Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Call of duty 4 multiplayer
tatanga kazım
12 Aralık 2007, 20:58
cod 4 modern warfare multiplayer oynanması için ne yapılmalı? şimdiden teşekkürler!!!
kaankaplan
29 Aralık 2007, 16:12
uyelık alman lazım
AKINCI
02 Ocak 2008, 18:19
Öncelikle Herkese S.a
1.yol
Hamachi Programını indirip Multi Online Oynayabilirsin ( Daha fazLa bİlgi İçin Hamachi Türk ' e Bak )
2.Yol
Xfire Programını İndir Onun Sitesine üYE OLMAN lazım xfirenin sonrasını yaparsın
tatanga kazım
02 Ocak 2008, 20:38
xfire dan giriyorum serverlara çeşitli çeşitli hatalar veriyor.
server full
server is disconnected
ve en önemlisi hiçbiri olmasa bile punkbaster ile ilgili sorun mutlaka çıkıyor.(bu hatalar bölüm yüklendikten sonra tam oyuna girerken çıkıyor)
mnbay
18 Şubat 2008, 06:16
bende de yaptı o hatalar.dan.. mesela server is a different 1.5 yazıyor.....herhalde ben internetten versiyon diye bir şey yaptım ondan oldu....format atmadan nasıl geri alablirim bunu??
umut_pes2008
23 Şubat 2008, 00:02
Arkadaşlar Ben yaklaşık olarak iki yıldır CoD oynuyorum. İlk önce CoD 2 ile başladım. Şimdi de
CoD 4 ile devam ediyorum.
İlk önce şunu söyleyeyim. Bence CoD oynamak için en yararlı programlardan biri Xfire.
Oyun sahte olsa da orijinal olsa da çalışıyor ama yapılması gereken bazı şeyler var.
İlk önce Cod4 ün updateleri var. Bunlar sürekli yenileniyor ve yüklemek zorundasınız. Bir de bir PunkBuster programı yüklemelisiniz. Bu programlar PunkBuster eğer güncellenmemiş ise günceller.
Son olarak oyunun menüsüne giripMultiplayer optionstan PunkBuster'i (Enable) yapın.
katircan
23 Şubat 2008, 01:17
arkadaşlar hamachi xfire bunları boş verin en iyisi oynasana.com serverlar şiddetle tavsiye ederim başlarda bende hamachi ve xfire kullanıyordun ancak donmalar giriş hataları yetersiz server sayısı yüzünden www.oynasana.com sitesinden oynuyorum ve tam anlamıyla oyundan zevk alıyorum herkese tavsiye ederim oyununuzun orjinal olup olmaması fark etmez bence bunu kullanın
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.