PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir kaç komik fıkra:)

Blue&Typhoon
06 Şubat 2008, 16:38
SINAV SORUSU
Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkes acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar. Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, “Bu mikroskoplarda lam’da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak” Tabi hemen itirazlar, ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik. Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış. Hoca arkasından seslenmiş :

”Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?” Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış :
“Tanısana hadi, tanısana kim olduğumu

Kim daha salak..

İki işadamı konuşuyorlarmış.Birincisi "benim bi sekreterim var,salağın tekidir"demiş.Diğeri hemen "benim sekreterim seninkindinden daha salak"demiş.Bunlar uzunca süre bunun tartışmasını yaptıktan sonra sekreterlerden hangisinin daha salak olduğunu kanıtlamak için bir plan yapmışlar.Birincisi sekreterini çağirmış ve sekreterine"al şu beş milyonu git bana son model mercedes al gel"demiş.Sekreter gitmiş.İkincisi çağırmış ve sekreterine"olum git bizim eve ben evdemiyim değilmiyim bak gel" demiş.O da çıktıktan sonra iki sekreter dışarda karşılaşmışlar.Birincisi demiş ki "benim patronum çok salak.." diğeri atılmış"hayır benim patronum daha salak"bunlar da tartıştıktan sonra hangisinin daha salak olduğunu kanıtlamaya karar vermişler.Birincisi"benim patron bana beş milyon verdi benden son model mercedes almamı istedi.Ulan hiç pazar günü galeri açık olur mu?" ikincisi"benimki de benden eve gidip evde olup olmadığını kontrol etmemi istedi.Ulan koskoca işadamı yanında bi sürü telefonu var açıp sormuyo da beni ta evine kadar yolluyo..:D

Temel Klasiği
Bir mecliste konuşulurken,
Amerikalı :
-Biz Mars`a gideceğiz, demiş.
Alman :
-Biz yakıtsız giden otomobil üreteceğiz, demiş.
Fransız :
-Atom bombasını etkisiz hale getirecek projelerimiz var, demiş.
Bizim Temel de onlardan geri kalmamak içın :
-Biz de güneşe gideceğiz,demiş .
-Güneşe gidemezsiniz, demişler.Güneş yakar.
Temel gülümsemiş :
-O kadar da enayi değiliz tabiki,
Akşam serinliğinde gideceğiz

FARKLI TEDAVİ
Genç bir bayan annesiyle birlikte doktora gitmiş ve hastalık belirtilerini anlatmış. Doktor: "Soyunun da bir bakalım" demiş. Genç bayan ise: "Hasta olan ben değilim, annem" demiş. Doktor ise: "Ha öylemi o halde şu ilaçları kullansın geçer" demiş.

1-DEVLET SIRRI

Ülkenin birinde İçip kafayı bulan bir sarhoş, sokakta 'öküz başbakan öküz başbakan' diye sayıklıyormuş. İki polis adamı karakola ***ürmüşler.

Sonra adam mahkemeye çıkmış. İdam cezası almış. İdam edilmeden önce cezasının nedenini sormuş:

-Bu ülkede demokrasi vardı hani? Herkes istediğini söyler.
-Senin suçun o değil ki.. Devlet sırlarını açıklamak...
:26::26:

mr_nem
06 Şubat 2008, 16:59
gülümseten fıkralar paylaşım için teşekkürler...

Er_RoOoOoNeY_En
06 Şubat 2008, 17:49
süpersin abi bunlar ı okuken koptumm hıhıhıhı:)

Blue&Typhoon
06 Şubat 2008, 22:31
beğendiğim için koydum sizinde beğendiğinize sevindim:)devamı gelicek inceleyip koyuyorum bi kaza olmasın diye xD

PESSOCCER1903
06 Şubat 2008, 22:43
Sağol :) Güzellermiş

Big Of Deniz
17 Şubat 2008, 22:42
çok güzel ve güldüren fıkralar..paylaşım için saol.

junate
17 Şubat 2008, 22:46
Zuhaahhahahaha çok cıvık olmuş :-)
ama bu daha komik...
http://www.youtube.com/watch?v=lAQMH50jym8

Big Of Deniz
17 Şubat 2008, 23:36
abi o çocuk ne şeker kahkaha atıyor.:)

junate
17 Şubat 2008, 23:38
harika bişey insanın evlenip neyse işte... :-)

Blue&Typhoon
18 Şubat 2008, 15:34
:Dyuh junate:d:D

junate
18 Şubat 2008, 15:47
:Dyuh junate:d:D

niye ki?
çocuk çok güzel gülüyor...

Blue&Typhoon
18 Şubat 2008, 16:05
harika bişey insanın evlenip neyse işte... :-)

ona değil bunaD:

SIRAYA GEÇ:D

Bir adam sabah yururken ilginc bir cenaze kafilesi farkeder; onde giden kopekli bir adam, arkasında bir tabut ve 10 metre arkadan gelen bir baska tabut ve tek sIra olmus yaklasIk 200 adam. Tuhafina gider. Kafilenin basındaki adam kuskusuz cenazenin sahibidir, yanina yaklasir ve sorar;

- "Beyefendi, bu uzuntulu gununuzde hatırlatmak istemem ama olenler neyiniz oluyor?"

Adam yanitlar

- "Ondeki karim arkadakide kayinvalidem."

- "Vah vah basiniz sagolsun. Nasil oldu?"

- "Kopegim karima saldirip oldurmus. Kayinvalidemde karima yardima gelmis onu da oldurmus."

Adam biraz dusundukten sonra sorar;

- "Beyefendi kopeginizi odunc alabilir miyim?"

- "Siraya gec"