Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Bomba Forvet Geliyor!
forza-kartal
26 Temmuz 2010, 19:47
Ntv Spor Beşiktaş Muhabiri : ''Beşiktaş Dünyaca Ünlü bir forvetle görüşüyor.Akşam saatlerinde kesinleşince ismi açıklayacağız.''
pes-in kralı
26 Temmuz 2010, 19:56
Kesin Guiza'yı aldılar:D:D
abdullahkhan
26 Temmuz 2010, 19:56
Bence Raul'dür.
forza-kartal
26 Temmuz 2010, 20:00
Raul olabilir çünkü Hakan Gündoğar İspanya'dan dedi ama adam Schalke ile anlaşmak üzere hatta anlaştı gibi bi şey ben Raul'ü isterim ama çok para istiyor ya.
pes-in kralı
26 Temmuz 2010, 20:10
Raul olabilir çünkü Hakan Gündoğar İspanya'dan dedi ama adam Schalke ile anlaşmak üzere hatta anlaştı gibi bi şey ben Raul'ü isterim ama çok para istiyor ya.
Adam yılların oyuncusu olsun o kadar.:)
forza-kartal
26 Temmuz 2010, 20:14
Adam yılların oyuncusu olsun o kadar.:)
Yıllık 6 Milyon Euro da fazladan da fazla değil mi kardeşim :)
Sinan ÖZER
26 Temmuz 2010, 20:21
Kesin Guiza'yı aldılar:D:D
Güiza bomba bir forvet değil ki ?!
kingts
26 Temmuz 2010, 20:24
bjk raulla el sıkıştı lig tv
IISoNCuII
hayırlısı olsun:)
pes-in kralı
Yıllık 6 Milyon Euro da fazladan da fazla değil mi kardeşim :)
İşte adam ilerleyen yaşına rağmen iş yapar hele türkiyede ki takımların defanslarını alt üst eder altından girer üstünden çıkar kısacası beşiktaşa baya yararlı olur. E adam alacağından da fazla kazandıracak belki o kadar da hakkı hem Madrid düşünmeden bu yaşına kadar kaç para saydı Raul'e.
Güiza bomba bir forvet değil ki ?!
Valla Sinan Abi emin ol Guiza beşiktaşlılar için Atom Bombasından daha büyük bir bomba:D:D
Anladın mı?;)
sinanert21
26 Temmuz 2010, 20:28
Raul'ün gelme ihtimalı az da olsa var.
Raul ''Türkiye'' dedi!
Real Madrid"de düzenlenen bir tören ve basın toplantısı ile veda eden 33"lük efsane golcü Raul Gonzales veda töreni sırasında da geleceği hakkında konuştu.
Haber1903.com'un haberine göre; Almanya"nın Schalke 04 ekibi ile kesin anlaşmaya vardığı ve bu takıma transferine kesin gözü ile bakılan Raul düzenlenen veda toplantısında medya mensuplarının da sorularını yanıtladı.
TSİ ile 14.45"te karşısına geçen ve İspanyolca gerçekleştirilen bu toplantında Raul ilginç bir ifade kullandı.
Alman bir muhabirin İspanyolca sorduğu soru basın toplantısının en öne çıkan konusuydu.
Alman muhabir Raul"a: "Almanya"yı seviyorsunuz, sıcak bakıyormusunuz?" diye sorunca Raul gülerek:
"Almanya"dan da hoşlanıyorum, İngiltere"den de hoşlanıyorum, Türkiye"den de hoşlanıyorum." dedi.
Beşiktaş"ın, Raul"a teklif yapması da bir anlamda doğrulandı.
Adı sürekli Almanya"nın köklü kulübü Schalke ile anılan Raul"a diğer kulüblerden de gelen teklifleri göz önüne seren cinstendi. Raul Schalke ile anlaştığı iddialarına hiç değinmeden toplantısını bitirdi.
Sinan ÖZER
26 Temmuz 2010, 20:30
Güiza bomba ise,Beşiktaş taraftarı o bombayı geldiği gibi patlatır...:D
Kaldı ki,konuda "Dünyaca ünlü" kelimeleri kullanılmış...Güiza'nın dünyaca ünlü bir forvet olmadığını bildiğimize göre,Raúl'ün de Almanya ve ya İngiltere'de oynayacağını açıklamasının ardından,kim bu dünyaca ünlü forvet merak ediyorum açıkçası...
forza-kartal
26 Temmuz 2010, 20:34
Yemin ediyorum Guiza'nın gelmesini çok istiyorum , ne olur gelsin yarabbim ya valla çok yararlı olur ama kesinlikle bu transferi aklının ucundan bile geçirmiyordur yönetimimiz.
anatol.fb
26 Temmuz 2010, 20:34
güiza bomba olmaz mı tam bomba bizim elimizde patladı hemde:D aslında çok iyi bir forvet rauldan da iyi olabilir ama fener iyi kullanamadı onu
forza-kartal
26 Temmuz 2010, 20:40
Raul'ün geleceğini çok önce haber yapmıştı Lig Tv ama kolpa çıktı.
Jack-93
26 Temmuz 2010, 20:44
ibrahimovic ismi geciyo olabilirmi?
Sinan ÖZER
26 Temmuz 2010, 20:45
Akşam akşam güldürdün beni :D
sinanert21
26 Temmuz 2010, 20:46
Güiza bu yıl bomba gibi patlayacak ahan da buraya yazıyorum, tabi Aykut hoca antrenmalarını kamptaki gibi devam ettirirse. Güiza'nın eksiği teknik değil, dayanıksız ve güçsüzlük. Aykut hoca oyuncuları güçlendirmek, dayanıklılığını arttırmak adına antrenmanlar yaptırıyor, Güiza da bu antrenmanlarla güçlenirse kalecilerin büyük kabusu olacaktır. Zaten Güiza'yı 3,5 milyon euroya satacak halimiz yok, tekrar eski Güiza olmak zorunda, o da yönetimin, Aykut hocanın yapabileceği bir iş.
Peckle
26 Temmuz 2010, 20:51
"Suyunu" çıkarma istersen
Raul olabilir.
Jack-93
26 Temmuz 2010, 20:53
Akşam akşam güldürdün beni :D
ya bende güldüm ama oyle yazmislardi bende buna inanmadim zaten ama bomba falan diyorlardi parayi mansimov mu odicekmis mi ne oyle biseyler cikmisti
onadan hem zaten ibrahimovic hayel
pes-in kralı
26 Temmuz 2010, 21:09
Yemin ediyorum Guiza'nın gelmesini çok istiyorum , ne olur gelsin yarabbim ya valla çok yararlı olur ama kesinlikle bu transferi aklının ucundan bile geçirmiyordur yönetimimiz.
:huh::huh::huh:
Bunu sen mi diyorsun??
Endless
26 Temmuz 2010, 21:12
Ntvspor alt yazıda bunu okudum. Raul: tercihim ingiltere ve ispanya ligi olacak.
push9
26 Temmuz 2010, 21:59
bence Altidore ama Lorrente daha iyi olur. (altidore dünyaca ünlü forvet değil :think: )
Emre_61
26 Temmuz 2010, 22:22
Robinho olabilir mi ? Pek sanmıyorum ama ..
.çarşı.
26 Temmuz 2010, 22:39
HT Spor gazetesi schuster'ın Llorente'yi istediğini ortaya atmışdı.Bu futbolcu o olabilir.İnşallAllah odur:D
forza-kartal
27 Temmuz 2010, 13:11
Eğer ki Llorente'yi alabilirsek bence UEFA Avrupa Ligi'nin en iddalı 4 takımından biri oluruz.
ForceHawk_7z
27 Temmuz 2010, 13:19
Llorente ile ilgili bir haber çıkmadı galiba Uzun boylu iyi bir oyuncu, ama bence Altidore çok çok iyi .. İngiltere maçında izlemiştim, İngiliz Defansı adamı tutamıyor, hızlı ve Fizik olarak çok güçlü bir futbolcu ..
Bir de Llorente pahalı gelebilir, genç Futbolcu sanırım ..
forza-kartal
27 Temmuz 2010, 13:59
Ama Altidore daha da genç 20 yaşında :)
ForceHawk_7z
27 Temmuz 2010, 14:06
Ama Altidore daha da genç 20 yaşında :)
20 yaşında mı, daha iyi ya işte Altidore Gelsin ..:)
forza-kartal
27 Temmuz 2010, 15:21
Evet 20 yaşında çok genç , güçlü , dinamik ama istatistikleri değil :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.