PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BJK aştı ve RAUL bjk'ta

müslüm05
15 Temmuz 2010, 00:57
Raul ile her konuda anlaşmaya varan yöneciler 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme üzerinde mutabık kalırlarken, ünlü golcünün İspanya'da devam eden bir ticari mahkemesi olduğu ve bu dava sonuçlanır sonuçlanmaz İstanbul'a gelerek kendisini Beşiktaşlı yapan imzayı atacağı öğrenildi.

Lig TV'nin hafta başında duyurduğu Guti operasyonu da mutlu sonla noktalandı. Siyah beyazlı kulübün Başkanı Yıldırım Demirören, yöneticiler Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, 3 gündür bulundukları İspanya'da ünlü futbolcuyla el sıkıştılar..

Salı günü Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt veren İspanyol yıldız, önümüzdeki yılın alacağından vazgeçerek Real Madrid'ten bonservisini almaya çalışıyor. Guti, bonservisini almaya çalışırken, Beşiktaş Kulübü de yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışıyor. Siyah-beyazlı kulüp, kontenjanını boşalttığı takdirde bu transferi resmen açıklayacak.
Ayrıntılar birazdan!
http://pic1.resimupload.com/r3/resim_938156049.jpg[/COLOR]

Duramıyorum bu ne bjk son virajda atağa çıktı herkesi alıp geliyo valla

seyfoxx
15 Temmuz 2010, 01:03
yok artık :D

harbidende galacticos olduk :D

müslüm05
15 Temmuz 2010, 01:05
delircem tutun beni ispanyaya gidiyom

BEŞİKTAŞ ÇILDIRDI!
Türk futbol tarihi böyle transfer sezonu görmedi !.. Bugüne kadar dünya yıldızları Türkiye'ye geldi ama Yıldırım Demirören bir sezonda 3 inanılmaz transfere imza atarak adeta tarih yazıyor !..

Quaresma'yı transfer eden Beşiktaş, ardından gece saatlerinde Guti'ye imza attırdı ve 2. bombayı patlattı !.. Ancak asıl şaşkınlık 1 saat sonra yaşandı !.. Futbolseverler Guti tranfserini konuşurken, canlı yayına bağlanan Lig TV Beşiktaş Muhabiri Atakan Kurt, en büyük bombayı Türkiye'ye duyurdu: "Beşiktaş Raul ile prensipte anlaştı, önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelmesi bekleniyor"
ve son açılama

seyfoxx
15 Temmuz 2010, 01:53
Beşiktaş`ın Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Guti ve Raul transferleri ile ilgili Haber1903`e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Adalı Haber1903`e yaptığı açıklama da;

`` Şuan için hem fiyatta hem iki maddede sorunlar çıktı. Onları aşmaya çalışıyoruz. Guti transferinin bitmesi 1 hafta 10 günü bulacaktır. Gerçi orta yolu bulacağımıza inanıyorum. Şuan için henüz atılmış bir imza yok dedi. Raul konusuna da değenen Serdal Adalı; Raul ile ilgili herhangi bir girişimimiz yok. Real Madrid kulübü Raul`un takımda kalıp kalmaması ile ilgili kararı 25 Temmuz`dan sonra vereceğini öğrendik. Şuanda Raul ile herhangi bir görüşmemiz bulunmamaktadır.``

Öte yandan Başkan Yıldırım Demirören ve Transfer Komitesinin yarın İstanbul`a döneceği öğrenildi.

- HABER1903 -

Butwhoan
15 Temmuz 2010, 01:56
Benim bildiğim Casillas ve Raul hep Realde oynayacaklarından dolayı imza atmışlardı :S

metin_99
15 Temmuz 2010, 03:38
Bu sezon bir şeyler yapması lâzım artık Beşiktaş'ın... Taraftarın beklentisini arttırıyorlar, inşallah küfür yemezler sonra :D

~ Suat ~
15 Temmuz 2010, 10:26
Benim bildiğim Casillas ve Raul hep Realde oynayacaklarından dolayı imza atmışlardı :S

Casillas , Raul , Guti Real Madrid ile ömür boyu(futbolu bırakana kadar) sözleşme imzalamışlardı. Ancak şimdi transfer oluyorlar başka kulübe anlamadım gitti :S

ForceHawk_7z
15 Temmuz 2010, 10:38

Ama Mourinho Raul ' istemiyormuş, yaştan dolayı heralde ..;)

Guti ' de Beşiktaş'a geldi, bu sene UEFA Bizim ..:thumbup1: Takımdan hangi yabancı gidecek çok merak Ediyorum ..:S

seyfoxx
15 Temmuz 2010, 10:46
Beşiktaş, Real Madrid`in dünyaca ünlü yıldızı Jose Maria Gutiérrez Hernández ile ilgilendiğini borsaya duyurdu.

