PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Çukuru Doldurmak Senin Görevin TFF!

-UguR-
19 Nisan 2010, 01:02
Galatasaray Fan Pageden Haklı Bir İsyan Daha Çıktı.

Galatasaray Fan Page'nin Facebook sayfasında yayınlanan gönderi ise şu şekilde;

Futbol kuralları usül kitapçığının 17. maddesinin c bendinin 3. fıkrasında net olarak şu ifade yer almakta:

" Bir futbolcu oyun kuralları haricinde rakip takıma dezavantaj sağlayacak şekilde 'oyun alanının, kale direklerinin, korner bayraklarının veya topun' herhangi bir kısmında değişiklik yaparsa ve hakem bu futbolcu...yu gerektiği anda cezalandıramamış ve futbolcunun yaptığı değişiklik onarılmamışsa, bu futbolcunun takımı hükmen yenik sayılır."

Türk Futbol Tarihinde bugüne kadar hiç görülmemiş rezalet ! Penaltı noktasının bu hale gelmesine sebep olanların ve bunu ısrarla görmeyerek penaltıyı kullandıranların cezasını bulmasını istiyoruz!

TFF 'yi göreve davet ediyoruz !

Galatasaray fan page

2. Gönderi İse Şu Şekilde;

KIYAK DEĞİL , ADALET İSTİYORUZ !

ARTIK YETER , İSYAN ETMEMEK İÇİN ZOR DAYANIYORUZ !..

Bu akşam tüm Türkiye’nin hayretler içerisinde izlediği Fenerbahçe – Beşiktaş maçında yapılan kural ihlalleri ve yanlış (? ) kararlara herkesin dikkatini çekmek istiyoruz ..

Hakem Hüseyin Gökçek , bugün resmen maçı katletmiştir.. Beşiktaşın Lugano'nun pozisyonundaki penaltısı net bir şekilde verilmezken , penaltı pozisyonundan önce Bilica'nın penaltı noktasını eşelediği ve kullanılmaz hale getirdiğini tüm Tükiye görmüştür..

Bunu hakemde görüp kırmızı kartla cezalandırılması gerekirken ve o boşluğu profesyonelce görevlilerce düzeltilmesi gerekirken Beşiktaş’lı Bobo'nun ısrarla topu çukur dışına çekmesine rağmen o çukura sokup ayakları ile çimleri örtmeye çalıştığına herkes şahit olmuştur!..

Yan hakemler de ayrca sürekli Beşiktaş atağa kalkarken yanlış( ? ) hataları ile Beşiktaşın pozisyonlarını kesmiştir..

Maç içerisinde lazerler tutularak , Beşiktaşlı futbolcular top toplayıcı görevlilerce gereksede özellikle Lugano , Bilica ve Emre Belözoğlu olmak üzere Fenerbahçeli futbolcularca küfürler ve el hareketleri ile taciz edilmiştir. Ernst ve Ibrahim Toraman haksız bir şekilde kırmızı kartla cezalandırılmıştır. Buna tüm Türkiye ekranları başında şahit olmuşken Hüseyin Göcek bunları ısrarla görmemezlikten gelmiştir..

Son 10 haftadır gerek şans gerekse de hakem hataları ( ? ) ile Fenerbahçe takımı şampiyonluk potasının içine sokulmuştur.

Merkez hakem kurulu komitesi başkanı Oğuz Sarvan ‘ın da ailece koyu bir Fenerbahçeli olduğu herkes tarafından bilinmektedir !..

Fenerbahçeye yapılan bu kıyak gerek Galatasaray ımıza , gerek Beşiktaş’a yada diğer takımlara yapılsın istemiyoruz.. Tek isteğimiz ADALET !..

MHK ve TFF ‘den adalet istiyor , onları göreve davet ediyor ve özellikle Bilica’nın penaltı pozisyonu dahil olmak üzere bu maçın iyice incelenerek gerekli kararların verilmesini diliyoruz!..

Fenerbahçe takımının ise her zamanki gibi para ,şike ve MHK destekleri ile bu maçı da masa başında aldıklarının dikkatini çekerek , Aziz Yıldırım’ın kirli ellerini Türk Futbolundan çekmelerini istiyoruz ..

