PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Crysis 2'nin Çıkış Tarihi Kesinleşti

Sedat_60
13 Ağustos 2010, 21:22
http://cuteimage.bolumsonucanavari.com/uploads/crysis25.jpg

Geçtiğimiz günlerde gelen ertelenme haberi ile bekleyenlerini şaşırtan Crysis 2'nin yeni çıkış tarihi duyuruldu.

Bu sene sonunda çıkışını yaması beklenen oyun geçtiğimiz günlerde ertelenmişti. EA Games'in mali raporlarını açıkladığı sırada oyunun da ertelenme haberi ile karşılaşmıştık. Bu ertelenme sırasında ise oyunun yeni çıkış dönemi ile ilgili herhangi bir haber verilmemişti.

Bugün ise akşam saatlerinde Crytek sessizliğini bozarak oyunun yeni çıkış tarihini açıkladı. Kendi resmi Twitter sayfasından yapılan açıklama ile Crysis 2'nin 22 Mart'ta Amerika'da, 25 Mart 2011'de ise Avrupa'da piyasaya çıkacağı duyuruldu.

PC başta olmak üzere PS3 ve Xbox 360 için de çıkacak olan oyunda bu sefer New York sokalarında mücadele edeceğiz

Kaynak (http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Crysis_2nin_Cikis_Tarihi_Kesinlesti-8517.htm)

bulkan
13 Ağustos 2010, 21:28
Çok iyi haber.En azından 2011 son çeyreğine kadar beklemeyeceğiz.

Fatih_Dlc
13 Ağustos 2010, 21:49
Ercan abi bu beklemeler adamı delirtiyo be:D

emrehan141
13 Ağustos 2010, 21:56
Bi an heyecenlandım aceba tatil bitmeden gelir mi diye ama :scared: Crysis 2 olsunda bekleriz .:thumbup:

metin_99
13 Ağustos 2010, 22:04
Erken olması beni sevindirdi, en azından 2011'in ilk çeyreğinde oyunla buluşabileceğiz...

Endless
13 Ağustos 2010, 22:06
Çok iyi oldu. Sevindim.

BURAK 10
13 Ağustos 2010, 22:21
Bekliorus

Doğrusu budur;
Bekliyoruz.

-hate-
13 Ağustos 2010, 22:30
yine geç ama olsun beklemedeyiz..

Durulovic
13 Ağustos 2010, 22:40
ya bu oyunun 2 si yokmuydu ya o ek paketmiydi yoksa iyice gitti kafa:)

Endless
13 Ağustos 2010, 22:42
Renkli yazmak yasaktır arkadaşlar. Daha duyarlı olalım.

eneshatipoglu
14 Ağustos 2010, 02:59
bu oyun için en az bi 5870 yada en az gtx470 felan lazım akıcı takılmadan oynamak için off biz hala x1050 ile can çekişelim ahh parasızlık ahh bi iş bulaydık

bulkan
14 Ağustos 2010, 03:55
bu oyun için en az bi 5870 yada en az gtx470 felan lazım akıcı takılmadan oynamak için off biz hala x1050 ile can çekişelim ahh parasızlık ahh bi iş bulaydık

Hayır illa ki o kartlar gerekmez.
Henüz sistem gereksinimleri açıklanmadan bu tür bir anlam ifade etmeyen tahminlerde bulunmayınız.Yanıltıcı olmaması açısından...

eneshatipoglu
14 Ağustos 2010, 14:54
hocam ilk crysis i oynarken benim 8800gts em vardı daha yeni çıkmıştı crysiste ekran kartıda 320 mblık 320bitlik modeldi o kartta bile full açamıyordum ona göre bi değerlendirme yapmak istedim

sago1907
14 Ağustos 2010, 16:54
Harika Bi Oyun Ya tanıtım videosunu izleyeli baya oldu ama bi çıkmadı gitti oyun hala bekleyişteyiz :(

bulkan
14 Ağustos 2010, 19:03
hocam ilk crysis i oynarken benim 8800gts em vardı daha yeni çıkmıştı crysiste ekran kartıda 320 mblık 320bitlik modeldi o kartta bile full açamıyordum ona göre bi değerlendirme yapmak istedim

Tabi haklısın fakat Crysis in en büyük dezavantajı, mesela bir Call of Duty serisinde olduğu gibi grafik optimizasyonu iyi değil.
Bırak 8800GTS i, günümüzde hâlâ Crysis ve Crysis Warhead i full HD akıcı oynatabilen sistem yok.Sistem kaynaklarını oyun çok hoyrat çakullanıyor.

Bakalım inşallah bu sefer Crytek ekibi durumun fakında olarak grafik optimizasyonu daha iyi bir oyun üretirler.Bu sefer Cry Engine@3 motoru kullanılacak.

