Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Call Of Duty Black Ops Bitirilmiş Save - MazyS -
MazyS
11 Kasım 2010, 05:01
Arkadaşlar Rar'dan Çıkan Dosyayı Oyunun Kurulu Olduğu Bölüme Atacaksınız.
İyi Oyunlar :)
http://hotfile.com/dl/81788216/2baf5c5/MazyS.rar.html
byuur1907
11 Kasım 2010, 14:50
ya bnede oyun donup kalıyor bir önerin varmıı???
MazyS
11 Kasım 2010, 14:51
sistemle alakalıdır bendede oluyodu format attım düzeldi ama ben 7 kullanıyodum xp ye çevirdim
karabaygs
11 Kasım 2010, 16:46
Oyun muhteşem birşey ya bunun üstüne oyun tanımam ama biz hep 1968 yıllarını mı oynıcaz hep ya bir kere 1945 lere gittik hiçmi şimdiki zamana gitmiyecez :)
MrKhAn o7
11 Kasım 2010, 16:51
Oyun muhteşem birşey ya bunun üstüne oyun tanımam ama biz hep 1968 yıllarını mı oynıcaz hep ya bir kere 1945 lere gittik hiçmi şimdiki zamana gitmiyecez :)
Modern Warfare Serisi şimdiki zamanda oynanıyordu. ;)
karabaygs
11 Kasım 2010, 17:04
ya bu saveyi nereye atacaz hacı hatta benim oyunumun savelerini nereye kaydediyor bu oyun senin dediğin yer yanlış yer oraya attım olmadı kendi savelerim nerede
AKREP94
11 Kasım 2010, 17:08
Oyunu almayı düşünüyorum ama
Oyunun Minimum sistem gereksinimi: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
Benim bilgisayar: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz
Diğer gereksinimleri tutuyor sadece bu tutmuyor :S oynuyabilirmiyim acaba ?
salihekremgfb
11 Kasım 2010, 17:10
Ne çabuk bitirdin abi ya ? :D Tadını çıkararak oynayacağım ben.Daha yeni indirmeye başladı.Akşama falan iner.Bende deneyeceğim bakalım nasılmış :)
karabaygs
11 Kasım 2010, 17:12
benimde az kaldı da bi bölümde takıldım AWD galiba ismi 3-4 tane bölüm kaldı bunu indirdim ama nereye atacaz arkadaşın dediği yer yanlış kendi savelerimide bulamıyorum :(
zonaro
11 Kasım 2010, 21:07
oyun güzeldi ama hem kısa hemde çok intro var oyunu dün indirdim bugün bitti
bulkan
11 Kasım 2010, 21:23
benimde az kaldı da bi bölümde takıldım AWD galiba ismi 3-4 tane bölüm kaldı bunu indirdim ama nereye atacaz arkadaşın dediği yer yanlış kendi savelerimide bulamıyorum :(
C:\Program Files\Activision\Call of Duty - Black Ops\players\save
Save dosyaları bu dizinde bulunmaktadır. ;)
xx_BJK_xx
11 Kasım 2010, 22:34
ya arkadaşlar bişey soracam... burda oyun hakkında konuşan arkadaşlar oyunu orjinal mi aldınız?? ben oyunu rusça olarak bi torrent sitesinden indirdim... tabi indirdiğim için CD KEY yoktu içinde... ben oyunu online oynamıyacam.. CD KEY olmadan da kuramıyorum doğal olarak.. ve sitelerde CD KEY 35 TL civarında bir rakamla satılıyor... neden ücretli cd keyler onu anlamadım...??? bu olayla 2. karşılaşışım diğeri de Prince Of Persianın son oyununda oldu... biri akıl verebilirse sevinirim... eğer illaki para veriliyor diyorsanız bide şunu soracam 1 CD KEY ile 2 defa oyun kurulabiliyormu? Çünkü bi arkadaşla beraber almayı düşüşünüyoruz eğer kuruluyorsa???:S:S:S:S:S
MazyS
12 Kasım 2010, 00:48
Ne çabuk bitirdin abi ya ? :D Tadını çıkararak oynayacağım ben.Daha yeni indirmeye başladı.Akşama falan iner.Bende deneyeceğim bakalım nasılmış :)
4,5 Saatimi Aldı Oyun Kısa Zaten
ya arkadaşlar bişey soracam... burda oyun hakkında konuşan arkadaşlar oyunu orjinal mi aldınız?? ben oyunu rusça olarak bi torrent sitesinden indirdim... tabi indirdiğim için CD KEY yoktu içinde... ben oyunu online oynamıyacam.. CD KEY olmadan da kuramıyorum doğal olarak.. ve sitelerde CD KEY 35 TL civarında bir rakamla satılıyor... neden ücretli cd keyler onu anlamadım...??? bu olayla 2. karşılaşışım diğeri de Prince Of Persianın son oyununda oldu... biri akıl verebilirse sevinirim... eğer illaki para veriliyor diyorsanız bide şunu soracam 1 CD KEY ile 2 defa oyun kurulabiliyormu? Çünkü bi arkadaşla beraber almayı düşüşünüyoruz eğer kuruluyorsa???:S:S:S:S:S
Dostum Kurabilirsin Tabi Ama İndirdiğin Torrent Direk Steam Alt tabanlı Olduğu İçin CD key İstiyo Bi Çok Oyun Sitesinden Torrent Tedarik Edebilirsin :)
ya bu saveyi nereye atacaz hacı hatta benim oyunumun savelerini nereye kaydediyor bu oyun senin dediğin yer yanlış yer oraya attım olmadı kendi savelerim nerede
Kardeş Sen Yedek Almadan Niye Atıyosun Kendi Save'lerini Bulamazsın.. OM'da Anlattım Zaten
xx_BJK_xx
13 Kasım 2010, 02:29
Dostum Kurabilirsin Tabi Ama İndirdiğin Torrent Direk Steam Alt tabanlı Olduğu İçin CD key İstiyo Bi Çok Oyun Sitesinden Torrent Tedarik Edebilirsin :)
verebileceğiniz bir link var mı?? bütün serileri oynadım cod'un bunu oynayamamak batıyor valla ya!! :bored:
MazyS
13 Kasım 2010, 03:40
burdan link dağıtımı yasak özele yaz
Fatih_Dlc
14 Kasım 2010, 10:36
burdan link dağıtımı yasak özele yaz
Özelden de yasak.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.