Türk futbolu adna;
Galatasaray Fan Page

Yayınlanan Video'nun Linki;
http://tinypic.com/r/15ri0ie/5

Not: Bu haberi Fenerbahçeli arkadaşlarımla tartışmak için eklemedim. Lütfen Yorumlarınız SAYGI çerçevesinde yazınız. ''Bu haberde öne alınan konu Bilica'nın yaptığı saygısızlık ve hakemin yanlış kararlarıdır.''

mcharun
19 Nisan 2010, 17:50
Fenerbahçe'den Bilica, Lugano ve Volkan gibi(!) futbolcular ayrılmadığı sürece, üzerlerindeki bu antipatikliği kaldıramazlar. Volkan ve Lugano her hafta bir olaya imza atıyor. Bilica bunu zaman zaman yapıyor, ama yaptımı tam yapıyor. Bilica aynı hareketi İnönü Stadında yapsaydı ve FB maçı aynı şekilde 1-0 kazansaydı; yaşanacakların önüne kim geçebilirdi?
Tombala çeker gibi elini şortunun altına koyan futbolcuları(Nouma) takımlarından hiç düşünmeden gönderen asil klüplerimiz(BJK) de var; yukarıdaki duruma sessiz kalanlar da...
Yorumu tüm futbolseverlere ve kamuoyuna bırakıyorum...

Peckle
19 Nisan 2010, 18:10
Fenerliler'den Bilica'yı seven olduğunu düşünmüyorum. En azından şahsım adına konuşayım. Bilica gibi bir adamı niye almış olduğumuzu da anlamış değilim zaten...

-YaLan-
19 Nisan 2010, 18:20
Fenerliler'den Bilica'yı seven olduğunu düşünmüyorum. En azından şahsım adına konuşayım. Bilica gibi bir adamı niye almış olduğumuzu da anlamış değilim zaten...

Avrupa Ligi'nden elenmenize sebebiyet veren adam Bilica.Dün kırmızı kart görseydi,ve penaltı gol olsaydı maçı BJK'nin kazanamayacağını kim garanti edebilir ki? Üstüne şampiyonluktan da edecekti..Benim bildiğim Aziz gönderir keltoşu sezon sonu.

-UguR-
19 Nisan 2010, 18:41
Anıt İpek'ten Alıntı;

Birilerinin bu sporcu bozuntularına; ülkenin en önemli derbilerinden birinde futbol sahalarında daha önce eşi benzeri görülmemiş bir şekilde hele hele penaltı atılacakken oraya az sonra tuvaletini yapacakmış gibi kazma cüretini nerden bulduğunun hesabını sorması lazım..

Birilerinin çıkıp bu aymazlığı doğru renk kartla uyarması, cezasını vermesi lazım.. Eğer verecek kadar mesleğine ve kendine saygı duymuyorsa; bu insanın “artık” başka bir iş yapması lazım..

Birilerinin çıkıp bu ülkede adaletin sadece bazılarının işlerine gelen konularda “bazı yerlerde” daha da “eşit” olmasına engel olmasına lazım..

Elalem kendi ülkesinde oynamak için gelecek yabancı oyunculardan belli bir yüzde ile kendi milli takımlarında oynuyor olma zorunluluğu getirirken bizim aradığımız özellikler; bu oyuncuların sahayı kazabilir; yan hakeme su atabilir hatta attıktan sonra özür dileyebilir; rakip oyuncuya maç öncesi ısınırken çelme atabilir; her duran topta rakip oyuncuyla güreşip kendi yaptığı hareketi rakibi kendine yapmış gibi gözbebeklerini büyüterek ortalığa bakabilir olmaları..

Ne kadar zavallıca değil mi sevgili okurlar?

Aynı ülkede; aynı şehirde yaşarken; beraber yaşıyor olduğumuzu zannederken bu kadar ayrımcılığa artık dur demesi, “bana ne; yenseydiniz kardeşim bizi o zaman” safsatasının arkasına gizlenmemesi lazım..

Birilerinin çıkıp bu ülkede demokratik bir şekilde; bu yalan / dolan dolu düzende olup bitenleri adam gibi tartışması; tartıştırması lazım..

Ruhsatsız olarak inşaa ettiği stadın koridorlarında elini kolunu sallayarak dolaşıp hakem odasını bastıktan sonra bunu hiç yapmamış gibi “koridorda karşılaştık” gibi gerçek dışı beyanatlar vermemesi lazım..

Eğer yanlış beyanat verdi ise ilgili hakemin bu olayın doğrusunu raporuna yazabiliyor olması lazım..

