PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu hakeme ne demeli ??

_AsiL_
25 Şubat 2010, 22:55
Bu konu sadece hakem için.Daha demin Galatasaray-Atletico Madrid maçı hakemini konuşalım.Nasıl yönetti bence süper :@:@:@

1905berat
25 Şubat 2010, 22:57
Ağzımı açınca ban yiyeceğime düşündüğümden susuyorum kardeş ;)

_AsiL_
25 Şubat 2010, 23:00
Ağzımı açınca ban yiyeceğime düşündüğümden susuyorum kardeş ;)

Ben de başlığı zor buldum zaten.Gelde küfretme bu hakeme :@

mcharun
26 Şubat 2010, 00:50
Yazdılarımı sakın yanlış anlamayın, forumda belki de benim kadar fanatik bir GSli yoktur.
Ama bu akşamki maçı kazanmayı haketmedik, hem de hiç haketmedik.
Adamlar kazanmakta sonuna kadar haklı, çünkü oynayan onlardı, seyredense biz..
Bizim lehimizie verilmeyen penaltıyı tartışıyorsunuz(evet %100 penaltıydı), ancak benzer bir karar Balta'nın Reyes'i düşürdüğü pozisyonda da verilebilirdi, ki o hareket de bana göre penaltıydı.
Çok umut bağladığımız birçok oyuncu döküldü bu akşam resmen; Elano, Arda, Caner, Mustafa, Mehmet vs.. Hiç biri yoktu sahada.. Biraz Keita çabaladı, golü de attı, o kadar...
Caner'in yaptığı salaklığa hiç yorum yazmayacakmısınız? Daha 2 dk önce sarı kart görmüş bir oyuncunun, teee rakip sahanın köşesinde oyuncuya arkadan dalmasının ne mantığı var? Bırakın sarı kartı, o pozisyona kırmızı kart bile verilebilirdi.
Ayrıca sakat olan oyuncularımızın bir an önce takıma dönmesi şart, yoksa bu şok etkisi ligde çok daha fazla puan kaybına yol açabilir...
Baros'un ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu şimdi çok daha iyi anlıyorum. Ayrıca Kewell... Uğur'un oynadığı oyunu görünce, Sabri'ye haksızlık ettiğimi düşünüyorum resmen...

-YaLan-
26 Şubat 2010, 00:57
Uzun zamandır böylesine göz yaşı dökmemiştim.Bu kadar sevgi , bu kadar destek elde ne var hiçbirşey.Bu Türk futbolu nereye kadar ilerleyecek? Bu akşam Caner GS'yi Bilica ise FB'yi yaktı.Bilica Bursa maçında da takımını yakan isimdi.Böyle sinirlerine hakim olamayan futbolcuları ya oynatmayacaksın ya da ipini çekeceksin.

MrDesTRoyeR
26 Şubat 2010, 01:00
O bilica bu takımdan gitmediği sürece biz daha çok ağlarız.Hem Büyük bir hatayla gol yememize sebep oldu hemde son dakikadada mutlak gol kaçırdı...Daha ne diyebilirim ki..Bizim taraftarımız daha Guiza'ya hakaret etmeye devam etsin... :@ :@ :@ :@ :@

Neyse Bi yandan da Galatasaray içinde üzüldüm..Ne diyelim hayırlısı böyleymiş...

_AsiL_
26 Şubat 2010, 01:10
Tam da Fenerbahçe için oh bari onlar turu geçti derken bir baktım 1-1 olmuş yazık gerçekten..

Butwhoan
02 Mart 2010, 16:43
Tek şey denir böyle hakeme ;

"Allah bin belanı versin...!"

Uefa olmasa maç satıldı diyeceğim ama...:S