PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Biri mutlaka Trabzonlu olacak

akifa
24 Haziran 2010, 15:50
Başkan Sadri Şener isim vermedi ama Makukula, Semih ve Pantelic'i işaret ederek, “Gündemimizdeki 3 oyuncudan birine forma giydireceğiz” ifadelerini kullandı.

http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm1048932.jpg

Trabzonspor’da camia beklenen forvet transferi için geri sayımı sürdürüp yönetim de sağduyu telkinleri yaparken, Başkan Sadri Şener gündemi değerlendirdi. Bordo-Mavililer’in patronu, açıklamalarında direkt isim vermedi ama Makukula, Semih Şentürk ve Pantelic’i işaret ederek, “Gündemimizdeki 3 oyuncudan birine gelecek sezon Trabzonspor forması giydirmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Sakatların iyileşmesi, şans bulamayan oyuncuların forma alma mücadelesi ve yeni transferlerle kadrodaki rekabetin tavan yapacağına da değinen Karadeniz ekibinin başkanı, “Özellikle iki mevkide direkt katkı yapacak oyuncu peşindeyiz. Savunmada aradığımızı bulduk. Golcü konusunda da aynı şeyi amaçlıyoruz” vurgusunu yaptı.

İşte sezon beklentileri
Geçen seneyi Türkiye Kupası ile kapatmalarının moral olduğunu, ancak yeni sezonda daha iyisine mecbur olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Sadri Şener, “Ligdeki hasret malum. Artık bu hedefin temelleri daha sağlam. Ancak en az lig kadar Avrupa’yı da önemsiyorum. Çünkü bu hem hava, hem para, hem de prestij demek. Camiamızın da bunlara ihtiyacı var. Kısacası geçen sezonkinden çok daha heyecanlı bir süreç bekliyorum” sözleriyle beklentilerini de aktarmış oldu.

kialys
28 Haziran 2010, 21:56
bence pantelic gelsin