Birilerinin çıkıp bu ülkede milli takım kaptanlığına kadar yükselmiş yetenekli oyuncularına “artık maç içinde sağa sola rastgele tekme sallamaktan vazgeç” demesi lazım..

Aksi takdirde “artık” ne stadlara gitmenin keyfi; televizyonda maç izlemenin zevki; bu yazıları yazmanın anlamı hiç ama hiç kalmayacak..

pes-in kralı
19 Nisan 2010, 18:49
Bu maç tekrarlanırsa Bilica bu sene bu takımda kalmaz. O kadar çok hata yaptı ki artık hangisini sayayım şaşırdım. yahu çık adam gibi topunu oyna karşındaki de insan sende insansın(orası biraz şüpheli ama:)) Her neyse adama hay*** gibi dalmışsın bir de çok haklıymışsın gibi penaltı noktasını kazıyorsun. Eğer bu maçta hakem çukuru kazdığı için sarı kartı vermemişse bu maç büyük ihtimalle tekrar edilir. Offf ya bizim ülkemizde bir derbi uslu uslu geçmeyecek mi? Her derbiden sonra bir vukuat yeter artık yaaaa:@:@:@

-UguR-
19 Nisan 2010, 18:56
MrKhAn o7 konuyu değiştirmezsen sevinirim zaten bu yazdığın mesajı konu olarak açmışsın neden burdada mesaj olarak yazıp konuyu başka yöne çekiyorsun Lütfen arkadaşlar konu hakkında yorum yazalım.

-UguR-
19 Nisan 2010, 19:05
Buraya koyduktan sonra konu açmak aklıma geldi. Zaten konumuz dünkü FB-BJK maçı. İşinize gelmeyince zaten hep haksız taraf karşısı olur.

Bu fotoğrafı açıklar mısın bana?

He bir de bişey daha var. Nedense her sene FB , BJK yi yenince GS FB ye saldırır. FB , GS yi yenince BJK
FB ye saldırır.

Bunun açıklaması "çekememezlik" olsa gerek.

Zaten konumuz dünkü FB-BJK maçı
Birinci olarak Konumuz FB-BJK maçı değil Bilca'nın yaptığı kural dışı hareket ve hakemin bunu görüp gereken müdaheleyi yapmaması
İkinci olarak ise o fotoğrafta taraftar hareket yapıyor, Fenerbahçe takımında ise Oyuncusu yapıyor ve orası Fb'nin evi kimbilir Fb'li taraftarlar ne yapmıştır. Taraftara söz geçiremezsiniz ama oyuncunuza söz geçirmeniz gerekir.
Lütfen bundan sonra konu dışında mesaj yazmayınız. Konu dışı mesaj yazmak forum kurallarıncada ceza gerektirir. İyi forumlar dilerim...

MrKhAn o7
19 Nisan 2010, 19:09
Hee tabi yaa. Taraftara söz geçer mi hiç. Bilmiyorum artık. Bu zamana kadar taraftara çok söz geçti. Kulüp kendi menfaati gereğince gerekirse taraftarına söz geçirtecek. + olarakta. Diyosun ki " kimbilir FB liler neler yapmıştır."

Var mı kanıtın, ispatın vs.

S.K RENC
19 Nisan 2010, 19:20
Biri taraftar biri futbolcu Hakan aralarındaki fark bu ! Adamın kafa 1 milyon peki futbolcu ?Ben taraftarın yaptığınıda onaylamıyorum ama bu maçın hakkı bu değildi resmen box maçıydı...

-UguR-
19 Nisan 2010, 19:28
MrKhAn o7 Neden hala ısrarla konuyu değiştirmeye çalışıyorsun? konu hakkında yorum yaz lütfen, bu yazıcaklarını kendi konunda yaz! ben yöneticileri buraya davet ediyorum yeter artık konu dışına çıkanlar uyarılsın

MrKhAn o7
19 Nisan 2010, 19:39
Konu hakkında söylenecek bişey yok zaten. Bilica yapmış bi hata cezası verilecek.

Ama kimse bana demesin "BJK maçı Bilica yüzünden kaybetti" diye.

BeYKoZLu_BeLa
20 Nisan 2010, 00:10
Blica Sarı Kartı Centilmenlik Dışı Haraketten Dolayı Gördü Penaltıyı Kazıması Sizin Tartışmanız Gereken Penaltı Olan Pozisyonda Nie Sarı Kart Çıkmadı :)