. Sadece ben bu konuyu bir BJKlinin açmasını beklerdim. Hem BJK ile GS'nin kardeş olduğunu ben okulda bile görüyorum. Her FB derbisinden sonra bir kavga kıyamet, BJK - GS maçlarından sonra kimsenin çıtı çıkmıyor... En basit örnek olarak bunu verdim.

-UguR-
17 Nisan 2010, 19:35
Galatasaraylı olarak Beşijtaş'ın yenmesini istiyorum evet burası doğru, ama bu konuda kasıtlı bir şey yok tarihte bu gün olan olayı konu olarak açmamda ne sakınca var anlamıyorum. Burası bir forum isteyen istediği konuyu kurallarına göre açar, sen Fb'lisin Gs hakkında konu açamazssın Yok sen Gs'lisin Bjk hakkında konu açman doğru değil felan bırakın arkadaşlar bu tip tartışmaları normal bir konu bu sadece kim açmışsa açmış .Konu hakkında yorum yazın lütfen...

herobjk
17 Nisan 2010, 19:35
Biz zaten bunun tarihi bir zafer olmadığını söylemiyoruz. Sadece ben bu konuyu bir BJKlinin açmasını beklerdim. Hem BJK ile GS'nin kardeş olduğunu ben okulda bile görüyorum. Her FB derbisinden sonra bir kavga kıyamet, BJK - GS maçlarından sonra kimsenin çıtı çıkmıyor... En basit örnek olarak bunu verdim.

Fenerbahçe birçok kişi tarafından sevilmeyen antipatik bir klüp.
Taraftar profiliniz,başkanınızın yaptığı açıklamalar da bunda büyük etken.
Her FB derbisinden sonra kavga çıkmasının nedeni de budur.

PerverT
17 Nisan 2010, 21:19
Ama sonuçta yinede kalceliğe dair ufak tefek birşey biliyordu. Hem o zaman carew geçseydi kaleye:)

kardeşim yendik mi kalecisiz yendik :) fazla konuşmaya gerek yok.Ezeli rekabet 17.Nisan.2005 de bitmiştir.Ne zaman fener inönüde bizi 10 kişi kaleye alex geçince yener o zaman ezeli rekabet yeniden başlar :) Buda böyle biline...

de_souza
17 Nisan 2010, 21:25
Yarası olan gocunuyor :D

PerverT
17 Nisan 2010, 22:04
Yarası olan gocunuyor :D

bencede :thumbup: