PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Besiktas - Vikungur

Jack-93
15 Temmuz 2010, 20:25
BEŞİKTAŞ-VIKINGUR
STAT: BJK İnönü
SAAT: 21.00
HAKEM: Igor Egorov (Rusya)

BEŞİKTAŞ: Hakan, İ.Toraman, Ferrari, Sivok, İ.Üzülmez, Ernst, Necip, Nihat, Delgado, Quaresma, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: B. Schuster

VİKİNGUR: Gera, Sverri Jacobsen, Niclasen, Gregersen, Hansen, Vatnhamar, Stankovic, Sam Jacobsen, Bartalsstovu, Hansen, Justinussen
TEKNİK DİREKTÖR: M. Olsen

arkdaslar guzel onbire benziyo

asagiya tahminleri de yazabilirisniz

forza-kartal
15 Temmuz 2010, 20:30
5-0 ya da 6-0 bekliyorum ama 8-0 olursa çok iyi olur :) , bu arada Quaresma'dan da 1 gol 2 asist iyi olur.

seyfoxx
15 Temmuz 2010, 21:09
bu maçta 10 tane bile atabiliriz.ilk yarıda en az 4 tane.Şampiyonluk bizim uefa bizim...

forza-kartal
15 Temmuz 2010, 21:13
Maçtaki ilk 11'i şöyle...

21 Hakan Arıkan
44 Erhan Güven
6 Tomas Sivok
20 İbrahim Toraman
19 İbrahim Üzülmez
28 Fabian Ernst
15 Rodrigo Tabata
10 Matías Delgado
7 Ricardo Quaresma
8 Nihat Kahveci
13 Bobo

YEDEKLER
99 Cenk Gönen
3 İsmail Köybaşı
11 Mert Nobre
17 Ekrem Dağ
18 Necip Uysal
25 Uğur İnceman
30 Tomas Zapotocny

Kaynak: Karakartal.com

eagle1903
15 Temmuz 2010, 21:13
----------Hakan------------

Erhan------Sivok------------Toraman-----------Üzülmez

---------------------Ernst---------------------------

Nihat--------Tabata--------Delgado-------Q7---

-----------------Bobo----------------------

Kesin 11 bu.Baya ofansif bir kadro almış.Fark bekliyorum bu maç.5 in üstünde atarız umarım.

Jack-93
15 Temmuz 2010, 21:17
----------Hakan------------

Erhan------Sivok------------Toraman-----------Üzülmez

---------------------Ernst---------------------------

Nihat--------Tabata--------Delgado-------Q7---

-----------------Bobo----------------------

Kesin 11 bu.Baya ofansif bir kadro almış.Fark bekliyorum bu maç.5 in üstünde atarız umarım.

ileride tabatanin yanina guti geli yo super d eoluyo

arkadaslar sizlere katiliyom baya goller goricez gibi me geliyo

Sinan ÖZER
15 Temmuz 2010, 21:18
Bu arada,maç yayını FutbolSmart tarafından yapılacaktır.

Skor tahminine gelince;2-0 ve ya 3-0 biteceğini tahmin ediyorum.

D.Leite
15 Temmuz 2010, 21:19
4-0 Beşiktaş :thumbup1:

forza-kartal
15 Temmuz 2010, 22:50
Dk.19 Gol Nihat ve Beşiktaş ilk yarıyı 1-0 önde kapadı , Q7'yi merak edenler için söyleyeyim ki , resmen adam futbol sihirbazı diğerlerinden çok farklı inanılmaz fark yaratıyor.

Beşiktaş'ımız ilk yarıda 16-17 korner kullandı bu arada , topla oynama yüzdesi de %70 e yakın.

müslüm05
15 Temmuz 2010, 22:53
ilk yarı 1-0

aronfeller
15 Temmuz 2010, 22:54
forza kartal kardeşime aynen katılıyorum beşiktaşlıyız diye söylemiyoruz gerçekten tom cambazı adam birde adama koşamıyor diyenler vardı alındığında sadece güldüm adamın refleksleri bilek hareketleri takdire şayan

apocangs
15 Temmuz 2010, 23:38
q7 niz penaltı kaçırdı:ohmy:

müslüm05
15 Temmuz 2010, 23:38
Q7 nasıl kaçırdın bu penaltıyı uzaya attı valla

dRaq.
15 Temmuz 2010, 23:43
adam top cambazı :D ondandır..

