PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu zeka sorusunu FBI'lık sınavlarında sormuşlar

ByBERKAy
06 Ekim 2010, 23:49
yazıcağım zeka sorusunu FBI'lık sınavlarında sormuşlar yani ben öyle biliyorum okudğum yerden dolayı

şimdi dikkatli okuyun ve cevap yazın (lütfen bilenler kendine saklasın)

evet olay başlıyorr : şimdi yaşlı bir adam varmış çok zenginmiş büyük bir evde oturuyormuş kimsesi yokmuş bir tek kadın bir hizmetçisi varmış ve adam hizmetçisi tek tanıdığı olduğu için bütün mirasını ona vericekmiş hizmetçi artık bu yaşlı adamdan bıkmış artık ölsede bütün malvarlığı bana kalsa diye dua ediyomuş en sonunda artık dayanamamış ve adamı öldürmeye karar vermiş bir gün bir tabanca alıp adamın kafasına iki el ateş etmiş ve silahı adamın eline vermiş sonrada polisleri aramış polisler eve gelince birtane polis adama bakmış kadına bakmış hiçbirşey araştırmadan dokunmadan yani birtek bakmakla demiş ki bu adamı kadın öldürdü bunu nasıl anlamış bu nasıl olmuş ?

hadi bilin bakalım :)

seyfoxx
06 Ekim 2010, 23:54
2 el ateş etmiş :D

efinho58
06 Ekim 2010, 23:55
Eğer polisler, mirasın kadına verileceğini biliyorlarsa anlamaları kolay ama bilmiyorlarsa zor :) Ben bilmediklerini düşünerek çözmeye çalıştım ama bulamadım :)

Edit: Ahahahaha ona hiç dikkat etmemişim yaaa :lol::lol::lol:

Fatih_Dlc
Tahmin edebilir ama kesin kanati nasıl verdi pek çözemedim.Bulursam yazarım.

tlgfb
kadının üstüne kan lekesi mi varmış :D

Fatih_Dlc
2 el ateş etmiş :D

Vaaay doğruuu

We Are 11
06 Ekim 2010, 23:56
Sen inanıyormusun kardeşim bunun FBI sorusu olduguna ? bunun gibi 50 tane uydurulmuş soru var hepsinin de cevabını biliyorum ozaman benim direk FBI olmam lasım değil mi ?

Cevap:Kadın ağlamıyordur ve suratı kıpkırmızıdır.
Cevap2:Kadının suratına kan lekesi bulaşmıştır.

ByBERKAy
06 Ekim 2010, 23:59
doğru cevabı bulmuşsunuz 2 el ateş etmesi mümkün değil adamın kendine kafasından

metin_99
07 Ekim 2010, 00:16
"FBI'lık" sınavı diye bir şey olmaz. "Bu sınavı geç FBI olacaksın." mı diyorlar yani? :scared: Zekâ her zaman tek başına yeterli olmayabiliyor. Ve evet cevap 2 el ateş edilmiş olması, ancak bu sadece birinin adamı öldürdüğü anlamına gelir, kadının öldürdüğünü anlayamazlar. Kadın da silah üstünde parmak izi bırakacak kadar aptal değilse katilin kadın olduğunu anlamaları biraz uzun sürer.

Berker Gonca
07 Ekim 2010, 00:16
Sen inanıyormusun kardeşim bunun FBI sorusu olduguna ? bunun gibi 50 tane uydurulmuş soru var hepsinin de cevabını biliyorum ozaman benim direk FBI olmam lasım değil mi ?

Cevap:Kadın ağlamıyordur ve suratı kıpkırmızıdır.
Cevap2:Kadının suratına kan lekesi bulaşmıştır.

İyiki olmamışsın FBI filan :)