Orijinalini görmek için tıklayınız
:
bilgisayar
cihan_77
14 Ekim 2008, 22:54
arkadaşlar sanırım hp(laptop) un DPI ayarlarıyla oynadım şimdi bilgisayarı açtığımda "sistem tamamen yüklenmemiş kuru yeniden çalıştırın" uyarısı geliyor ve bil hiçbir şekilde açılmıyor ne format atabiliyom nede güvenlikten açabiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
mr_nem
14 Ekim 2008, 22:56
arkadaşlar sanırım hp(laptop) un DPI ayarlarıyla oynadım şimdi bilgisayarı açtığımda "sistem tamamen yüklenmemiş kuru yeniden çalıştırın" uyarısı geliyor ve bil hiçbir şekilde açılmıyor ne format atabiliyom nede güvenlikten açabiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
pek bilgim yok ama galiba yeniden kuracaksın format:)
cihan_77
14 Ekim 2008, 22:58
iyide formatta atamıyom
BLaCK_EaGLe_92
15 Ekim 2008, 18:43
format atamıyorum derken biraz açarmısın hocam :) yani önyükLeme seçenegi biLemi geLmiyor.. ?
PeSCopriyth
15 Ekim 2008, 23:42
hyr ben pcyle 8 senedir uraşıyorm formata gerek yok! pc açılırken f10 bas yada f12 yada F9 eniyi ayarlarla başlat seçeneğine tıkla olmadı pcyi formatlıcan sonraçara hermzn format olsun alternatif yöntemelr ara...
tolgacambaz
16 Ekim 2008, 01:36
selam arkadaşım sanırım HP laptoplarda BİOS u F10a basarak açıyosun.HPnin amblemi geliyor işte orda F10 basıyorsun.sonra mavi BİOS ekranı çıktığında F6 ya ve sonra ENTER tuşuna basarak çık.fakat bu her biosta aynı değil eğer öyle olmaz ise BİOS ta LOAD DEFAULTS seçenegini bul ve ENTER la sonra Y veya N çıkar zaten orda Y seçilidir ENTER a bas ve çık.eğer bu da çözüm olmassa herhangi bir bilgisayarcıya ***ür yaparlar mutlaka.
SpymasteR
19 Ekim 2008, 04:42
Eğer hala geçmediyse sorunun
Bios ta sata yı disable et öyle yap.
Çözüm yolu bulduysan yada bulmadıysan yaz ki çözüm üretelim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.