PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Crysis 2'den Yeni Oyun İçi Video

Sedat_60
11 Ağustos 2010, 15:53
http://cuteimage.bolumsonucanavari.com/uploads/crysis2razz.jpg

Crytek, firmanın kurucusu ve CEO'su olan Cevat Yerli ve yapım ekibinden Nathan Camarillo'nun yer aldığı yeni bir oynanış videosu yayınladı. Oyunun resmi sitesinde yayınlanan bu video, daha önce E3 tanıtımlarında da gösterilen Central Station demosunu içeriyor. Yerli ve Camarillo, bir yandan Crysis 2'nin yeni oynanışını gösterirlerken diğer yandan oyunun yeni özelliklerini yorumluyorlar.

Central Station, yukarıdaki resimde de görülen en güçlü düşmanlarımızdan Pinger'la dövüşümüzün gerçekleştiği metro istasyonu. Daha önce de gösterilen bu demoda, yeni bir oynanış ile alanı nasıl kendi lehinize kullanmanız gerektiği ve yapabileceğiniz taktikler gösteriliyor. Alanda büyük bir rahatlığa sahip oluyorsunuz ve izleyeceğiniz taktiğe göre size sunulan fırsatları kullanmaya çalışıyorsunuz.

Crysis 2 PC, PS3 ve Xbox 360'da yapılmış en iyi grafikleri ve yapay zekayı getireceğini vadediyor. Oyunun çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde ertelenmişti.

Kaynak: bolumsonucanavari.com

[YOUTUBE EKLEME]BR3EH7j8kP0[/YOUTUBE EKLEME]

Plexicroma
11 Ağustos 2010, 15:59
Sağol Sedat acaba Crysis 2'nin sistem gereksinimlerini biliyor msuun ?

Sedat_60
11 Ağustos 2010, 16:00
Tam bilmiyorum ama açıklanmadı sanırım.

-hate-
11 Ağustos 2010, 16:00
yine müthiş bir oyun geliyor..

paylaşım için teşekkürler..

edit:sistem gereksinimleri açıklanmadı.

bulkan
11 Ağustos 2010, 17:22
Böyle bir şaheserin çıkışının ertelenmesi can sıkıcı bir durum kendi adıma.Dört gözle çıkmasını bekliyorum.Önceki serilerini büyük bir hazla oynadım.
Yeni oyun da dehşet olacak gibi görünüyor.

marklan
11 Ağustos 2010, 19:17
arkadaşlar zaten crysis 2 yokmu niye bekliyorsunuzz anlamadım ben

crysis warhead 2 olmuyormu

arkadaşlar bu CRYSİS gerçekten güzel bir oyunmu inanılmaz mükkemel falan diyolar ama hiç oynamadım öçle 1 2 video izledim
9400gt ne ayarda oynarım sizce bana sölermisiniz almayı düşünüyorumda birde pc direksiyon seti almak istiyorum da bana önericenizz 60-80 arası kaliteli birşeyt

bulkan
11 Ağustos 2010, 19:35
marklan, lütfen sonradan ekleyeceklerin için önceki mesajındaki http://www.turkcespiker.com/forum/milon-4/buttons/edit.gif butonunu kullan.Art arda mesaj yazmak (flood) yasaktır.
Mesajlarını birleştirdim.

Soruna gelince, warhead Crysis2 değildir, 2. bir oyun değildir, ilk oyuna bir ek oyun gibi düşünebilirsin.
Lingshan adalarının diğer tarafında ilk oyuna bağlı olacak Nomad yerine Psycho yu yönlendirerek oynuyoruz.
9400GT ile oyunu orta detay seviyesinde, çözünürlüğü fazla yüksek seçmemek koşulu ile oynarsın.Böyle bir kartı almamanı öneririm, vereceğin paraya yazık.Düşük seviye bir kart.

paTRon_
11 Ağustos 2010, 21:03
Abicim bu oyun ise bizim oynadıklarımz ne ya :) Yok artık !!

Plexicroma
11 Ağustos 2010, 22:26
Bende şimdi Warhead'i indiriyorum bir daha bitireceğim :D

Endless
11 Ağustos 2010, 22:44
Sistem gereksinimleri çok fazla olacak sanırım. Çıksında lowda oynamaya razıyım. Ama ertelendi kötü bir haber :(

MrKhAn o7
11 Ağustos 2010, 23:00
Videoyu 1080 P de izleyin. Harika bişey bu.