Borsaya gönderilen yazıda:

İspanya futbol takımlarından Real Madrid`in oyuncusu Guti Hernandez`in transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.

- HABER1903 -

Emre Ballı
15 Temmuz 2010, 11:01
Galactios'mı diyorsunuz kusura bakmayında HUZUREVİ'ne döndü Beşiktaş.

seyfoxx
15 Temmuz 2010, 11:07
esaba tamam kıskanma kıskanıyorsanda kışkırtıcı yorum yapma istersen ;)

alicann16
15 Temmuz 2010, 12:08
Raul de kesin bir şey yok.Bence ligtv ön plana çıkmak için böyle bir haber çıkardı.Bence Raul'un gelmesine gerek yok Bobo+Nihat yeter takıma Guti Nihat'ı bol bol besler.

etoooo
15 Temmuz 2010, 12:13
harika raul da gelir muhteşem olur tabi guiza gibi olmazlarsa iyi

Peckle
15 Temmuz 2010, 12:31
Galactios'mı diyorsunuz kusura bakmayında HUZUREVİ'ne döndü Beşiktaş.

Katılıyorum. İsim yapmış futbolcular olabilir de hepsi ölü bunların artık.

eagle1903
15 Temmuz 2010, 12:37
Ölüsü yeter bu futbolcuların.

-hate-
15 Temmuz 2010, 12:40
Ölüsü yeter bu futbolcuların.

+1..

Peckle
15 Temmuz 2010, 12:52
+1..

x 1

Lenny
15 Temmuz 2010, 12:54
Guti ' de Beşiktaş'a geldi, bu sene UEFA Bizim ..:thumbup1:[/B]

Güldürme beni :)

pes-in kralı
15 Temmuz 2010, 13:05
Abartmayın isterseniz artık beşiktaş transferi kapattı zaten raul yaşlandı futbolu bırakma noktasına geldi beşiktaş biraz daha genç oyunculara yönelse iyi olur;)

eagle1903
15 Temmuz 2010, 13:12
Raul hedef şaşırtmaca olabilir.Bence Robinho gelecek.Hatta hem Man.City hemde Robinho ile anlaşıldığı yönünde duyumlarda var.Ayrıca transferi nasıl kapatıyoruz.Daha yabancılar takasta kullanılacak büyük ihtimal ve birde yedek stoper alınacak.

ForceHawk_7z
15 Temmuz 2010, 13:16
Altidore diyolardı, olur mu acaba ..? Çok iyi fiziği var ..

-hate-
15 Temmuz 2010, 13:23
Raul hedef şaşırtmaca olabilir.Bence Robinho gelecek.Hatta hem Man.City hemde Robinho ile anlaşıldığı yönünde duyumlarda var.Ayrıca transferi nasıl kapatıyoruz.Daha yabancılar takasta kullanılacak büyük ihtimal ve birde yedek stoper alınacak.

Bu kadar gaza gelmeyin..Tamam iyi transferler yaptınız fakat robinho bjk için hayal..)(en azından şimdilik,30 yaşından sonrasını bilemem.)

eagle1903
15 Temmuz 2010, 13:25
Altidore diyolardı, olur mu acaba ..? Çok iyi fiziği var ..

İlk hedef Robinho imiş.30 milyon euro ya anlaşılmış kulübüyle.Azeri işadamı Mansimov dan söz alınmış ödeme konusunda.Yani paranın tamamını o ödeyecek.Bu duyumları alan kişiler Guti ve Q7 ile anlaşıldığını çok önceden söyleyen kişiler.Ayrıca dün Ntvspor'da Beşiktaş muhabiri Hakan Gündoğar Guti ile anlaşıldığı söyledikten sonra ismi sır gibi saklanan Raul'dan daha iyi bir futbolcuyla daha anlaşıldığını söyledi.Bahsettiği isim de muhtemelen Robinho.Altidore'nin alınacağını sanıyorum.Zaten Robinho'da pürüz çıkarsa Raul olacak 2.hedef.

Bu kadar gaza gelmeyin..Tamam iyi transferler yaptınız fakat robinho bjk için hayal..)(en azından şimdilik,30 yaşından sonrasını bilemem.)

