Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Blue&Typhoon[Tayfun Artar] Eleştirisi
Blue&Typhoon
17 Nisan 2008, 00:36
Arkadaşlar forumda uzun zamandan beri beraberiz yorum yazarken hangi yönümü sevmiyorsunuz hangı yönümü beğeniyorsunuz
yani bi tür eleştiri bende kendımı buna göre geliştireyim
lütfen okuyan herkes bişey yazsın
fbrarsenal18
17 Nisan 2008, 00:42
Abartılcak derecede kötü bir yorum şeklin yok.Bence yorumların olaya yaklaşım biçimin güzel olumlu bunu objektif olarak söylüyorum.Senin yorumların bana hep ilginç gelmiştir.İlginçte güzeldir:)
Blue&Typhoon
17 Nisan 2008, 01:01
saol kaan
junate
17 Nisan 2008, 01:16
Kendi bakış açına sahip olman önemli bu da sende var, daha ne olsun?
PESSOCCER1903
17 Nisan 2008, 09:47
Mesaj sayını yükseltmek için uğraşıyorsun :S Buda benim kim olursa olsun canımı sıkıor.Örneğin Kötü bir faceye iyi diyorsun , ve bu dediğin söz o adamın hep o yolda gitmesine sebep olucaktır..
Blue&Typhoon
17 Nisan 2008, 11:23
pessoccer bu konuda yanlış düşünceey sahipsin istersen lewi abiye yada hasan abiye osrabilirsin mesaj sayımın sıfırlanması için pm attım ama gereksiz dediler öyle bi amacım yok benim istersen 0 da kalsın yani benim mesaj sayım yükselince bana plaket falan mı vericekler ama açık konuştuğun için teşekkürler
junate sanada teşekkür ederim
PESSOCCER1903
17 Nisan 2008, 13:57
Sen mesajlarını sıfırlatsanda hep boş mesaj atınca yine yükselcek..Şimdi sıfırlasalar sen benim mesaj sayımı 2 günde geçersin ;)Bu konuya bile gerek yok :) Herkesin dşüncesi içinde kalsın..Sen iyi olduğunu bil yeter..
Mesaj sayını yükseltmek için uğraşıyorsun :S Buda benim kim olursa olsun canımı sıkıor.Örneğin Kötü bir faceye iyi diyorsun , ve bu dediğin söz o adamın hep o yolda gitmesine sebep olucaktır..
yanlıs düşünüyorsun mesaj sayısını düzeltmek istese her konuya mesaj yazaradı hemde kötü face diyo r doruda diyor face yapan kişi bunu görünce hırslanacak daha iyi face yapacak öyle deilmi belki kendine hoşuna gitmiştir face sen karısıyon ki
Ali Ünlü
17 Nisan 2008, 14:54
Konuyu açman büyük bir cesaret , Fenerbahçeli olduğun için pek hoşlanmıyorum :)
Big Of Deniz
17 Nisan 2008, 15:19
Söz konusu Fenerbahçe olunca hemen tartışma başlatacakmışsın gibime geliyor.Çok fanatik tavırların var.
PESSOCCER1903
17 Nisan 2008, 17:21
Peki b irşey sorucam Tayfun efendi.. Bütün T.S.C Üyeleri senin açtığın bu konudan açsa ne olur ?
PESSOCCER1903
17 Nisan 2008, 20:09
Boş mesaj nedemek bilmiyorsun galiba ? Açılan konulara sağol-teşekkürler-eyw. felan yazılandır..Veya bir konuya 2mesaj yazmak örneğin konu açıldı teşekkürler sonra 1 yorum yazıldı ona cevap gerçektenmi felan ..
PESSOCCER1903
17 Nisan 2008, 20:35
pessoccer burası program forumu yada başka bi forum değil burası oyun forumu ve bilmediğimiz şeyler olabiliyor o yüzden bir konuda 2 mesaj yok 3 mesaj bunlara takılmaman lazım forumu neden kullanalım o zaman mesaj yazdıkdan sonra aklına bişey gelmiyormu?
tamam uzatma boş mesajlar yazıyorsun(2 mesaj yazmıştında );)
Hayatımda gördüğüm en akıllı adamsın ;) Benim yazdığım mesajlarda açıklayıcı birşey var ben zaten sana diyorum hepsi gereksiz değil diyorum.. ! UZatıcaksan seni Özel bölümüne alıyım :)
hadi çok mesaj yazdı ne olacak ki?
Sedat_60
17 Nisan 2008, 20:41
kimin mesajından kimene arkadaşlar :D
PESSOCCER1903
17 Nisan 2008, 20:42
Naparsan yap TAYFUN musun Tipihoon musun :S
junate
17 Nisan 2008, 20:46
Offf sükunete davet ediyorum sizleri arkadaşlar lütfen kimse mükemmel değildir birbirimizin hataları ile yaşamayı öğrenmek zorundayız...
PESSOCCER1903
17 Nisan 2008, 20:48
1değil-2 değil ...Saçma sapan mesajlar canımı sıktı ya..T.S.C Bunlara layık bir site olmamalıdır !.. Herkes yazmış forum kurallarını okuyun diye.. Okuyan yok.. Orda 1 madde eksikmi göremeimmi ne yada var.. " T.S.C ' de saçma sapan mesajlar atıp siteyi kötüleştirmeyelim " ...
Blue&Typhoon
18 Nisan 2008, 21:11
herkese teşekkürler iyi forumlar
mr_nem
18 Nisan 2008, 22:03
pessoccer1903 bu konuyu daha uzatma bişey yapılacaksa gereğini yaparız...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.