PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ßoks Mu ? Kick ßoks Mu ?

BLaCK_EaGLe_92
16 Kasım 2008, 14:04
Arkadaşlar Ben 1 Senedir ßoks Yapıyorum Dişimin Küçük Bi Parçasından Fedakarlık Etsemde Bu Yüzden.. :D Gerçekten Antremanları Eglenceli,Rahatlatıcı,Vucut Açısından Yararlı.. Bir Spor.. :)

Birde Kick ßoks' a Bakıyorumda Son Derece Vahşi Sizin Bu Konudaki Düşünceleriniz Neler ? Ya Da Yasaklama Gibi Bir Yetkiniz Olsa Bunlardan Hangisini Yasaklardınız ? :)

Not : Anketteki Dikkatsizligim İçin Özür Dilerim Karakterler Forum Kurallarına Aykırı Olunca ** Şeklinde Çıktı..:)

cesc
16 Kasım 2008, 14:08
Ben kick b0ks diyorum.Çünkü kick b0ks sayesinde daha dikkatli olmayı,çevik olmayı,ve güçlü olabiliyoruz.Yasaklama yetkim olsa b0k*su yasaklarım.Kick b0ksta zaten b0ks var :)

Ama bunların 2'side olmasa iyi olur.

fenergy
16 Kasım 2008, 14:08
ben ikisini de kaldırırdım....sokaktaki kavgalardan farkı yok...sadece eldiven...sana bişey demiyorum ama görüşüm böyle :)

BLaCK_EaGLe_92
16 Kasım 2008, 14:23
dogrudur herkezin görüşü kendine :):) birde beysim diger konuyu yanlışlıkla açtım sana zahmet silermisin kirlilik olmasın..:)

junate
16 Kasım 2008, 14:30
Bizim arkadaşta gidiyordu uzun süredir box'a gözü morarınca bıraktı:)ben hayatımda hiç vurdulu kırdılı işlere karışmadım bi 6 ay kareteye gitmişliğim var o da kendimi savunmak için:)

cok fazla uye
16 Kasım 2008, 17:41
Benim favorim Ayikido. :)

Big Of Deniz
16 Kasım 2008, 20:28
Ben Ata sporumuz güreş hariç bütün şiddet içeren dövüş sporlarını kaldırırım:).Ama ilk sırada ßoks ve Kickßoks olurdu ;)...:)