IISoNCuII
15 Temmuz 2010, 23:50
Beşiktaş gol attı 3-0 oldu.
89'Mert Nobre (Beşiktaş) Asist: Da Silva Bobo

forza-kartal
15 Temmuz 2010, 23:50
adam top cambazı :D ondandır..

Q7 müthiş top oynadı bi penaltı kaçırdı hemen gidin üstüne!!!

IISoNCuII
15 Temmuz 2010, 23:52
Goller:
19'Nihat Kahveci (Beşiktaş) Asist: Rodrigo Barbosa Tabata

65'Nihat Kahveci (Beşiktaş) Asist: Erhan Güven

89'Mert Nobre (Beşiktaş) Asist: Da Silva Bobo

müslüm05
15 Temmuz 2010, 23:52
vee 3-0 finish

dRaq.
15 Temmuz 2010, 23:54
Q7 müthiş top oynadı bi penaltı kaçırdı hemen gidin üstüne!!!

1 şey mi dedik adam top cambazı değil mi ? :D

Pes___2010
15 Temmuz 2010, 23:56
Q7 Süper oynadı....Her oyuncu penatı kaçırır.....

forza-kartal
15 Temmuz 2010, 23:58
Q7 Süper oynadı....Her oyuncu penatı kaçırır.....

Al işte futboldan anlayan birinin yorumu bak adamın avatarında Lugano'nun resmi var ve Fenerbahçe'lidir muhtemelen ama adam nasıl yorum yapacağını biliyor.

IISoNCuII
16 Temmuz 2010, 00:12
Bu Q7 hakikaten komple bir adam!Pres yaptı defansa yardımcı oldu çalım attı,gol pası verdi,isabetli orta açtı herşeyi yaptı yok böyle bişey!Ne kadar ekmek o kadar köfte diye boşuna dememişler!

Jack-93
16 Temmuz 2010, 00:17
quaresmaya nazar mi degdi ne?i o penlatiyi kacirdi ama penaltilari kaciran hic yok mu? insan hali herkes kacirabilir
besiktas tam hazir olmadigi halde spuer oynadi

forza-kartal
16 Temmuz 2010, 00:24
Quaresma mükemmel top oynadı , sağda-solda her tarafta iyiydi ama Baggio,Maradona-Messi-Ronaldinho-Ronaldo-Beckham penaltı kaçırmadı mı?Lütfen artık aşalım kendimizi bravo KARAKARTAL'ım bravo Quaresma!!!

eagle1903
16 Temmuz 2010, 01:22
Quaresma çok iyiydi.Hemen bir penaltı kaçırdığı diye atıp tutmaya gerek yok.Hünerlerinin yanı sıra hırslı mücadelesi alkışlanmaya değerdi.Türkiye'ye tatil yapmaya geldi diyenlere kapak olsun.

Tabata'yı çok beğendim.Top alışverişini çok iyi yapıyor ve oda çok istekliydi.

Delgado ruh gibiydi sahada.Zaten hiç bir zaman beğenmedim.Gönderilmeli bence.

Nihat geçen senenin izlerini atlatmış gibi.Çok çalışkandı ve bu çalışkanlığını 2 golle süsledi.Ne Q7 ne de Guti.Bu senenin en iyi transferi Nihat bence.

Bobo inanılmaz kötüydü.Böyle oynarsa gönderilenler listesine eklenebilir.Kaldı ki rakip takım çok kötüydü.Bu maçta şov yapması lazımdı.

Erhan Güven sürekli ileri çıkıyor.Bu onun için bir + ama topu sürmesini ve orta açmasını bilmiyor.Antalyaspora derhal geri gönderilmeli.

Diğerleri ise normal bir oyun çıkardı.Kaleci ve defansa hiç iş düşmedi.Rakip takım zaten bir kaç kez gelebildi kalemize.

Bu takıma Guti'nin yanısıra bir kaç oyuncu daha alınırsa çok iyi olacak.Bugün kü futbool onu gösterdi.

Özellikle bir pivot santrafor şart gibi.Robinho'yu çok istiyorum ancak bu oyuncu o tarz bir oyuncu değil.Batuhan bu tarz bir oyuncuydu ancak ne değidiğini bilemeyen laubali bir insandı.Keşke Batuhan dediklerine ve yaptıklarına dikkat etseydi.Bu kadroda çok iyi işler yapabilirdi.Neyse artık olan olmuş daha da konuşmanın anlamı yok bu konuda ama yabancı pivot transferi de şart.

