Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Chat Paneli - Shoutbox
PESSOCCER1903
05 Şubat 2008, 18:20
Chat paneli yani Shoutbox Sitede Bence Çook Güzel Olur Eklemenizi Rica ediyorum :) :img-thumbup:
mr_nem
05 Şubat 2008, 18:53
sitemizde chat olayı olmayacaktır...
Blue&Typhoon
05 Şubat 2008, 20:10
pessoccer istek bölümüne bakarsan zaten hasan abinin yazısını görürdün
Big Of Deniz
15 Şubat 2008, 13:29
pessoccer bize diyorsunda çok istek yapıyorsunuz diye asıl sen bizden daha da çok yapıyorsun..bu arada benim yaptığımın bir kısmı eleştiri bir kısmı öneri bi kısmıda istektir!
metin_99
15 Şubat 2008, 21:41
sitede zaten daha önce varmış bildiğim kadarıyla bilmediğim bir nedenden dolayı da kaldırılmış...
PESSOCCER1903
15 Şubat 2008, 22:57
pessoccer bize diyorsunda çok istek yapıyorsunuz diye asıl sen bizden daha da çok yapıyorsun..bu arada benim yaptığımın bir kısmı eleştiri bir kısmı öneri bi kısmıda istektir!
Deniz güzel kardeşim :) Ben sana çok yapıyorsun diye birdaha açma demedim ki :S Ben anlamıyorum ki sizi neden bana bukadar çok yükleniyorsunuz ? Bu çok büyük sorunlar yaratıcak ama napıyım :icon_sorry:
Big Of Deniz
15 Şubat 2008, 22:59
aramızdaki olumsuzluğu sen başlattın..ben devamını getirmek istemiyorum ama sen hala çekiyorsun gibi.
chat box site içince gruplaşma ve yalakalaşma için gayet uygun.kımse evınde ayrılık ıstemez.her kafadan bır ses.ama bazı konular ıcın yardımda hızlı sonuclar almaya yardımcı da olabılır.her forum sıtesı en az 1 kez tatmıstır bu sohbet olayını ve onlıne uye sayısında azalıs gormustur :cool:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.