Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Bilgisayarın programları
emrehan141
20 Ağustos 2010, 23:50
bir sitede win 7 yi hızlandırmanın 12 yolu diye bişey okudum. Bir klasördek tüm dosyaları silin diyordu sildim. masaüstü birden boşaldı :D Paint-Resim gösterme aleti vb. hepsi silindi.
hepsini internetten arıyorum isimlerini verebilirmisiniz?
metin_99
21 Ağustos 2010, 01:02
Kullanıcı dosyalarını açıp MASAÜSTÜ klasörüne girip orayı sildiyseniz eğer masaüstünüzdeki her şey silinir — doğal olarak :001_tt2::w00t::w00t::lol::lol::lol:
bulkan
21 Ağustos 2010, 01:11
Bir daha da sisteminizi hızlandırayım diyerekten o tip yöntemlere başvurmayınız.
Donanım ve sisteminiz neye müsade ederse onu kullanırsınız.
Misal P4 bir CPU varsa bunda çift çekirdekli bir CPU performansı bekleyemezsiniz.Ram 2GB ise 2GBlık performans alırsınız.
Hiçbir program sistemi hızlandıramaz.
Kısaca donanım özellikleriniz ne ise onu kullanırsınız.
Tavsiyem; belli aralıklarla disk birleştirme ve günlük sistemi kapatmadan evvel CCleaner gibi disk ve kayıt defteri temizleyici araçlarla yapmanız sistem performansına olumlu bir katkı sağlar.
emrehan141
21 Ağustos 2010, 01:18
Bir daha da sisteminizi hızlandırayım diyerekten o tip yöntemlere başvurmayınız.
Donanım ve sisteminiz neye müsade ederse onu kullanırsınız.
Misal P4 bir CPU varsa bunda çift çekirdekli bir CPU performansı bekleyemezsiniz.Ram 2GB ise 2GBlık performans alırsınız.
Hiçbir program sistemi hızlandıramaz.
Kısaca donanım özellikleriniz ne ise onu kullanırsınız.
Tavsiyem; belli aralıklarla disk birleştirme ve günlük sistemi kapatmadan evvel CCleaner gibi disk ve kayıt defteri temizleyici araçlarla yapmanız sistem performansına olumlu bir katkı sağlar.
Bunu kesinlikle öğrendim ama windows programlarının listesi veya adını veremezmisiniz hiç birşey düzgün çalışmıyor.
bulkan
21 Ağustos 2010, 05:31
Windows DVDsini sürücüne tak arkadaşım.
Başlat--Tüm Programlar--Donatılar veya klavyeden windows logo tuşu+R kombinasyonuyla Çalıştır ı aç.
cmd yazıp enter a bas.Dos ekranı açılacak.
sfc /scannow (sfc den sonra bir boşluk olmasına dikkat et) yazıp enter a bas.
Eksik veya bozuk olan Windows uygulamaları DVDden yüklenecek, sistem dosyaları onarılacak, düzeltilecektir. ;)
emrehan141
21 Ağustos 2010, 19:44
Windows DVDsini sürücüne tak arkadaşım.
Başlat--Tüm Programlar--Donatılar veya klavyeden windows logo tuşu+R kombinasyonuyla Çalıştır ı aç.
cmd yazıp enter a bas.Dos ekranı açılacak.
sfc /scannow (sfc den sonra bir boşluk olmasına dikkat et) yazıp enter a bas.
Eksik veya bozuk olan Windows uygulamaları DVDden yüklenecek, sistem dosyaları onarılacak, düzeltilecektir. ;)
çok sağol oh be sonunda :)
adanaoyun
28 Ağustos 2010, 14:27
ASLIN HIZLANDIRMAK İÇİN BİR KAÇ YÖNTEM VAR GERÇEKTEN ÇALIYOR AMA SEN YAPTIGIN YÖNTEM OLACAK İŞ DEİL VALLA :D:D:D
hızlandırma ile ilgili olarak mozilla daha hızlı açılabiliyor, windowsun başlama süresi azalabiliyor, vs...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.