Robinho için Mansimov'dan söz alındı zaten.Dediğim gibi parayı o karşılayacak.Kaldı ki Robinho'ya 30 milyon euro'dan fazla verecek kulüp çıkacağını da zannetmiyorum.Büyük ihtimal bitti transfer.

etoooo
15 Temmuz 2010, 14:06

Q7 için de böyle diyodunuz

Abartmayın isterseniz artık beşiktaş transferi kapattı zaten raul yaşlandı futbolu bırakma noktasına geldi beşiktaş biraz daha genç oyunculara yönelse iyi olur;)

ne kapatması gitcek oyuncular var dahaonlar takas da olarbilir onlardan gelen parayla yeni oyuncu da alınabilir ve beld ki de bjk nin bütcesi daha oyuncu almaya yetyodur

pes-in kralı
15 Temmuz 2010, 14:13
ne kapatması gitcek oyuncular var dahaonlar takas da olarbilir onlardan gelen parayla yeni oyuncu da alınabilir ve beld ki de bjk nin bütcesi daha oyuncu almaya yetyodur

iyi de takasla olurda yabancı oyuncu olur mu acaba?

ForceHawk_7z
15 Temmuz 2010, 14:25
Düren: "Görüşmeler sürüyor ama imza yok"

http://www.sporx.com/images/1/29/926_B_meteduren001.jpg

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Real Madridli futbolcu Guti ile transfer görüşmelerinin sürdüğünü, ancak henüz imzalanmış bir anlaşmanın bulunmadığını söyledi.

Mete Düren, AA muhabirine yaptığı açıklamada Guti ile sözleşme imzalanmadığını belirterek, ''Kesinleşmiş, imzalanmış bir anlaşma yok. Guti ile görüşmeler sürüyor. Bu transferin netlik kazanması, teknik heyetten gelecek rapor doğrultusunda takımdan ayrılacak yabancı oyuncuların belirlenmesinden sonra mümkündür'' diye konuştu.

Real Madrid'in golcü futbolcusu Raul ile ilgili bazı iddiaların da konuşulduğunu hatırlatan Düren, ''Transfer komitemiz Raul ile hiçbir zaman ilgilenmemiştir'' dedi.

Düren, İspanya'da bulunan kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile Transfer Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun bugün öğleden sonra İstanbul'a geleceklerini sözlerine ekledi.

pes-in kralı
15 Temmuz 2010, 14:31
Düren: "Görüşmeler sürüyor ama imza yok"

http://www.sporx.com/images/1/29/926_B_meteduren001.jpg

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Real Madridli futbolcu Guti ile transfer görüşmelerinin sürdüğünü, ancak henüz imzalanmış bir anlaşmanın bulunmadığını söyledi.

Mete Düren, AA muhabirine yaptığı açıklamada Guti ile sözleşme imzalanmadığını belirterek, ''Kesinleşmiş, imzalanmış bir anlaşma yok. Guti ile görüşmeler sürüyor. Bu transferin netlik kazanması, teknik heyetten gelecek rapor doğrultusunda takımdan ayrılacak yabancı oyuncuların belirlenmesinden sonra mümkündür'' diye konuştu.

Real Madrid'in golcü futbolcusu Raul ile ilgili bazı iddiaların da konuşulduğunu hatırlatan Düren, ''Transfer komitemiz Raul ile hiçbir zaman ilgilenmemiştir'' dedi.

Düren, İspanya'da bulunan kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile Transfer Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun bugün öğleden sonra İstanbul'a geleceklerini sözlerine ekledi.

Bunların açıklanması iyi oldu boşuna heyecanlanmış beşiktaşlılar herhalde. Ama guti olabilir çünkü görüşmeler sürüyomuş raul içinde artık konu açılmaz heralde forumda.

ForceHawk_7z
15 Temmuz 2010, 14:36
Bunların açıklanması iyi oldu boşuna heyecanlanmış beşiktaşlılar herhalde. Ama guti olabilir çünkü görüşmeler sürüyomuş raul içinde artık konu açılmaz heralde forumda.

Bence Heyecanlanmaları gerek .. Bu açıklamanın nedeni Beşiktaş ' ta 12 yabancının olmasıdır , imza atıldı diye kesin bilgi verilmesi yanlış olurdu .. Çünkü 2 yabancı gönderilmeden kesin bir açıklama yapmazlar ..;)

Zaten Raul ' un Transfer haberleri doğru değildi, Raul kaç yaşında olursa olsun Türkiye ' ye gelmek istemez ..

-hate-
15 Temmuz 2010, 15:17
Robinho için Mansimov'dan söz alındı zaten.Dediğim gibi parayı o karşılayacak.Kaldı ki Robinho'ya 30 milyon euro'dan fazla verecek kulüp çıkacağını da zannetmiyorum.Büyük ihtimal bitti transfer.

