Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Bir Sorum Var...
Big Of Deniz
06 Şubat 2008, 13:36
Sevgili abilerim arkadaşlarım ve kardeşlerim,ben forum kurallarını okuduğumda gözüme çarpan bir kural vardı..kuralda "T.S.C forumunda hiçbir sitenin linki verilemez"diye bir kural vardı.ancak bakıyorum ki rar şifreleri olsun herhangibir başka sitenin yaması olsun oyun linkleri video linkleri vs.vs. video linklerine belki bişey denilemez ama rar şifreleri başka sitelerin herhangibir yamaları.oyun linkleri..şimdi bu kurala bende uymuyordum..ama artık bundan sonra da uyacağım..vede diğer arkadaşlarımında uymasını isterim..yani bu başka sitelerin linklerinin verilmesini yasaklanmasını isterim..hem bir eleştiri hemde bir öneri gibi bişey...okuyan herkese teşekkür ederim..
can_pes
06 Şubat 2008, 13:49
evet ben deniz arkadasıma chok katılıorum bencede böyle seyler chok oluo.... yasaklansın
Big Of Deniz
06 Şubat 2008, 14:10
düşünceme katıldığın için teşekkür ederim can..
Blue&Typhoon
06 Şubat 2008, 15:03
bazı arkadaslar şunu yapmayı bilmiyorlarForum Kuralları (http://www.turkcespiker.com/forum/site-duyurulari/t-forum-kurallari-1654.html) bunu da site duyuruları yada baska yerde üyelere açıklarsanız daha yararlı olur. Bu arada can biraz türkçe konuş yahu:)
mr_nem
06 Şubat 2008, 16:48
bazı arkadaslar şunu yapmayı bilmiyorlarForum Kuralları (http://www.turkcespiker.com/forum/site-duyurulari/t-forum-kurallari-1654.html) bunu da site duyuruları yada baska yerde üyelere açıklarsanız daha yararlı olur. Bu arada can biraz türkçe konuş yahu:)
Demek istediğini anlamadım forum kurallarını okumadıklarını mı kast ediyorsun...ayrıyetten site duyurularında forum kuralları var...
Blue&Typhoon
06 Şubat 2008, 17:02
ya hayır demek istediğim o değil denizin dediği gibi başka site linkleri vermek yerine benım verdiğim örnekteki gibi yapıla bilir(tıkla ,indirmek için tıklayınız vs)bu şekilde baska site adıda verilmemiş olur
PESSOCCER1903
06 Şubat 2008, 17:59
Link verirken normalde yasak olmuyor ama şifrelerde yasak olması gerekiyor :S
Big Of Deniz
07 Şubat 2008, 12:54
evet tayfunun dediği gibi olursa çok iyi olur.link verilsede siteninadresi gözükmüyor.
emany
07 Şubat 2008, 13:51
Arkadaşlar şimdi bir yama veriliyor ve yamanın rar şifresi herhangi bir sitenin linki. Bu vermeyi engelleyemeyiz. O zaman kimse yamadan yararlanamaz. Rar şifresini bir .txt dosyasına yazarız. Bir yere upload ederiz. Şifreyi ordan indirirsiniz. Bu da sizler için zor olabilir. Ama başka çözüm yok gibi şu anda.
mintoon
07 Şubat 2008, 14:54
Evet Deniz Sana Katılıyorum Bu Böyle Oldukça Siteye Gelenler Başka Linkleri Görünce O Sitelere Giderler
Blue&Typhoon
07 Şubat 2008, 15:05
emany bencede haklısın böyle olursa daha iyi olur zaten 1 kb bişi olur 1 sn upload edersin sorun olmaz bence rar şifrelerini bu şekilde koyalım
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.