Sinan ÖZER
14 Ağustos 2010, 19:06
Türk asıllı insanların,bu gibi çalışmalar ile dünya insanlarının önüne çıkması,insana ayrı bir gurur veriyor :).Tabii bunun yanı sıra,tamamen Türkçe yazılar ve seslendirmeler içeren bir oyunun da çıkması açısından bize bir şans da sunuyor.İnşALLAH ilk oyun kadar mükemmel bir performans sunabilirler.

akkoyuncu
16 Ağustos 2010, 17:07
yine türkçe olacak dimi oyunda:)

t_henry
31 Ağustos 2010, 03:11
Tabi haklısın fakat Crysis in en büyük dezavantajı, mesela bir Call of Duty serisinde olduğu gibi grafik optimizasyonu iyi değil.
Bırak 8800GTS i, günümüzde hâlâ Crysis ve Crysis Warhead i full HD akıcı oynatabilen sistem yok.Sistem kaynaklarını oyun çok hoyrat çakullanıyor.

Bakalım inşallah bu sefer Crytek ekibi durumun fakında olarak grafik optimizasyonu daha iyi bir oyun üretirler.Bu sefer Cry Engine@3 motoru kullanılacak.

İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim. Crysis ilk çıktığında evet optimizasyonu iyi değildi ancak aynı şeyi Warhead için söylemen yanlış olur. Özellikle Crysis oyunu çıktıktan sonra optimizasyon sorunu eleştirildiğinden dolayı Warhead e gayet iyi optimizasyon yapıldı. Ayrıca günümüzde Crysis'i full HD akıcı oynatabilen sistem yok diyorsun ancak Crysis'in grafikleri çıktığı dönem için devrim niteliğindeeydi şuan bir Asassinscreed 2 nin grafikleri Crysis le kıyaslanamaz bile.Kendi sistemim 24'' FULL HD LED-Core 2 Duo 2.8-4 GB 1066MHZ-HIS HD 4870 TURBO ve bu sistemle Crysis i full açmayı bırak yanına PES 6 bile açtığımı biliyorum 0 kasma ile oynadım en çok bilgisayarı zorlayan bölümlerde bile.
Crysis 2 de de bir optimizasyon soruunu olmayacagı günler öncesinden açıklandı lakin Cevat Yerli Crysis için ''Hiçbir konsol bu oyunu kaldıramaz'' diyordu ancak Crysis 2 tüm konsollara çıkıyor bu bile oyunun ne kadar iyi optimize edileceğinin bir kanıtıdır.Lütfen insanları doğru bilgilendirelim.

bulkan
31 Ağustos 2010, 05:59
Crysis 2 için konuşmadım öncelikle.Konsola da çıkacak olması bende optimizasyon olarak daha iyi beklentiler oluşturuyor ama henüz sistem gereksinimleri bile belli değilken, yeterince detay verilmemişken bu kadar net konuşmak, konsola da çıkacak olmasının bunun kanıtı olduğunu belirtmek, asıl yanıltıcı ifade bu oluyor kanımca.Ha ben de optimizasyonun iyi olmasını isterim ama bunun kesin olacağının garantisini veremezsiniz.Bu şekilde konuşmak için erken.

Ayrıca yanlış felan bilgilendirdiğim yok.Mesajımı tamamen veya dikkatlice okumadığınız çok belli!

Ben Crysis i full oynamaktan bahsetmiyorum.O full oynadım + yanında PES6 oynadım dediğiniz sistemle Crysis ve Crysis Warhead i Full HD yani 1920*1080p de oynamanız mümkün değil.Oynasanız bile FPS çok düşük kalacaktır.
Full oynamak mesele değil, full HD de.Bu seviyede oynuyorken 30 hatta 20 FPS nin altına düşüp oyun zevkini baltalıyorsa ben buna oynamak diyemem.Oyundan keyif alabilmeniz için kasmaması lazım, 25-30FPS den aşağı düşüp akıcılığını kaybetmemesi lazım.

Ekran kartı testlerini araştırıp öyle yorum yapınız.Optimizasyonu ilk oyuna göre daha iyi dediğiniz Crysis Warhead, hâla ekran kartı testlerinde benchmark aracı gibi kullanılıyor.
Düşünün ki sizin sisteminizi katlayacak performansta Corei7 extreme CPU, 6GB 3 kanal bellek, x58 güncel bir anakart, 1200Watt Power Supply...Bu sistemlerde bile Full HD akıcı oynanmıyor.En yeni ekran kartılarının dahi full hd de 20-30 FPS yi geçebildiğini görmedim testlerde.Hatta çoğunun 20nin altına düştüğünü gördüm.
Düşünün bir ev kullanıcısı böyle bir sistemi günlük kullanabilir mi?Sırf CPU 1000TL den fazla fiyatı var.
Harcanan gücü, ay sonu elektrik faturasına yansıyacak miktarı bir hesap edin.En üst seviye bileşenler kullanıldığı için özellikle Ati HD 5970 ve Nvidia GTX 480 in boşta bile harcadıkları güç akılllara zarar.Yük altında 500Wı geçiyorlar tek başlarına.İşte bu sistemler dahi Full hd oynatamıyor yeterli FPS de.
Siz kalkmışsınız bana hd4870 li, core 2 duo CPUlu sistemde hiç kasmadan Full HD oynadığınızı söylüyorsunuz...
Yeterince açık sanırım.
Bilip bilmeden kimseyi yanlış bilgilendirmekle suçlayamazsınız.

cesc
31 Ağustos 2010, 06:25
Zaman iyi..Seslendirmeler bence çok önemli..iyi yaparlarsa iyi sükse yapar.Birincisini oynamıştım gerçekten hoştu.