Defans için yedek bir stoper gerekli.Zapo derhal gönderilmeli.İnönü de attığı golden sonra ki sevincinden sonra benim için bitmişti zaten.Ayrıca önemli kademe hataları da yapıyor.Bugün neden Ferrari yoktu onu da anlamadım.Umarım gönderilen listesinde değildir.Onu satmak büyük hata olur.

Kısaca gönderilmesi gerek oyuncuları yazacak olursak

Delgado
Holosko
Tello
Zapo
Fink
Erhan

Alınması gerekenler
Yırtıcı pivot santrafor(Carew,Santa Cruz,Charlton Cole ilk aklıma gelenler.)
Sercan
Ömer Toprak(Yedek stoper)

forza-kartal
16 Temmuz 2010, 01:37
Erhan iyiydi ya bi golünde asistini yaptı :)

aronfeller
16 Temmuz 2010, 02:08
delgado bugün öyle paslar attıki 2 goldede %70 lik payı var aynı şekilde nihatıda çok beğendim sonra tabatada hırs yapmış belli quaresmaya zaten dyecek yok yani bu sene bizim bir forvet birde kaleci almamız yeter

Bepa.
16 Temmuz 2010, 07:18
Dün Anlaşıldıki Delgado Yolcu ...

Sinan ÖZER
16 Temmuz 2010, 09:35
Dün Anlaşıldıki Delgado Yolcu ...

Katılıyorum...Önümüzdeki maçlarda formunu düzeltemezse,Oscar goes to Ankaragücü ;).

Ayrıca dediğim çıktı...10-0'lık maç 3-0 bitti :).Böyle kaçırmaya devam edersek,hayatta ligde birşeyler yapamayız...Adam gibi bir santrafor lazım bize.

Jack-93
16 Temmuz 2010, 13:01
Quaresma çok iyiydi.Hemen bir penaltı kaçırdığı diye atıp tutmaya gerek yok.Hünerlerinin yanı sıra hırslı mücadelesi alkışlanmaya değerdi.Türkiye'ye tatil yapmaya geldi diyenlere kapak olsun.

Tabata'yı çok beğendim.Top alışverişini çok iyi yapıyor ve oda çok istekliydi.

Delgado ruh gibiydi sahada.Zaten hiç bir zaman beğenmedim.Gönderilmeli bence.

Nihat geçen senenin izlerini atlatmış gibi.Çok çalışkandı ve bu çalışkanlığını 2 golle süsledi.Ne Q7 ne de Guti.Bu senenin en iyi transferi Nihat bence.

Bobo inanılmaz kötüydü.Böyle oynarsa gönderilenler listesine eklenebilir.Kaldı ki rakip takım çok kötüydü.Bu maçta şov yapması lazımdı.

Erhan Güven sürekli ileri çıkıyor.Bu onun için bir + ama topu sürmesini ve orta açmasını bilmiyor.Antalyaspora derhal geri gönderilmeli.

Diğerleri ise normal bir oyun çıkardı.Kaleci ve defansa hiç iş düşmedi.Rakip takım zaten bir kaç kez gelebildi kalemize.

Bu takıma Guti'nin yanısıra bir kaç oyuncu daha alınırsa çok iyi olacak.Bugün kü futbool onu gösterdi.

Özellikle bir pivot santrafor şart gibi.Robinho'yu çok istiyorum ancak bu oyuncu o tarz bir oyuncu değil.Batuhan bu tarz bir oyuncuydu ancak ne değidiğini bilemeyen laubali bir insandı.Keşke Batuhan dediklerine ve yaptıklarına dikkat etseydi.Bu kadroda çok iyi işler yapabilirdi.Neyse artık olan olmuş daha da konuşmanın anlamı yok bu konuda ama yabancı pivot transferi de şart.

Defans için yedek bir stoper gerekli.Zapo derhal gönderilmeli.İnönü de attığı golden sonra ki sevincinden sonra benim için bitmişti zaten.Ayrıca önemli kademe hataları da yapıyor.Bugün neden Ferrari yoktu onu da anlamadım.Umarım gönderilen listesinde değildir.Onu satmak büyük hata olur.

Kısaca gönderilmesi gerek oyuncuları yazacak olursak

Delgado
Holosko
Tello
Zapo
Fink
Erhan

Alınması gerekenler
Yırtıcı pivot santrafor(Carew,Santa Cruz,Charlton Cole ilk aklıma gelenler.)
Sercan
Ömer Toprak(Yedek stoper)

arkadasaim butun yazdiklarina katiliriyom iyi bi santrafor lazim