He siz 30 milyonu kesin verceksiniz yani..:thumbdown:
Güldürdün beni şimdi..

eagle1903
15 Temmuz 2010, 15:25
He siz 30 milyonu kesin verceksiniz yani..:thumbdown:
Güldürdün beni şimdi..

Biz vericez diye birşey mi dedim.Zaten bu transferin sponsorla karşılanacağını söyledi yönetim.
Sponsorda Azeri işadamı Mansimov olacak.Ceo'su şuan yönetimde Mansimov'un.Aslında kendisi olacaktı yönetimde ancak Azerbaycan futbol federasyonu başkanlığına adaylığını koyacağı için Ceo'sunu kattı yönetime.Bu şekilde ödeyecek parayı.30 milyon euro hiçbirşey değil onun için.

-hate-
15 Temmuz 2010, 15:29
Biz vericez diye birşey mi dedim.Zaten bu transferin sponsorla karşılanacağını söyledi yönetim.
Sponsorda Azeri işadamı Mansimov olacak.Ceo'su şuan yönetimde Mansimov'un.Aslında kendisi olacaktı yönetimde ancak Azerbaycan futbol federadyonu başkanlığına adaylığını koyacağı için Ceo'sunu kattı yönetime.Bu şekilde ödeyecek parayı.30 milyon euro hiçbirşey değil onun için.

Biliyorum orasını..Sponsorlarla 30 milyon euroluk hangi transfer karşılanmış bi araştır bakalım..Bu Mansimov'dan o kadar bahsediyosunuz geçen senelerde bazı transferleri bu işadamı karşılayacak diyosunuz e noldu hangi transferi bu yaptı..?Böyle gereksiz ümitlenmeyin..
Robinho beşiktaşa GELMEZ..)

cumali55
15 Temmuz 2010, 15:32
ya raul guti filan yalannn!! bunamis adamlar bi ise yariyan fifi olmiyan transfer quaresma oldu buyuk deil bunlar! bi quaresme raul eskiden iyidi guti zaten pek ii diildi yani bos para harcamaaaa!! arkadaslar alt yapidan adam yetistirmek lazim böle transferler boss messi gibi oyuncular çikarmak ıcın adam deilll alt yapi önemli...

eagle1903
15 Temmuz 2010, 15:33
Biliyorum orasını..Sponsorlarla 30 milyon euroluk hangi transfer karşılanmış bi araştır bakalım..Bu Mansimov'dan o kadar bahsediyosunuz geçen senelerde bazı transferleri bu işadamı karşılayacak diyosunuz e noldu hangi transferi bu yaptı..?Böyle gereksiz ümitlenmeyin..
Robinho beşiktaşa GELMEZ..)

Bekleyip görelim.Mansimov vermese de başka bir sponsor bulunacak elbette.Sponsor da bulunmazsa Demirörenin yeni satın aldığı Moil gaz olacak sponsor.

Ayrıca sizin zamanında 28 milyon euro ya aldığınız Jardel transferinde bonservisin tamamını Cem Uzan ödemişti.

cumali55
15 Temmuz 2010, 15:35
barca gibi olmak istien cook klup var sirlari alt yapi neymis bizim turkler yabanci buyutmeyin yabancilari bakin ardaya alt yapidan çikti çok iyi fb li olmama rağmen tebrik ediyom gs nin alt yapisini iyi adamlar çikarir onlar bakin semihe çok iyi topcu alt yapidan çikti iste alt yapi yetenek alt yapidan çikanlar klubu taniyolar arkiler anladiniz...!!

-hate-
15 Temmuz 2010, 15:41
17.7 milyon euro veya 16 milyon dolar jardelin bonservis bedeli..

Daha uzatmıyorum sen ümitlen böyle davam et..)

eagle1903
15 Temmuz 2010, 15:51
17.7 milyon euro veya 16 milyon dolar jardelin bonservis bedeli..

Daha uzatmıyorum sen ümitlen böyle davam et..)

Pardon 28 milyon dolarmış Jardel'in bonservisi.Bu da 20 milyon euro üzerinde bir rakam.Yani pek bir fark yok 30 milyon euro arasında.İstersen araştır birçok yerde 28 milyon dolara alındığı yazıyıyor.

Bunun yanında Robinho daha da isim yapmış bir oyuncu ve Mansimov'un Cem Uzan'dan daha da zengin olduğu ortada.Kısaca bu transfer hayal değil.

Emre Ballı
18 Temmuz 2010, 15:05
esaba tamam kıskanma kıskanıyorsanda kışkırtıcı yorum yapma istersen ;)

Ne kıskanıcam canım kardeşim :). Guti ve Raul'u hayırlı olsun adınıza benim şahsi fikrim yaşlı futbolcuları alıyorsunuz.